Abeloos Auto-Kit SPRL

Contactgegevens Abeloos Auto-Kit SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Abeloos Auto-Kit SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Abeloos Auto-Kit SPRL

Regio (region): Fontaine-l'Evêque, België

Adres (address): Rue de Mons 381,6140, België

Telefoon (phone): 071 52 16 52; 071 52 53 44 071 52 16 52; 071 52 53 44

Fax (fax): 071 52 53 44; 071 54 08 43 071 52 53 44; 071 54 08 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Abeloos Auto-Kit SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Abeloos Auto-Kit SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Abeloos Auto-Kit SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Abeloos Auto-Kit SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Abeloos Auto-Kit SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Abeloos Auto-Kit SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Abeloos Auto-Kit SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Abeloos Auto-Kit SPRL
Products information Abeloos Auto-Kit SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02544677734
Ondernemingsnummer: 9532806396
Hoofdstad (capital): 233,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Abeloos Auto-Kit SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Abeloos Auto-Kit SPRL
(Get full report from official database of BE for Abeloos Auto-Kit SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Abeloos Auto-Kit SPRL
Addition kinds of activities for Abeloos Auto-Kit SPRL

20449900. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices
39990306. Veren, renovatie | Feathers, renovating
39990811. Muziek dozen | Music boxes

Werken bij Abeloos Auto-Kit SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Abeloos Auto-Kit SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Abeloos Auto-Kit SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Abeloos Auto-Kit SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

 • Plaatser binnendeuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

 • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

 • OUTBOUND CALLAGENT REGIO ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze functie als outbound call agent beschik je over de nodige verbale vaardigheden om de personen die je opbelt te overtuigen van de voordelen van je product. Hierbij pas je de nodige empathie toe en beschik je over een zeer goede kennis van de Nederlandste taal om commercieel overtuigend te zijn. Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande en potentiële klanten. Als outbound call agent ga je de personen overtuigen van de voordelen van het product. Onze klant heeft uiteenlopende projecten lopende waaronder tijdschriften kranten thuis levering van voedsel ... Is een job als Outbound Call Agent iets voor jou? In regio Antwerpen zoeken we een kandidaat die zich wil ontplooien tot een ware expert. Dit zijn jouw taken: je overtuigt klanten van de meerwaarde van jouw product de telefoon is jouw beste vriend aangezien je communiceert met verschillende types personen je werkt op uiteenlopende projecten met producten zoals tijdschriften kranten voedsel… er komt ook een deel administratie bij kijken

 • Technieker (elektrisch en mechanisch) 2-ploegen (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van elektrische/mechanische problemen aan de machines en sta je in voor het dagelijks (preventief) onderhoud van het machinepark teneinde de continuïteit van het productieproces te garanderen en productiestilstanden tot een minimum te beperken. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies. Uitbreidingen machinepark Gericht handelingen uitvoeren opdat de lijn niet stilvalt Aanpassen van bestaande installaties

 • HUISHOUDHULPEN HALFTIJDS SINT AMANDS (SINT-AMANDS)

  Regio: SINT-AMANDS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Erpe-Mere deze week reeds starten-Solliciteer via SMS!!! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: EASY LIFE AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

 • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

 • Technische studierelevante bijbaan - regio Brugge DRINGEND (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Wil je ervaring opdoen binnen je studiedomein? Ben je minimum 1 dag per week beschikbaar om te werken? Kan je je verplaatsten tot Oostkamp? Dan hebben we de studierelevante bijbaan die je zoekt. We zijn op zoek naar een student(e) die ons met onderstaand project kan ondersteunen: Opstellen van Control Plan "QIP klant" dit in lijn met het internal QIP voor produktie. Dit control plan moet opgemaakt worden in APIS, bestaande sofware voor Control Plan. Aansluitend moet het Control Plan opgeladen worden in DM-TEC, revisie-beheer van documenten.

 • automechanieker - Mooi merk van luxewagens - VAST CONTRACT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Voor een héél mooie autogarage in Roeselare zelf gelegen gaan wij op zoek naar een automechanieker. Als technieker in de garage wordt je ingezet voor het uitvoeren van algemeen onderhoud en opsporen + herstellen van defecten. Indien we een automechanieker vinden met ervaring van diagnosetechnieken is dit zeker een pluspunt, maar deze kennis kan ook ter plaatse aangeleerd worden.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Oost-Vlaanderen (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Oost-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van Abeloos Auto-Kit SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Abeloos Auto-Kit SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Abeloos Auto-Kit SPRL. Laat een reactie achter voor Abeloos Auto-Kit SPRL. Abeloos Auto-Kit SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Abeloos Auto-Kit SPRL. Leave a respond for Abeloos Auto-Kit SPRL. Abeloos Auto-Kit SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Abeloos Auto-Kit SPRL op de google maps. Adres en contacten Abeloos Auto-Kit SPRL
Location of Abeloos Auto-Kit SPRL on the google maps. Address and contacts of Abeloos Auto-Kit SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Abeloos Auto-Kit SPRL Abeloos Auto-Kit SPRL: Huber Willy | Hendrickx L | ACCACIA MICHEL-BATEX | Autoworld | Sportibel SA

Other related companies as Abeloos Auto-Kit SPRL: Huber Willy | Hendrickx L | ACCACIA MICHEL-BATEX | Autoworld | Sportibel SA

Abeloos Auto-Kit SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Fontaine-l'Evêque, België. De volledige naam van het bedrijf is Abeloos Auto-Kit SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02544677734. Het bedrijf Abeloos Auto-Kit SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Mons 381,6140. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 233,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Abeloos Auto-Kit SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Abeloos Auto-Kit SPRL is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Abeloos Auto-Kit SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Abeloos Auto-Kit SPRL, openstaande posities, locatie van Abeloos Auto-Kit SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Abeloos Auto-Kit SPRL is a company, that was registered 1989 in Fontaine-l'Evêque region, Belgium. Full name of company is Abeloos Auto-Kit SPRL, company assigned to the tax number BE02544677734. The company Abeloos Auto-Kit SPRL is located at the address: Rue de Mons 381,6140. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 233,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Abeloos Auto-Kit SPRL were not found.
The main activity of Abeloos Auto-Kit SPRL is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Abeloos Auto-Kit SPRL is not available. You also can look at reviews of Abeloos Auto-Kit SPRL, open positions, location of Abeloos Auto-Kit SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Abeloos Auto-Kit SPRL, Fontaine-l'Evêque: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Abeloos Auto-Kit SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Abeloos Auto-Kit SPRL, Fontaine-l'Evêque: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Abeloos Auto-Kit SPRL, employees, financial statistics.