Hendrickx L

Contactgegevens Hendrickx L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hendrickx L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hendrickx L

Regio (region): Leuven (Kessel-Lo), België

Adres (address): Gemeentestraat 140,3010, België

Telefoon (phone): 016 25 22 11; 0495 14 57 90 016 25 22 11; 0495 14 57 90

Fax (fax): 016 25 22 11 016 25 22 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hendrickx L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hendrickx L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hendrickx L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hendrickx L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hendrickx L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hendrickx L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hendrickx L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hendrickx L
Products information Hendrickx L

BTW identificatienummer (tax): BE02713043212
Ondernemingsnummer: 3404907226
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Hendrickx L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hendrickx L
(Get full report from official database of BE for Hendrickx L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hendrickx L
Addition kinds of activities for Hendrickx L

809302. Respiratoire gezondheidskliniek | Respiratory health clinic
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
17420100. Gips- en gipswerk | Plaster and drywall work
22119913. Elastische stoffen, katoen | Elastic fabrics, cotton
28440103. Huis permanente kits | Home permanent kits
30691500. Rubber hardware | Rubber hardware
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
36990605. Verlengsnoeren | Extension cords
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec

Werken bij Hendrickx L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hendrickx L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hendrickx L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hendrickx L. Looking for open vacancies in other companies

  • Aansluiter gas/ elektriciteit (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt op diverse werven. Je richt de werf in: je bakent de werkplek af op basis van het werfplan en plaatst signalisatie. - Je voert (kleine) graafwerken uit (werkputten, sleuven, …). - Je plaatst de leidingen en toebehoren. - Je assembleert moffen, verbindingsstukken, kleppen en afdichtingen.

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Deeltijds Magazijnier (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team is op zoek naar een deeltijds magazijnmedewerker. Enerzijds sta je in voor het orderen en sorteren van het magazijn en anderzijds zorg je er voor dat iedere bestellingen ordelijk en netjes kan geleverd worden bij de klant. Het magazijn is jou verantwoordelijkheid en je draagt hier ook zorg voor. Je bent ook bereid de camion mee te laden en te lossen

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Jobstudent (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent verkoop (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KIABI

    Type: Studentenjob

    Kiabi is een Franse winkelketen van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Kiabi opent winkels in België en jij kan deel uitmaken van dit fantastisch avontuur. Als jobstudent bestaat jouw takenpakket uit: Klantenservice (adviseren, helpen); Kassabediening; Behandeling van de leveringen.

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Web/app ontwikkelaar (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van alle interne bedrijfsprocessen. Je beheert en ontwikkelt (in team) een geautomatiseerde toekomst in een jong, sterk, groeiend familiebedrijf. Je ontwikkelt de bedrijfswebsite en apps. Je analyseert problemen en lost deze op a.d.h.v. nieuwe programmaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

Zoek naar antwoorden van Hendrickx L in sociale netwerken
Look for responds of Hendrickx L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hendrickx L. Laat een reactie achter voor Hendrickx L. Hendrickx L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hendrickx L. Leave a respond for Hendrickx L. Hendrickx L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hendrickx L op de google maps. Adres en contacten Hendrickx L
Location of Hendrickx L on the google maps. Address and contacts of Hendrickx L

Andere gerelateerde bedrijven als come Hendrickx L Hendrickx L: Cycle Jeep BVBA | ORTHO DIFFUSION BVBA | Misson O SA | Palais du Cache-Poussière S.A. | DomoComm

Other related companies as Hendrickx L: Cycle Jeep BVBA | ORTHO DIFFUSION BVBA | Misson O SA | Palais du Cache-Poussière S.A. | DomoComm

Hendrickx L is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Leuven (Kessel-Lo), België. De volledige naam van het bedrijf is Hendrickx L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02713043212. Het bedrijf Hendrickx L bevindt zich op het adres: Gemeentestraat 140,3010. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Hendrickx L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hendrickx L is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hendrickx L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hendrickx L, openstaande posities, locatie van Hendrickx L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hendrickx L is a company, that was registered 1989 in Leuven (Kessel-Lo) region, Belgium. Full name of company is Hendrickx L, company assigned to the tax number BE02713043212. The company Hendrickx L is located at the address: Gemeentestraat 140,3010. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Hendrickx L were not found.
The main activity of Hendrickx L is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hendrickx L is not available. You also can look at reviews of Hendrickx L, open positions, location of Hendrickx L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hendrickx L, Leuven (Kessel-Lo): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hendrickx L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hendrickx L, Leuven (Kessel-Lo): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hendrickx L, employees, financial statistics.