Aanhangwagens Louben BVBA

Contactgegevens Aanhangwagens Louben BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aanhangwagens Louben BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aanhangwagens Louben BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Autolei 288,2160, België

Telefoon (phone): 03 321 08 12 03 321 08 12

Fax (fax): 03 366 37 17 03 366 37 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aanhangwagens Louben BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aanhangwagens Louben BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aanhangwagens Louben BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aanhangwagens Louben BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aanhangwagens Louben BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aanhangwagens Louben BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aanhangwagens Louben BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aanhangwagens Louben BVBA
Products information Aanhangwagens Louben BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08595397949
Ondernemingsnummer: 5983673095
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aanhangwagens Louben BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aanhangwagens Louben BVBA
(Get full report from official database of BE for Aanhangwagens Louben BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aanhangwagens Louben BVBA
Addition kinds of activities for Aanhangwagens Louben BVBA

5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
5941. Sportartikelen en fietswinkels | Sporting goods and bicycle shops
02120000. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
20480203. Paardvlees, ingeblikt: bereid als diervoeder | Horse meat, canned: prepared as animal feed
35850200. Koelapparatuur, compleet | Refrigeration equipment, complete
50840402. Boorpunten | Drilling bits

Werken bij Aanhangwagens Louben BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aanhangwagens Louben BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aanhangwagens Louben BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aanhangwagens Louben BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Patissier (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

 • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

 • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp regio Herentals/Wiekevorst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Steam & Clean

  Type: Dienstenchequebaan

  Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

 • STUDENTEN (18+) - PRODUCTIE - FYSIEK WERK - DOORHEEN DE WEEK - MOOI LOON - HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals werkzaam in de voeding zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in de productie doorheen de week.

 • Student kassa (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Kalken zijn wij nog op zoek naar een student die in het weekend wilt helpen in de winkel. -Kassawerk -Broodjes maken -Voorbereidings- en opruimwerk -Aanvullen

 • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

 • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: LABONORM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

 • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

  Type: Vaste Job

  Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

 • Metser (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VECUBO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

 • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

  Type: Vaste Job

  De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

Zoek naar antwoorden van Aanhangwagens Louben BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Aanhangwagens Louben BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aanhangwagens Louben BVBA. Laat een reactie achter voor Aanhangwagens Louben BVBA. Aanhangwagens Louben BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aanhangwagens Louben BVBA. Leave a respond for Aanhangwagens Louben BVBA. Aanhangwagens Louben BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aanhangwagens Louben BVBA op de google maps. Adres en contacten Aanhangwagens Louben BVBA
Location of Aanhangwagens Louben BVBA on the google maps. Address and contacts of Aanhangwagens Louben BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aanhangwagens Louben BVBA Aanhangwagens Louben BVBA: MASCOT RENOVATIE | Imarco NV | Cremerie François | Alligna | P3B

Other related companies as Aanhangwagens Louben BVBA: MASCOT RENOVATIE | Imarco NV | Cremerie François | Alligna | P3B

Aanhangwagens Louben BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is Aanhangwagens Louben BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08595397949. Het bedrijf Aanhangwagens Louben BVBA bevindt zich op het adres: Autolei 288,2160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aanhangwagens Louben BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aanhangwagens Louben BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aanhangwagens Louben BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aanhangwagens Louben BVBA, openstaande posities, locatie van Aanhangwagens Louben BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aanhangwagens Louben BVBA is a company, that was registered 1986 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is Aanhangwagens Louben BVBA, company assigned to the tax number BE08595397949. The company Aanhangwagens Louben BVBA is located at the address: Autolei 288,2160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aanhangwagens Louben BVBA were not found.
The main activity of Aanhangwagens Louben BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aanhangwagens Louben BVBA is not available. You also can look at reviews of Aanhangwagens Louben BVBA, open positions, location of Aanhangwagens Louben BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aanhangwagens Louben BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aanhangwagens Louben BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aanhangwagens Louben BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aanhangwagens Louben BVBA, employees, financial statistics.