MASCOT RENOVATIE

Contactgegevens MASCOT RENOVATIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MASCOT RENOVATIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MASCOT RENOVATIE

Regio (region): Oudenburg (Westkerke), België

Adres (address): Eernegemsestraat 3A,8460, België

Telefoon (phone): 050 27 08 81; 0477 59 94 11; 059 27 32 30 050 27 08 81; 0477 59 94 11; 059 27 32 30

Fax (fax): 059 27 32 30 059 27 32 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MASCOT RENOVATIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MASCOT RENOVATIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MASCOT RENOVATIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MASCOT RENOVATIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MASCOT RENOVATIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MASCOT RENOVATIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MASCOT RENOVATIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MASCOT RENOVATIE
Products information MASCOT RENOVATIE

BTW identificatienummer (tax): BE06467071533
Ondernemingsnummer: 9905517578
Hoofdstad (capital): 816,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in MASCOT RENOVATIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MASCOT RENOVATIE
(Get full report from official database of BE for MASCOT RENOVATIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MASCOT RENOVATIE
Addition kinds of activities for MASCOT RENOVATIE

552199. Gebruikte autodealers, nec | Used car dealers, nec
22111001. Crinoline | Crinoline
27590100. Financiële noot en certificaat drukwerk en gravure | Financial note and certificate printing and engraving
29110205. nafta | Naphtha
30890108. Emmers, kunststoffen | Pails, plastics
35690102. Filters en strainers, pijpleiding | Filters and strainers, pipeline
36340208. Trays, warming | Trays, warming
50399914. Metalen rails | Metal guardrails
50840909. Screening machines en uitrusting | Screening machinery and equipment

Werken bij MASCOT RENOVATIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MASCOT RENOVATIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MASCOT RENOVATIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MASCOT RENOVATIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Stagiair(e) Adecco Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij nog op zoek naar een leuke stageplaats binnen een tof en enthousiast team? Lees dan snel verder, want ter versterking van ons team zijn we nog op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e). Als stagiair zal je met ons samenwerken ter ondersteuning. Zo zal je administratieve taken voor jouw rekening nemen zoals scanwerk, het versturen van planningen, het onderhouden van de raamaffiches enzoverder. Heb jij wel wat meer in je mars? Perfect! Je krijgt dan de kans om actief mee op zoek te gaan naar geschikte kandidaten voor onze openstaande vacatures.

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Loodgieter (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kapellen zijn we op zoek naar een ERVAREN LOODGIETER.  Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in badkamerrenovaties.  Je zal douches en sanitaire elementen installeren, verwarming aansluiten, ... 

  • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • boekhouder m/v (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CLAEYS

    Type: Vaste Job

    Je helpt bij het verwerken en afsluiten van de boekhouding van zelfstandigen en KMO's.

  • R&D Project Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Het aansturen van een onderzoeksproject om nieuwe sensoren en meetsystemen te ontwikkelen voor analyse van vloeibaar staal. Taken en verantwoordelijkheden Het bedenken van nieuwe productideeën of productaanpassingen teneinde de process controle bij de klanten te verbeteren en meer veiligheid voor de operatoren te garanderen Het opstellen van gedetailleerde productspecificaties Het uitwerken van het concept en prototypes in een concreet ontwerp met materiaalkeuze en specificaties Deze prototypes valideren tijdens testen bij klanten en verder optimaliseren Het documenteren van de productspecificaties en de overdracht van kennis naar manufacturing Het aansturen en motiveren van de project engineers en de betrokken projectmedewerkers Het up-to-date houden en overtuigen van het management inzake het project en het productierijp zijn van het ontwerp, de commercialiseerbaarheid, produceerbaarheid van nieuwe producten Het tijdig aanvragen van de nodige patenten en onderzoeken van bestaande patenten Het optreden als een technisch en productexpert inzake één of meerdere productgroep(en) in geval van problemen bij klanten of in het productieproces De naleving van de instructies en procedures i.v.m. milieu, veiligheid en kwaliteit op de afdeling en voor de ontwikkelde producten

  • Care Expert - Service Medewerker Shop Orange Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als 'Care Expert' ben je de verantwoordelijke voor een persoonlijke service naar onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor: Het beantwoorden van vragen van klanten (product gerelateerde uitleg bezorgen) Je helpt de klanten verder en beantwoord al hun vragen zoals vragen over hun toestelbeheer, over hun software (Android/IOS) De uitleg rond 'connected devices' het uitvoeren van kleine reparaties Het beantwoorden van alle vragen na de verkoop Training en uitleg geven aan de shopmedewerkers Helpen bij het maken van gepersonaliseerde hoesjes

Zoek naar antwoorden van MASCOT RENOVATIE in sociale netwerken
Look for responds of MASCOT RENOVATIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MASCOT RENOVATIE. Laat een reactie achter voor MASCOT RENOVATIE. MASCOT RENOVATIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MASCOT RENOVATIE. Leave a respond for MASCOT RENOVATIE. MASCOT RENOVATIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MASCOT RENOVATIE op de google maps. Adres en contacten MASCOT RENOVATIE
Location of MASCOT RENOVATIE on the google maps. Address and contacts of MASCOT RENOVATIE

Andere gerelateerde bedrijven als come MASCOT RENOVATIE MASCOT RENOVATIE: Arinus BVBA | Vanderhoydonck NV | Adutel | V & C.S. NV | Artistiek Glaswerk

Other related companies as MASCOT RENOVATIE: Arinus BVBA | Vanderhoydonck NV | Adutel | V & C.S. NV | Artistiek Glaswerk

MASCOT RENOVATIE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Oudenburg (Westkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is MASCOT RENOVATIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06467071533. Het bedrijf MASCOT RENOVATIE bevindt zich op het adres: Eernegemsestraat 3A,8460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 816,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MASCOT RENOVATIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MASCOT RENOVATIE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MASCOT RENOVATIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MASCOT RENOVATIE, openstaande posities, locatie van MASCOT RENOVATIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MASCOT RENOVATIE is a company, that was registered 1985 in Oudenburg (Westkerke) region, Belgium. Full name of company is MASCOT RENOVATIE, company assigned to the tax number BE06467071533. The company MASCOT RENOVATIE is located at the address: Eernegemsestraat 3A,8460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 816,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MASCOT RENOVATIE were not found.
The main activity of MASCOT RENOVATIE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MASCOT RENOVATIE is not available. You also can look at reviews of MASCOT RENOVATIE, open positions, location of MASCOT RENOVATIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MASCOT RENOVATIE, Oudenburg (Westkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MASCOT RENOVATIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MASCOT RENOVATIE, Oudenburg (Westkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MASCOT RENOVATIE, employees, financial statistics.