Filip Garage BVBA

Contactgegevens Filip Garage BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Filip Garage BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Filip Garage BVBA

Regio (region): Nieuwpoort, België

Adres (address): Albert I laan 51,8620, België

Telefoon (phone): 058 23 32 96 058 23 32 96

Fax (fax): 058 24 32 06 058 24 32 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Filip Garage BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Filip Garage BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Filip Garage BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Filip Garage BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Filip Garage BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Filip Garage BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Filip Garage BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Filip Garage BVBA
Products information Filip Garage BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08670928955
Ondernemingsnummer: 3557617187
Hoofdstad (capital): 310,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 511,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Filip Garage BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Filip Garage BVBA
(Get full report from official database of BE for Filip Garage BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Filip Garage BVBA
Addition kinds of activities for Filip Garage BVBA

2519. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
79991300. Gokken en loterijdiensten | Gambling and lottery services
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij Filip Garage BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Filip Garage BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Filip Garage BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Filip Garage BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HULPVERKOPER/STUDENT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHOCOLATERIE DE BURG

    Type: Studentenjob

    Je helpt bij het verkopen van pralines en chocoladetoebehoren, confiserie en biscuiterie. Je maakt ballotins met pralines voor onze klanten. Je staat niet in voor de kassa. Je helpt af en toe bij het aanvullen van de winkel en bij het inpakken van producten en geschenken.

  • GEMOTIVEERDE MONTAGEMEDEWERKERS (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zoeken dringend medewerkers voor de montage van Isothermische ramen en deuren. Je hebt technisch inzicht en werkt in een 2- ploegenstelsel.

  • Service Technieker Buitenland (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deinze/Nazareth zijn we dringend op zoek naar een service technieker die tot 70% van de tijd wil werken in het buitenland. Dit kunnen occasioneel verplaatsingen zijn van maandag tot vrijdag, maar ook gedurende een aantal weken. Als servicetechnieker ben je verantwoordelijk voor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-installaties, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland. Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling.

  • Verpakker Etikettering (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Deerlijk zijn we op zoek naar een verpakker Etikettering (m/v). Taken: - je etiketteert vleesproducten met een etiketteertoestel en je stelt dit toestel ook in (datum, lotnummer,...) -Je steekt vleesproducten in dozen -Je zet de verschillende dozen op de voorziene paletten -Je bent de laatste persoon in het bedrijf dat het product in handen heeft dus je staat in voor de finale kwaliteitscontrole Interesse? contacteer dan vliegensvlug Konvert Interim Kortrijk op het nummer 056/53.35.76 of per mail: [email protected]

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Werfreserve: Medewerkers Burgerzaken bij verscheidene gemeenten in Vlaanderen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: EVEN WERKT!

    Type: Werfreserve

    Front-office activiteiten (loketactiviteiten): De uitreiking van identiteitsdocumenten en vreemdelingenkaarten; De uitreiking van reispaspoorten; De uitreiking van rijbewijzen; De aflevering van attesten; Aangifte van geboorte, huwelijk, wettelijke samenwoning, verklaring van euthanasie, etc. Bijhouden en aanvullen van het gemeentelijke strafregister, alsook het afleveren van de attesten en informatie aan burgers en/ of gerechtelijke instanties.

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

  • Flexijob arbeider - opbouw outletverkoop evenement- 04/10 & 05/10 - Brabanthal Leuven M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Voor de opbouw van een mega-outlet evenement in de Brabanthal te Leuven zoeken we voor naar sterke mensen om de vrachtwagens te helpen lossen en de standen (voor outletverkoop) op te zetten. Deze personen moeten ook in staat zijn om rolrekken te heffen van de vrachtwagen. Dit is een opdracht van 2 dagen: donderdag 4 oktober: 19u30 - +-24u vrijdag 5 oktober: 6u - +-12u Ook gepensioneerden komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van Filip Garage BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Filip Garage BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Filip Garage BVBA. Laat een reactie achter voor Filip Garage BVBA. Filip Garage BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Filip Garage BVBA. Leave a respond for Filip Garage BVBA. Filip Garage BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Filip Garage BVBA op de google maps. Adres en contacten Filip Garage BVBA
Location of Filip Garage BVBA on the google maps. Address and contacts of Filip Garage BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Filip Garage BVBA Filip Garage BVBA: B.R.S. | Baeten-Van Es BVBA | 2 CARE OMEGA MEDICAL NV | Van Robays NV | Bioflora Plantencentrum

Other related companies as Filip Garage BVBA: B.R.S. | Baeten-Van Es BVBA | 2 CARE OMEGA MEDICAL NV | Van Robays NV | Bioflora Plantencentrum

Filip Garage BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Nieuwpoort, België. De volledige naam van het bedrijf is Filip Garage BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670928955. Het bedrijf Filip Garage BVBA bevindt zich op het adres: Albert I laan 51,8620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 310,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 511,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Filip Garage BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Filip Garage BVBA is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Filip Garage BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Filip Garage BVBA, openstaande posities, locatie van Filip Garage BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Filip Garage BVBA is a company, that was registered 2000 in Nieuwpoort region, Belgium. Full name of company is Filip Garage BVBA, company assigned to the tax number BE08670928955. The company Filip Garage BVBA is located at the address: Albert I laan 51,8620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 310,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 511,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Filip Garage BVBA were not found.
The main activity of Filip Garage BVBA is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Filip Garage BVBA is not available. You also can look at reviews of Filip Garage BVBA, open positions, location of Filip Garage BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Filip Garage BVBA, Nieuwpoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Filip Garage BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Filip Garage BVBA, Nieuwpoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Filip Garage BVBA, employees, financial statistics.