2 CARE OMEGA MEDICAL NV

Contactgegevens 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

2 CARE OMEGA MEDICAL NV

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Textielstraat 20,8790, België

Telefoon (phone): 056 37 06 19; 078 15 55 71 056 37 06 19; 078 15 55 71

Fax (fax): 056 37 07 24 056 37 07 24

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "2 CARE OMEGA MEDICAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "2 CARE OMEGA MEDICAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
Products information 2 CARE OMEGA MEDICAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE07528076171
Ondernemingsnummer: 2106048583
Hoofdstad (capital): 932,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
(Get full report from official database of BE for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
Addition kinds of activities for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV

24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
50850111. Plastic flessen | Plastic bottles
52119908. Thuiscentra | Home centers
73899907. Uitbetalingscontrole van contractanten | Contractors' disbursement control

Werken bij 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

  • Studentenjob - Orderpicker - Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Kruishoutem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]     Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Jobstudent Zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: GRAAF VAN VLAANDEREN

    Type: Studentenjob

    U helpt de kelners in het restaurant bij de bediening van de klanten.

  • Kelner (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DE TRUTSELAAR

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

  • Jobstudent afwas weekends (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Tearoom Coffee Dream

    Type: Studentenjob

    We zoeken gemotiveerde collega's om ons team te versterken tijdens de weekends. Je zal hoofdzakelijk instaan voor de afwas, regelmatig zal je ook de barman en chef bijstaan. Wij dragen netheid en hygiëne hoog in het vaandel, een verzorgd voorkomen is dan ook een absolute must.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDMEDEWERKER (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SURCONNEX

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar commerciële talenten voor ons vastgoedkantoor (www.surbuilt.be). Je hoofdtaak bestaat hoofdzakelijk uit telefonische prospectie, intakegesprekken te voeren bij de klanten thuis met het oog op het binnenhalen van een verkoopopdracht. Je tracht ook uw opgebouwde portefeuille van panden te verkopen. Hierbij wordt u administratief ondersteund door het kantoor.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

Zoek naar antwoorden van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV in sociale netwerken
Look for responds of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Laat een reactie achter voor 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. 2 CARE OMEGA MEDICAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. Leave a respond for 2 CARE OMEGA MEDICAL NV. 2 CARE OMEGA MEDICAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 2 CARE OMEGA MEDICAL NV op de google maps. Adres en contacten 2 CARE OMEGA MEDICAL NV
Location of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV on the google maps. Address and contacts of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come 2 CARE OMEGA MEDICAL NV 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: Forcom BVBA | Studio R.L. | Hanssen J-M BVBA | ANTWERP ART | Sibelco - S.C.R

Other related companies as 2 CARE OMEGA MEDICAL NV: Forcom BVBA | Studio R.L. | Hanssen J-M BVBA | ANTWERP ART | Sibelco - S.C.R

2 CARE OMEGA MEDICAL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07528076171. Het bedrijf 2 CARE OMEGA MEDICAL NV bevindt zich op het adres: Textielstraat 20,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 932,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 791,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, openstaande posities, locatie van 2 CARE OMEGA MEDICAL NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

2 CARE OMEGA MEDICAL NV is a company, that was registered 2008 in Waregem region, Belgium. Full name of company is 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, company assigned to the tax number BE07528076171. The company 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is located at the address: Textielstraat 20,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 932,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 791,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in 2 CARE OMEGA MEDICAL NV were not found.
The main activity of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV is not available. You also can look at reviews of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, open positions, location of 2 CARE OMEGA MEDICAL NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 2 CARE OMEGA MEDICAL NV, employees, financial statistics.