Multi Maintenance Services SPRL

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Multi Maintenance Services SPRL
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Multi Maintenance Services SPRL

Contactgegevens Multi Maintenance Services SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Multi Maintenance Services SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Multi Maintenance Services SPRL

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Steenweg op Leuven 1111,1200, België

Telefoon (phone): 02 726 66 18 02 726 66 18

Fax (fax): 02 726 66 18 02 726 66 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Multi Maintenance Services SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Multi Maintenance Services SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Multi Maintenance Services SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Multi Maintenance Services SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Multi Maintenance Services SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Multi Maintenance Services SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Multi Maintenance Services SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Multi Maintenance Services SPRL
Products information Multi Maintenance Services SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09393280029
Ondernemingsnummer: 9155700683
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 365,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Multi Maintenance Services SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Multi Maintenance Services SPRL
(Get full report from official database of BE for Multi Maintenance Services SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Multi Maintenance Services SPRL
Addition kinds of activities for Multi Maintenance Services SPRL

204400. Rijstmalen | Rice milling
738913. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
27520900. Publicatiedruk, lithografisch | Publication printing, lithographic
51719902. Petroleum terminals | Petroleum terminals
63610000. Titel verzekering | Title insurance

Werken bij Multi Maintenance Services SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Multi Maintenance Services SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Multi Maintenance Services SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Multi Maintenance Services SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider rioolrenovatie te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken een ervaren arbeider rioolrenovatie of iemand die momenteel ploegbaas is in deze discipline en klaar is om de taak van werfleider op zich te nemen. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je kan vlot communiceren waardoor je team zeer goed weet wat er dient te gebeuren. Je bent pracktisch ingesteld en steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Dit is een functie waar veel uren worden gemaakt.

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • Bediende Facturatie (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw talen zullen bestaan uit: ingeven en verwerken binnenkomende bankverrichtingen (van wat niet automatisch verwerkt wordt) opmaak uitgaande betalingsopdrachten opzoeken en verwerken van kredietkaartverrichtingen boeken van fakturen

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Jobstudent zaterdagwerk (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om elke zaterdag te werken te Koekelare. Interesse? Neem dan snel contact op met Konvert Interim Diksmuide op 051/50 22 67

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Multi Maintenance Services SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Multi Maintenance Services SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Multi Maintenance Services SPRL. Laat een reactie achter voor Multi Maintenance Services SPRL. Multi Maintenance Services SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Multi Maintenance Services SPRL. Leave a respond for Multi Maintenance Services SPRL. Multi Maintenance Services SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Multi Maintenance Services SPRL op de google maps. Adres en contacten Multi Maintenance Services SPRL
Location of Multi Maintenance Services SPRL on the google maps. Address and contacts of Multi Maintenance Services SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Multi Maintenance Services SPRL Multi Maintenance Services SPRL: Descheemaecker Philippe | Belgian Association For Bodymind Therapists | EUGENE PERMA/ MOUREAU | BEXTO SPRL | WIJNHANDEL DE BRABANDERE NV

Other related companies as Multi Maintenance Services SPRL: Descheemaecker Philippe | Belgian Association For Bodymind Therapists | EUGENE PERMA/ MOUREAU | BEXTO SPRL | WIJNHANDEL DE BRABANDERE NV

Multi Maintenance Services SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is Multi Maintenance Services SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09393280029. Het bedrijf Multi Maintenance Services SPRL bevindt zich op het adres: Steenweg op Leuven 1111,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 365,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Multi Maintenance Services SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Multi Maintenance Services SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Multi Maintenance Services SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Multi Maintenance Services SPRL, openstaande posities, locatie van Multi Maintenance Services SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Multi Maintenance Services SPRL is a company, that was registered 1991 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is Multi Maintenance Services SPRL, company assigned to the tax number BE09393280029. The company Multi Maintenance Services SPRL is located at the address: Steenweg op Leuven 1111,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 365,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Multi Maintenance Services SPRL were not found.
The main activity of Multi Maintenance Services SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Multi Maintenance Services SPRL is not available. You also can look at reviews of Multi Maintenance Services SPRL, open positions, location of Multi Maintenance Services SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Multi Maintenance Services SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Multi Maintenance Services SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Multi Maintenance Services SPRL, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Multi Maintenance Services SPRL, employees, financial statistics.