Descheemaecker Philippe

Contactgegevens Descheemaecker Philippe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Descheemaecker Philippe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Descheemaecker Philippe

Regio (region): Brussel (Vorst), België

Adres (address): Koninglaan 206,1190, België

Telefoon (phone): 02 543 08 73 02 543 08 73

Fax (fax): 02 543 08 78 02 543 08 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Descheemaecker Philippe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Descheemaecker Philippe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Descheemaecker Philippe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Descheemaecker Philippe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Descheemaecker Philippe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Descheemaecker Philippe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Descheemaecker Philippe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Descheemaecker Philippe
Products information Descheemaecker Philippe

BTW identificatienummer (tax): BE04130279541
Ondernemingsnummer: 6483276367
Hoofdstad (capital): 287,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Descheemaecker Philippe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Descheemaecker Philippe
(Get full report from official database of BE for Descheemaecker Philippe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Descheemaecker Philippe
Addition kinds of activities for Descheemaecker Philippe

411199. Lokale en voorstedelijke doorvoer, nec | Local and suburban transit, nec
17420101. gipsplaten | Drywall
24529905. Panelen en afdelingen, geprefabriceerd, hout | Panels and sections, prefabricated, wood
28920213. Nitrostarches (explosieve) | Nitrostarches (explosive)
35230302. Bemestingsmachines, boerderij | Fertilizing machinery, farm
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij Descheemaecker Philippe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Descheemaecker Philippe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Descheemaecker Philippe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Descheemaecker Philippe. Looking for open vacancies in other companies

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • CUSTOMER SERVICE EXPORT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in de voedingsindustrie in Aalst is Hays Response Gent op zoek naar een customer service medewerker. * Customer service - Export * Nederlands - Engels - Frans * Aalst Als customer service medewerker ben je het aanspreekpunt voor de klanten m.b.t. de orders. Je staat in voor de correcte verwerking van de bestellingen waarbij je rekening houdt met productie en levertermijn. Hiernaast behandel je ook de vragen van klanten inzake de status van hun bestelling, beschikbaarheid van de producten, prijzen, kwaliteit,... Je stemt af met jouw collega's op de verschillende afdelingen en koppelt de informatie terug naar de klanten. Je werkt vooral op de exportmarkt, waarbij je contact hebt met klanten buiten Europa. Je beheert jouw eigen klantenportfolio.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bakkerij te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, snijden van brood en charcuterie, afrekenen van de bestelling, afwassen, keren van de winkelruimte, opruimen na sluitingstijd. Je werkt op woensdagnamiddag en/of een dag in het weekend. De eerste maand werk je op woensdag en een dag in het weekend om jezelf snel te kunnen inwerken.

  • Student winkelmedewerker supermarkt (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Oudenaarde zoekt een student die als winkelmedewerker (m/v) aan de slag kan in een kleine supermarkt te Oudenaarde. Je werkt tijdens de eindejaarsperiode. Je werkt als student winkelmedewerker van 31 december tot en met 20 januari volgens onderstaand uurrooster: maandag: 13u30 - 20u30 dinsdag: 13u30 - 20u30 woensdag: 13u30 - 20u30 donderdag: / vrijdag: 14u30 - 20u30 zaterdag: / zondag: 13u30 - 20u30 (op 1 januari: 12u30 - 16u30) Je helpt klanten, vult rekken aan, ruimt op in de winkel en rekent boodschappen af aan de kassa.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Descheemaecker Philippe in sociale netwerken
Look for responds of Descheemaecker Philippe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Descheemaecker Philippe. Laat een reactie achter voor Descheemaecker Philippe. Descheemaecker Philippe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Descheemaecker Philippe. Leave a respond for Descheemaecker Philippe. Descheemaecker Philippe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Descheemaecker Philippe op de google maps. Adres en contacten Descheemaecker Philippe
Location of Descheemaecker Philippe on the google maps. Address and contacts of Descheemaecker Philippe

Andere gerelateerde bedrijven als come Descheemaecker Philippe Descheemaecker Philippe: Germanischer Lloyd België NV | Houtsnip (De) | Mezo - Hout N.V. | Single Soft bvba | Triumviraat bvba

Other related companies as Descheemaecker Philippe: Germanischer Lloyd België NV | Houtsnip (De) | Mezo - Hout N.V. | Single Soft bvba | Triumviraat bvba

Descheemaecker Philippe is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Brussel (Vorst), België. De volledige naam van het bedrijf is Descheemaecker Philippe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04130279541. Het bedrijf Descheemaecker Philippe bevindt zich op het adres: Koninglaan 206,1190. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 287,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 175,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Descheemaecker Philippe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Descheemaecker Philippe is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Descheemaecker Philippe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Descheemaecker Philippe, openstaande posities, locatie van Descheemaecker Philippe op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Descheemaecker Philippe is a company, that was registered 2015 in Brussel (Vorst) region, Belgium. Full name of company is Descheemaecker Philippe, company assigned to the tax number BE04130279541. The company Descheemaecker Philippe is located at the address: Koninglaan 206,1190. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 287,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 175,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Descheemaecker Philippe were not found.
The main activity of Descheemaecker Philippe is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Descheemaecker Philippe is not available. You also can look at reviews of Descheemaecker Philippe, open positions, location of Descheemaecker Philippe on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Descheemaecker Philippe, Brussel (Vorst): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Descheemaecker Philippe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Descheemaecker Philippe, Brussel (Vorst): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Descheemaecker Philippe, employees, financial statistics.