Depriester Alg Onderneming NV

Contactgegevens Depriester Alg Onderneming NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depriester Alg Onderneming NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depriester Alg Onderneming NV

Regio (region): Kluisbergen (Zulzeke), België

Adres (address): Zulzekestraat 65,9690, België

Telefoon (phone): 055 38 83 05 055 38 83 05

Fax (fax): 055 38 60 80 055 38 60 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depriester Alg Onderneming NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depriester Alg Onderneming NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depriester Alg Onderneming NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depriester Alg Onderneming NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depriester Alg Onderneming NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depriester Alg Onderneming NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depriester Alg Onderneming NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depriester Alg Onderneming NV
Products information Depriester Alg Onderneming NV

BTW identificatienummer (tax): BE08721740722
Ondernemingsnummer: 5525543212
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 232,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Depriester Alg Onderneming NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depriester Alg Onderneming NV
(Get full report from official database of BE for Depriester Alg Onderneming NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depriester Alg Onderneming NV
Addition kinds of activities for Depriester Alg Onderneming NV

5082. Bouw- en mijnbouwmachines | Construction and mining machinery
306909. Stationer's rubberen diversen | Stationer's rubber sundries
735908. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services
33399903. Berylliummetaal | Beryllium metal
35779903. Decoders, computer randapparatuur | Decoders, computer peripheral equipment
36250102. Motorcentra | Motor control centers
36340309. Verwarmers, tape | Heaters, tape
50440000. Kantoorartikelen | Office equipment
59329905. Records, tweedehands | Records, secondhand

Werken bij Depriester Alg Onderneming NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depriester Alg Onderneming NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depriester Alg Onderneming NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depriester Alg Onderneming NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

 • Onderhoudsmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Lokeren, zijn wij opzoek naar een onderhoudsmedewerker. Je werkt samen in een team van 2 personen, voert kleine aanpassingen uit aan montage infrastructuren en kan meedenken aan het realiseren van kleine verbeteringen met betrekking tot ergonomie en werkpostinfrastructuur. Kleine herstellingen machines Preventief en curatief onderhoud Administratie bijhouden hieromtrent Externe partners / leveranciers bijstaan met herstellen van machines/montagelijnen, kan zowel ter plaatse als telefonisch Beheer van de stock alsook aankoop van reserveonderdelen Personen aansturen in het kader van vervanging van machines

 • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

 • technisch tekenaar (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bij de start van een project wordt je ingezet om het 3D model aan te passen naar de wensen van de klant. Het implementeren van de nodige componenten op het 3D model voor zowel het hydraulische als het elektrische aspect. Daarna maak je de productie tekeningen en lasplannen. Je denkt actief mee met de klanten, door oplossingen te creëren via innovatieve ontwerpen, alsook hoe de onderdelen parametrisch te maken. Eens de componenten klaar zijn, dienen ze toegevoegd te worden aan de database voor de aankoopdienst.

 • Huishoudhulpen in Riemst/Tongeren/Lanaken (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Trixxo Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Heb je zin om mensen te helpen met hun huishouden en ben je sociaal ingesteld en daarbij zin om je eigen werkuren te bepalen in samenspraak met ons... dan ben jij de persoon die wij zoeken!!! Mogelijke plaatsen van tewerkstelling zijn Riemst, Tongeren of Lanaken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student M/V (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

 • STUDENTEN WEEKEND / SCHOOLVAKANTIES (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: MOLENHEIDE WZC

  Type: Studentenjob

  In Molenheide staan huislijkheid en gezelligheid voorop. Werken in een woonzorgcentrum is allesbehalve saai. Je hebt immers veel sociale contacten met bewoners en krijgt voor je inspanningen veel vriendschap en waardering terug. Je leert er van het leven. Wij zoeken studenten voor schoolvakanties en/of weekends. Kandidaten in de verzorging dienen te beschikken over een visum als zorgkundige (in bezit of aangevraagd bij de FOD Volksgezondheid na het 1ste jaar verpleegkunde met succes te hebben afgerond)

 • Calculator (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

 • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PROFI

  Type: Vaste Job

  Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

 • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Directe verkoop

 • kapper/kapster (DE PINTE)

  Regio: DE PINTE

  Bedrijf: BESST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Werk als kapper op zelfstandige basis in het groepssalon HaarNouveau. Bepaal zelf je functie: Wil je dames en/of heren coifferen. Geniet van ondersteuning en opleidingen op maat. Zo kan je je ontplooien tot de kapper/kapster die je zelf wel worden. Kan zowel een starter als iemand met veel ervaring zijn. Werk in team met collega's die ook zelfstandig zijn

Zoek naar antwoorden van Depriester Alg Onderneming NV in sociale netwerken
Look for responds of Depriester Alg Onderneming NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depriester Alg Onderneming NV. Laat een reactie achter voor Depriester Alg Onderneming NV. Depriester Alg Onderneming NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depriester Alg Onderneming NV. Leave a respond for Depriester Alg Onderneming NV. Depriester Alg Onderneming NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depriester Alg Onderneming NV op de google maps. Adres en contacten Depriester Alg Onderneming NV
Location of Depriester Alg Onderneming NV on the google maps. Address and contacts of Depriester Alg Onderneming NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Depriester Alg Onderneming NV Depriester Alg Onderneming NV: Car-Parts BVBA | H.K BATTERIES BVBA | Decran BVBA | Jeu de Dames | ACR SERVICE NV

Other related companies as Depriester Alg Onderneming NV: Car-Parts BVBA | H.K BATTERIES BVBA | Decran BVBA | Jeu de Dames | ACR SERVICE NV

Depriester Alg Onderneming NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Kluisbergen (Zulzeke), België. De volledige naam van het bedrijf is Depriester Alg Onderneming NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08721740722. Het bedrijf Depriester Alg Onderneming NV bevindt zich op het adres: Zulzekestraat 65,9690. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 232,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Depriester Alg Onderneming NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depriester Alg Onderneming NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depriester Alg Onderneming NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depriester Alg Onderneming NV, openstaande posities, locatie van Depriester Alg Onderneming NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Depriester Alg Onderneming NV is a company, that was registered 1986 in Kluisbergen (Zulzeke) region, Belgium. Full name of company is Depriester Alg Onderneming NV, company assigned to the tax number BE08721740722. The company Depriester Alg Onderneming NV is located at the address: Zulzekestraat 65,9690. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 232,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Depriester Alg Onderneming NV were not found.
The main activity of Depriester Alg Onderneming NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Depriester Alg Onderneming NV is not available. You also can look at reviews of Depriester Alg Onderneming NV, open positions, location of Depriester Alg Onderneming NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depriester Alg Onderneming NV, Kluisbergen (Zulzeke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depriester Alg Onderneming NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depriester Alg Onderneming NV, Kluisbergen (Zulzeke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depriester Alg Onderneming NV, employees, financial statistics.