H.K BATTERIES BVBA

Contactgegevens H.K BATTERIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.K BATTERIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.K BATTERIES BVBA

Regio (region): As, België

Adres (address): Bilzerweg 65,3665, België

Telefoon (phone): 089 65 88 40; 089 65 99 04 089 65 88 40; 089 65 99 04

Fax (fax): 089 65 90 04 089 65 90 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.K BATTERIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.K BATTERIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.K BATTERIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.K BATTERIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.K BATTERIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.K BATTERIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.K BATTERIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.K BATTERIES BVBA
Products information H.K BATTERIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02121978759
Ondernemingsnummer: 7269897460
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 440,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in H.K BATTERIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.K BATTERIES BVBA
(Get full report from official database of BE for H.K BATTERIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.K BATTERIES BVBA
Addition kinds of activities for H.K BATTERIES BVBA

594899. Bagage- en lederwarenhuizen, nec | Luggage and leather goods stores, nec
14590202. Cyanietwinning | Cyanite mining
24310108. Deuren, hout | Doors, wood
30110304. Uitputtende, doorlopende lengtes: rubber, zonder metaalkern | Tiring, continuous lengths: rubber, without metal core
39449910. Magische lantaarns (speelgoed) | Magic lanterns (toys)
73389902. Proeflezen service | Proofreading service
94310404. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, lokale overheid | Administration of public health programs, local government

Werken bij H.K BATTERIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.K BATTERIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.K BATTERIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.K BATTERIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Chauffeur C - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken jou om als chauffeur C aan de slag te gaan bij Van Marcke in Kortrijk! Als Chauffeur C lever je aan klanten. Dat kunnen installateurs van badkamers & keukens zijn of consumenten, zoals jij en ik! Het harde werk schrikt jou niet af want je gaat zelf laden en lossen met behulp van een elektrische transpallet. Je vertrekt dagelijks vanuit het distributiecentrum in Kortrijk. Belangrijk om weten is dat de vrachtwagen niet mee naar huis kan worden genomen. Interesse? Check of je voldoet aan onderstaande profielvereisten! Ja!? Solliciteer dan snel!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Inspecteur Hefwerktuigen Haven Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    o Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het uitvoeren van inspecties van hefwerktuigen ( haven- en portaalkranen, mobiele kranen, straddle carriers, forkliften,...) bij onze klanten in de haven van Antwerpen.  o Je voert de inspecties ter plaatse uit bij de klant en je maakt een verslag op van de uitgevoerde inspectie.  o Je ontwikkelt je verder tot een expert in jouw vakdomein. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader van de discipline Hefwerktuigen.  o Je vertrekt dagelijks rechtstreeks van thuis uit naar de verschillende klanten. Ongeveer 2 keer per maand ga je naar het hoofdkantoor in Antwerpen voor algemene opvolging, rapportage, administratie, vergaderingen, enz.  o Je bent het lokale aanspreekpunt voor klant.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Zij staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. 

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

  • commercieel bankbediende (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    je voert commerciële klantengesprekken over de 4 bankdomeinen (betalingsverkeer, sparen, kredieten en verzekeringen) je werkt pro-actief en ziet opportuniteiten je werkt graag in teamverband

  • Verpleegkundige voor de dienst Hart -en Vaatheelkunde (m/v) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UZ Brussel

    Type: Vaste Job

    Functie: Het verpleegkundig departement biedt je de kans om je in alle richtingen te ontplooien en vervolmaken. Je krijgt de kans om samen met je collega's en andere zorgverstrekkers de visie van het ziekenhuis mee gestalte te geven. Je vindt patiënt- en familie georiënteerde zorg belangrijk. Je volgt de nieuwste ontwikkelingen op geneeskundig en verpleegkundig vlak van dichtbij. Op iedere afdeling wordt de zorg ondersteund door een afdelingssecretaresse en een logistiek assistent.

  • ZELSTANDIG MAKELAAR MET BIV-NUMMER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: BRICKS IMMOBILIËN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoopsbezoeken: rondleidingen, het geven van advies bij verkoop, onderhandelingen en opvolging van dossier tot akte. Prospectie: je gaat actief op zoek naar nieuwe eigendommen voor verkoop. Verhuurbezoeken: rondleidingen, selectie van kandidaten en opvolging van het dossier tot sleuteloverdracht. Ons team geeft je hierbij een uitgebreide ondersteuning.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Antwerpen (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Antwerpen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

Zoek naar antwoorden van H.K BATTERIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of H.K BATTERIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.K BATTERIES BVBA. Laat een reactie achter voor H.K BATTERIES BVBA. H.K BATTERIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.K BATTERIES BVBA. Leave a respond for H.K BATTERIES BVBA. H.K BATTERIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.K BATTERIES BVBA op de google maps. Adres en contacten H.K BATTERIES BVBA
Location of H.K BATTERIES BVBA on the google maps. Address and contacts of H.K BATTERIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come H.K BATTERIES BVBA H.K BATTERIES BVBA: Attack BVBA | Serviteam SA | Sorgeloos M | East African Cargo | de BRIEY HUGHES

Other related companies as H.K BATTERIES BVBA: Attack BVBA | Serviteam SA | Sorgeloos M | East African Cargo | de BRIEY HUGHES

H.K BATTERIES BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio As, België. De volledige naam van het bedrijf is H.K BATTERIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02121978759. Het bedrijf H.K BATTERIES BVBA bevindt zich op het adres: Bilzerweg 65,3665. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 440,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in H.K BATTERIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van H.K BATTERIES BVBA is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.K BATTERIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.K BATTERIES BVBA, openstaande posities, locatie van H.K BATTERIES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

H.K BATTERIES BVBA is a company, that was registered 1990 in As region, Belgium. Full name of company is H.K BATTERIES BVBA, company assigned to the tax number BE02121978759. The company H.K BATTERIES BVBA is located at the address: Bilzerweg 65,3665. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 440,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in H.K BATTERIES BVBA were not found.
The main activity of H.K BATTERIES BVBA is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H.K BATTERIES BVBA is not available. You also can look at reviews of H.K BATTERIES BVBA, open positions, location of H.K BATTERIES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.K BATTERIES BVBA, As: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.K BATTERIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.K BATTERIES BVBA, As: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.K BATTERIES BVBA, employees, financial statistics.