ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV

Contactgegevens ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV

Regio (region): Zulte (Machelen), België

Adres (address): Rijksweg 123,9870, België

Telefoon (phone): 09 386 41 44 09 386 41 44

Fax (fax): +32 (53) 377-95-59 +32 (53) 377-95-59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV
Products information ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01310089111
Ondernemingsnummer: 5987792968
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV
Addition kinds of activities for ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
805999. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec, nec | Nursing and personal care, nec, nec
22530506. Kostuums, breien | Suits, knit
23429905. Gordels en panty gordels | Girdles and panty girdles
26750303. Stencil board, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil board, die-cut: made from purchased materials
29110206. oplosmiddelen | Solvents
30890602. Caseïne producten | Casein products
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
51990901. Schuim rubber | Foam rubber

Werken bij ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Chauffeur C (enkel rijden en mooie uren) in afvalverwerkend bedrijf te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een afvalverwerkend bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een inspringchauffeur C om ziektes en verloven op te vangen. Je bent vrij in de periode van 13 juli (de vrijdag) t.e.m. 3 augustus . Dit om van maandag tot vrijdag te rijden als C chauffeur op de planning huis aan huis ophaling. Je hebt beladers mee, dus jij staat enkel in om te rijden. Werkrooster: maandag : 7u - 17u15 dinsdag: 7u -13u woensdag: 7u-13u donderdag : 7u- 17u15 vrijdag: 7u - 13u

  • Klantendienst Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Klantendienst advisor ga je inkomende oproepen van klanten met vragen betreffende bvb. niet correct adres domiciliëring facturatie betalingsuitstel ? beantwoorden en efficiënte en effectieve oplossingen aanbieden. Dit vooral voor het project Orange. Je zorgt voor het administratieve beheer de verwerking en opvolging van je oproepen. Je streeft altijd voor maximale klant tevredenheid.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Contract Manager Duurzaamheid & Milieu (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    Als Contract Manager sta je onze klanten bij in hun ambitie om werkelijk verantwoordelijkheid te nemen voor de impact van hun activiteiten op de klimaatsverandering. Dit doe je door samen met de klant robuuste milieulabels te ontwikkelen en aan te geven waar er verbetermogelijkheden zijn. Daarnaast sta je in voor het verifiëren van CO2-voetafdrukken, de review van levenscyclusanalyses, het nazicht van duurzaamheidsrapporten, etc. Je hebt de mogelijkheid om deze job te combineren met een functie als milieucoördinator A of B bij een deel van onze klanten.

  • TOONZAAL HOST/HOSTESS - Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: WILLEMS VERANDA'S

    Type: Vaste Job

    Voor onze toonzaal Willems Veranda te Kampenhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Toonzaal host / hostess je bent verantwoordelijk voor de fijne verwelkoming van de bezoekers en behoudt in alle omstandigheden een klantvriendelijke instelling je zorgt voor een aangenaam onthaal van de bezoekers aan de toonzaal en bent als het ware het visitekaartje van ons bedrijf je begeleidt de bezoekers doorheen de toonzaal en je voorziet hen van de nodige uitleg je houdt nauwgezet de gegevens bij van de bezoekers aan de toonzaal en beantwoordt eventuele vragen coördinatie en organisatie van de permanentie van de toonzaal

  • IT projectcoördinator (m/v/x) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten

    Type: Vaste Job

    Je coördineert de IT projecten en activiteiten in het kader van thuishulp en thuisverpleging. Je doet dit in nauw overleg met het IT team, onze business partners en onze ziekenfondsen/zorgkassen. Je werkt nauw samen met externe partijen en vertegenwoordigt daarbij onze organisatie. Je ontwikkelt een onderbouwde visie op onze werking en formuleert voorstellen betreffende de jaarplanning en objectieven. Je detecteert mee de behoeften op het terrein en spoort actief nieuwe opportuniteiten voor verbetering op. Je rapporteert grondig aan je opdrachtgevers zodat zij op de voet de evolutie van de projecten kunnen opvolgen en de nodige beslissingen kunnen nemen. Je geeft ondersteuning aan onze partners om een correcte en eenvormige dienstverlening te garanderen. Je zorgt ervoor dat onze partners steeds op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • Frituur medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DIVEYAYE

    Type: Flexijob

    helpen in de frituur, klanten bestellen, frieten bakken, vlees bakken voorbereiding en bereidingswerken

Zoek naar antwoorden van ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. Laat een reactie achter voor ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. Leave a respond for ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV. ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV
Location of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV: Marc's Garage BVBA | Deltronic NV | MOL MOTORS NV | EOC Polymers I N.V. | Martens, Geert

Other related companies as ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV: Marc's Garage BVBA | Deltronic NV | MOL MOTORS NV | EOC Polymers I N.V. | Martens, Geert

ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Zulte (Machelen), België. De volledige naam van het bedrijf is ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01310089111. Het bedrijf ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 123,9870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 889,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, openstaande posities, locatie van ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV is a company, that was registered 2008 in Zulte (Machelen) region, Belgium. Full name of company is ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, company assigned to the tax number BE01310089111. The company ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV is located at the address: Rijksweg 123,9870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 889,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV were not found.
The main activity of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, open positions, location of ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, Zulte (Machelen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, Zulte (Machelen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADRIA CARAVAN PROMOTIE BELGIE NV, employees, financial statistics.