Deltronic NV

Contactgegevens Deltronic NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deltronic NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deltronic NV

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Merksemsesteenweg 40,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 40 30 03 326 40 30

Fax (fax): 03 326 48 18 03 326 48 18

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deltronic NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deltronic NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deltronic NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deltronic NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deltronic NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deltronic NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deltronic NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deltronic NV
Products information Deltronic NV

BTW identificatienummer (tax): BE04040740966
Ondernemingsnummer: 1799255371
Hoofdstad (capital): 303,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Deltronic NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deltronic NV
(Get full report from official database of BE for Deltronic NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deltronic NV
Addition kinds of activities for Deltronic NV

239301. Canvas tassen | Canvas bags
239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
01739901. Amandelbos | Almond grove
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
33660200. propellers | Propellers
37430107. Spoorwegauto's | Railway maintenance cars
38230414. Panelbordindicatoren, recorders en controllers: ontvanger | Panelboard indicators, recorders and controllers: receiver
39999943. Window squegees | Window squegees
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental

Werken bij Deltronic NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deltronic NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deltronic NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deltronic NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U maakt deel uit van de afdeling Human resources en rapporteer je aan de Recruitment Manager. Om te beantwoorden aan alle vacatures van de operationele managers zijn wij steeds op zoek naar medewerkers. Rekrutering gebeurt vanuit 5 jobcenters.

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Dispatcher Luchthaven (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vliegtuigafhandeling in Zaventem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde Dispatchers. Taken / Verantwoordelijkheden : •Aanpassen van de planning in functie van afwijkingen van de dagplanning, •Registreren van gegevens mbt afwijkingen van de vliegtuigafhandeling, •Doorgeven van de tijdstippen van de uit te voeren werkzaamheden, •Informeren over de afwijkingen op de dagplanning en de vooropgestelde planning, •Geven van werkinstructies bij afwijkingen, •Correct inzetten van het materiaal, •Melden van defecten aan het materiaal

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Administratief bediende bouw | projectassistent (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Als projectassistente - trajectbeheerder ben je verantwoordelijk voor het opmaken van/voor: de nulstaten de urenbladen de vorderingsstaten (je hoeft zelf niet te vorderen, maar je houdt wel alle vorderingsstaten in het oog en zorgt ervoor dat deze correct verwerkt worden zodat deze kunnen worden doorgestuurd naar een intern programma) het verwerken van de facturen naargelang de typeposten (inzicht hebben waarvoor het typemateriaal dient alsook wat allemaal verwerkt wordt op die bepaalde werf) afrekeningen van kleinere regiewerken verrekeningen meerwerken overzichtslijsten bezorgen

  • Starters! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Fidea

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. In juni 2018 hebben we een tweede multidisciplinaire groepspraktijk geopend in Lier. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien gewenst kan u in de twee praktijken werken, dus zowel in Mortsel als in Lier. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • Vivid Resourcing - C++ R&D Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our dynamic situational awareness client based in Leuven are looking for C++ Software Engineers to join their team. The ideal candidate will be living in Belgium and have a passion to solve development challenges within 3D graphics and or mathematical problems.     Role You apply cutting edge techniques in the domains of object-oriented methodology, computer graphics, applied mathematics and Web technology. Taking the research within R&D seriously. Working on rendering technology and that brings this technology to C++ and C#/.NET developers through a well-designed API and attractive UI. Implement relevant test procedures.   Knowledge/Experience Software engineer with a heart for C++ and or C# / .NET development. Degree in computer science, or equivalent through experience. Knowledge of C++ and C# application frameworks (QT, WPF and WinForms). Any experience with graphics APS's (OpenGL, Directx),  GPU (OpenCL, CUDA) programming is considered a bonus. Fluent in English.   Package Above market rate salaries. Flexible working hours. Company car + fuel card. Group and health insurance. Meal vouchers and other fringe benefits.   If interested please feel free to apply below.

Zoek naar antwoorden van Deltronic NV in sociale netwerken
Look for responds of Deltronic NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deltronic NV. Laat een reactie achter voor Deltronic NV. Deltronic NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deltronic NV. Leave a respond for Deltronic NV. Deltronic NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deltronic NV op de google maps. Adres en contacten Deltronic NV
Location of Deltronic NV on the google maps. Address and contacts of Deltronic NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Deltronic NV Deltronic NV: Thomassen & Fils SPRL | Gordias | Woonwinkel Kimpen BVBA | Dianna David NV | Guilbert, Raphael

Other related companies as Deltronic NV: Thomassen & Fils SPRL | Gordias | Woonwinkel Kimpen BVBA | Dianna David NV | Guilbert, Raphael

Deltronic NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Deltronic NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04040740966. Het bedrijf Deltronic NV bevindt zich op het adres: Merksemsesteenweg 40,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 303,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 477,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Deltronic NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deltronic NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deltronic NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deltronic NV, openstaande posities, locatie van Deltronic NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Deltronic NV is a company, that was registered 1989 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Deltronic NV, company assigned to the tax number BE04040740966. The company Deltronic NV is located at the address: Merksemsesteenweg 40,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 303,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 477,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Deltronic NV were not found.
The main activity of Deltronic NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Deltronic NV is not available. You also can look at reviews of Deltronic NV, open positions, location of Deltronic NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deltronic NV, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deltronic NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deltronic NV, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deltronic NV, employees, financial statistics.