Thomassen & Fils SPRL

Contactgegevens Thomassen & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thomassen & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thomassen & Fils SPRL

Regio (region): Oupeye (Houtain-Saint-Siméon), België

Adres (address): Rue de l'Etat 140,4682, België

Telefoon (phone): 04 286 11 81 04 286 11 81

Fax (fax): 04 286 35 41 04 286 35 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thomassen & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thomassen & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thomassen & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thomassen & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thomassen & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thomassen & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thomassen & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thomassen & Fils SPRL
Products information Thomassen & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08394622802
Ondernemingsnummer: 3072570800
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 782,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Thomassen & Fils SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thomassen & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Thomassen & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thomassen & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Thomassen & Fils SPRL

07239901. Moss ginning diensten | Moss ginning services
09199903. Oesterschalen, baggeren | Oyster shells, dredging
20910105. Chowder, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
33150200. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
36359900. Huishoudelijke stofzuigers, nec | Household vacuum cleaners, nec
39140406. Loving cups, geplateerd (alle metalen) | Loving cups, plated (all metals)
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics

Werken bij Thomassen & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thomassen & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thomassen & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thomassen & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goede afwerking voor het spuiten van ramen en deuren in hout.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Werfopvolger (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: KEMPISCH TEHUIS

    Type: Vaste Job

    · Coördineren en opvolgen van bouw- en renovatieprojecten; · Opvolgen technische klachten tussen voorlopige en definitieve oplevering; · Samenwerken met de architect, aannemer en veiligheidscoördinator; · Opvolgen van de werfadministratie, met ondersteuning van secretariaatsmedewerkers; · Maken van prijsvragen voor grote bestellingen; · Geven van technische toelichting aan eigen arbeiders bij bouwfysische problemen; · Bijdragen tot het optimaal gegevensbeheer binnen de dienst, ondersteunend aan het diensthoofd; · Inventariseren van het patrimonium via conditiemeting en assisteren bij de renovatieplanning. · Ondersteunen van het diensthoofd met algemene taken binnen de dienst en vervangen indien nodig; · Rapporteren aan het diensthoofd.

  • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Verkoopster/verkoper (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S. OLIVER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de verkoop van dames- en herenkleding. Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. Je doet ook kassawerk.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van Thomassen & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Thomassen & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thomassen & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Thomassen & Fils SPRL. Thomassen & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thomassen & Fils SPRL. Leave a respond for Thomassen & Fils SPRL. Thomassen & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thomassen & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Thomassen & Fils SPRL
Location of Thomassen & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Thomassen & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Thomassen & Fils SPRL Thomassen & Fils SPRL: Bureau Survex SPRL | CREDIT NET | Planner BVBA | Baldewijns & Co | Batinet SPRL

Other related companies as Thomassen & Fils SPRL: Bureau Survex SPRL | CREDIT NET | Planner BVBA | Baldewijns & Co | Batinet SPRL

Thomassen & Fils SPRL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Oupeye (Houtain-Saint-Siméon), België. De volledige naam van het bedrijf is Thomassen & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08394622802. Het bedrijf Thomassen & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Etat 140,4682. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 782,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Thomassen & Fils SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thomassen & Fils SPRL is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thomassen & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thomassen & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Thomassen & Fils SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thomassen & Fils SPRL is a company, that was registered 2004 in Oupeye (Houtain-Saint-Siméon) region, Belgium. Full name of company is Thomassen & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE08394622802. The company Thomassen & Fils SPRL is located at the address: Rue de l'Etat 140,4682. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 782,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Thomassen & Fils SPRL were not found.
The main activity of Thomassen & Fils SPRL is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Thomassen & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Thomassen & Fils SPRL, open positions, location of Thomassen & Fils SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thomassen & Fils SPRL, Oupeye (Houtain-Saint-Siméon): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thomassen & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thomassen & Fils SPRL, Oupeye (Houtain-Saint-Siméon): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thomassen & Fils SPRL, employees, financial statistics.