ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Contactgegevens ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Oude Bosuilbaan 43,2100, België

Telefoon (phone): 03 326 75 70 03 326 75 70

Fax (fax): 03 326 26 99 03 326 26 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Products information ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04585937500
Ondernemingsnummer: 5887542724
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
(Get full report from official database of BE for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Addition kinds of activities for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

1429. Gebroken en gebroken steen, nec | Crushed and broken stone, nec
072100. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
722100. Fotografische studio's, portret | Photographic studios, portrait
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
28349909. Oplossingen, farmaceutisch | Solutions, pharmaceutical
36710207. Elektronische buisdelen, behalve glazen blanks | Electronic tube parts, except glass blanks
87130000. Surveying services | Surveying services
96219901. Bureau van openbare wegen | Bureau of public roads

Werken bij ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • Energieke ervaren accountant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij werken in een tof bedrijf met energieke vibes en wil hij het bedrijf mee doen groeien? Zoek jij meer balans, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en individuele vrijheid? Dan is dit wellicht de job voor jou, reageer dan snel. Taken: - Je beheert diverse groeibedrijven op het vlak van boekhouding, fiscaliteit en BTW aangifte, maand- en jaarafsluitingen. Je bespreekt niet alleen de voorbije resultaten met de klant, maar kijkt ook mee vooruit en draagt je expertise bij. -  Op kantoor begeleid je de meer junior collega's vanuit je vakkennis en oefen je een controlling functie uit. Je ondersteunt je team met gefundeerd en gemotiveerd advies en bent de expert op wie zij steeds een beroep kunnen doen. -  In functie van je eigen ambitie en talenten werk je meer intern gericht (ondersteuning team) of extern gericht (klantrelatie).

  • Machinesteller (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: t-interim Puurs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productie bon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over een auto.

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Jobstudenten Alma restaurants (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste student? Steek jij graag de handen uit de mouwen? En wil jij graag een extra centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jouw hulp! Kan je één of meerdere dagen per week werken? Werk je liever met flexibele uren? Bij Alma kan het allemaal. Wij bieden je een divers aanbod aan taken... Je kan vlot de kassa bedienen, je staat in voor de afwas, je bereidt verschillende verse broodjes of je voorziet de klanten van een overheerlijke maaltijd achter het buffet. Aarzel dan niet en stel je kandidaat !

  • Uitzendconsulent (Ned/Fr) Konvert Interim Diegem (NIEUW KANTOOR) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Laat een reactie achter voor ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. Leave a respond for ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA. ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de google maps. Adres en contacten ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA
Location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the google maps. Address and contacts of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: JAKUBIAK/KRZYSZTOF | Ubi-X & Software NV | Arduma BVBA | Tinel L | Bottier

Other related companies as ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA: JAKUBIAK/KRZYSZTOF | Ubi-X & Software NV | Arduma BVBA | Tinel L | Bottier

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04585937500. Het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA bevindt zich op het adres: Oude Bosuilbaan 43,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, openstaande posities, locatie van ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is a company, that was registered 1994 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, company assigned to the tax number BE04585937500. The company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is located at the address: Oude Bosuilbaan 43,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA were not found.
The main activity of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA is not available. You also can look at reviews of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, open positions, location of ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALG KUNSTSTOFBEDR VAN WAUWE BVBA, employees, financial statistics.