Thelco BVBA

Contactgegevens Thelco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Thelco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Thelco BVBA

Regio (region): Antwerpen (Deurne), België

Adres (address): Boterlaarbaan 345,2100, België

Telefoon (phone): 03 366 16 06 03 366 16 06

Fax (fax): 03 366 18 89 03 366 18 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Thelco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Thelco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Thelco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Thelco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Thelco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Thelco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Thelco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Thelco BVBA
Products information Thelco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09559448242
Ondernemingsnummer: 5618377685
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Thelco BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Thelco BVBA
(Get full report from official database of BE for Thelco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Thelco BVBA
Addition kinds of activities for Thelco BVBA

343299. Loodgieterswerk en -benodigdheden | Plumbing fixture fittings and trim, nec
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
506599. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec, nec | Electronic parts and equipment, nec, nec
35450321. mandrellen | Mandrels
36799904. Cryogene koelapparatuur voor infrarood detectoren, masers | Cryogenic cooling devices for infrared detectors, masers
48139904. Telefoon communicatie makelaar | Telephone communications broker
73730000. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design

Werken bij Thelco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Thelco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Thelco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Thelco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Repairmedewerker Carglass (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Carglass Aartselaar zoeken wij een gemotiveerde repairmedewerker. Je zal het verwijderen en herstellen van sterretjes in de ruiten aangeleerd krijgen. Eventueel kan je op termijn doorgroeien tot vervanger van de volledige voorruiten. Hierbij is het belangrijk dat je graag in contact treedt met klanten.

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Student Verkoopmedewerker te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt, een organisatie actief in de verkoop van badlinnen en toebehoren, kijken we uit naar gemotiveerde studenten. Je staat in voor het uitpakken en labelen van nieuwe goederen zoals badhanddoeken, washandjes, ... Je plaatst de nieuwe goederen in de winkelrekken Je helpt klanten verder en geeft een antwoord op eventuele vragen Je beheert de kassa

  • Boutique Merchandiser NESPRESSO - LEUVEN (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en hands-on? Dan heeft Europromotion NV dé perfecte job voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die als merchandiser in de Boutique van NESPRESSO willen werken. Als Boutique Merchandiser maak je de bestellingen nauwkeurig klaar en vul je de 'walls' aan met de diverse capsules. Ook openstaande vacatures in volgende regio's: Leuven - Brussel - Woluwe - Antwerpen - Wijnegem - Luik - Brugge Welke dagen? Voltijds of deeltijds? Dit is samen te bespreken/overleggen: stuur ons hiervoor alvast een e-mail met je beschikbaarheden, aub (welke weekdagen, zaterdagen, zondagen,..): [email protected] Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Logopedist(e) (m/v) (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: Paramedische Groepspraktijk Tilia

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken en ons multidisciplinaire aanbod uit te breiden. Ben jij een gemotiveerde logopedist(e) en heb je zin in een leuke uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om jouw praktijk verder uit te bouwen! Als logopedist(e) in ons team zal je een nieuw aanbod opstarten binnen onze praktijk, cliënten van aanmelding tot beëindiging van therapie opvolgen en nauw samenwerken met de andere teamleden.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

Zoek naar antwoorden van Thelco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Thelco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Thelco BVBA. Laat een reactie achter voor Thelco BVBA. Thelco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Thelco BVBA. Leave a respond for Thelco BVBA. Thelco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Thelco BVBA op de google maps. Adres en contacten Thelco BVBA
Location of Thelco BVBA on the google maps. Address and contacts of Thelco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Thelco BVBA Thelco BVBA: Carir NV | Watco Containertransport | Boone N | B & B Controls N.V. | Wens, Herwig

Other related companies as Thelco BVBA: Carir NV | Watco Containertransport | Boone N | B & B Controls N.V. | Wens, Herwig

Thelco BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Deurne), België. De volledige naam van het bedrijf is Thelco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09559448242. Het bedrijf Thelco BVBA bevindt zich op het adres: Boterlaarbaan 345,2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 836,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Thelco BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Thelco BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Thelco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Thelco BVBA, openstaande posities, locatie van Thelco BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Thelco BVBA is a company, that was registered 1995 in Antwerpen (Deurne) region, Belgium. Full name of company is Thelco BVBA, company assigned to the tax number BE09559448242. The company Thelco BVBA is located at the address: Boterlaarbaan 345,2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 836,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Thelco BVBA were not found.
The main activity of Thelco BVBA is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Thelco BVBA is not available. You also can look at reviews of Thelco BVBA, open positions, location of Thelco BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Thelco BVBA, Antwerpen (Deurne): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Thelco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Thelco BVBA, Antwerpen (Deurne): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Thelco BVBA, employees, financial statistics.