LEBERG BRONNEN NV MINAK

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LEBERG BRONNEN NV MINAK
Private companiesBusiness Services • LEBERG BRONNEN NV MINAK

Contactgegevens LEBERG BRONNEN NV MINAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEBERG BRONNEN NV MINAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEBERG BRONNEN NV MINAK

Regio (region): Roosdaal, België

Adres (address): Puttenberg 2,1760, België

Telefoon (phone): 054 32 37 01; 054 33 22 22 054 32 37 01; 054 33 22 22

Fax (fax): 054 32 74 50 054 32 74 50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEBERG BRONNEN NV MINAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEBERG BRONNEN NV MINAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEBERG BRONNEN NV MINAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEBERG BRONNEN NV MINAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEBERG BRONNEN NV MINAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEBERG BRONNEN NV MINAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEBERG BRONNEN NV MINAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEBERG BRONNEN NV MINAK
Products information LEBERG BRONNEN NV MINAK

BTW identificatienummer (tax): BE01573211669
Ondernemingsnummer: 4016296386
Hoofdstad (capital): 101,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in LEBERG BRONNEN NV MINAK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEBERG BRONNEN NV MINAK
(Get full report from official database of BE for LEBERG BRONNEN NV MINAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEBERG BRONNEN NV MINAK
Addition kinds of activities for LEBERG BRONNEN NV MINAK

1771. Concreet werk | Concrete work
573500. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
22580300. Net- en nettingproducten | Net and netting products
22620000. Afwerkende planten, met de hand gemaakt | Finishing plants, manmade
35249906. Sneeuwblazers en gooien, residentieel | Snowblowers and throwers, residential
49530203. Afvalverzameling en verwijdering | Rubbish collection and disposal

Werken bij LEBERG BRONNEN NV MINAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEBERG BRONNEN NV MINAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEBERG BRONNEN NV MINAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEBERG BRONNEN NV MINAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw voornaamste taken • Je voert de orderbevestigingen in het ERP systeem in en actualiseert de leveringsschema’s; • Je communiceert met leveranciers over de openstaande bestellingen; • Je klasseert (digitaal) de orders, de orderbevestigingen, de prijslijsten en de contracten; • Je voert de prijslijsten en commerciële afspraken in het ERP systeem in; • Je verwerkt de vragen van de interne klanten (over stockbreuk, levertermijn, kwaliteitsproblemen, …); • Je beheert de interne en externe aankoopmailboxen; • Je lost de facturatieproblemen samen met de leveranciersboekhouding en de leverancier(s) op; • Je verwerkt de geplande aankooporders van een reeks specifieke categorieën zoals bureelmateriaal; bevestigingsmaterialen, verpakkingsmateriaal, …; • Je rapporteert rechtstreeks aan de Aankoopmanager;

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag als magazijnier: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de producten met  behulp van een heftruck. - Je scant de goederen en gaat ze op de juiste plaats stockeren. - Je zorgt voor een correcte opvolging van de te verzenden goederen (van  administratieve voorbereiding tot verzending). - Je bent verantwoordelijk voor de driemaandelijkse inventaris van het  magazijn. - Je bent verantwoordelijke voor de orde en de netheid van het magazijn.

  • Werkplaats en service coördinator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de onderhoud van compressoren, generatoren en andere toestellen. Je beheert de werkbonnen en wisselstukken.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent: Brasserie Medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: KIM'S BRASSERIE

    Type: Studentenjob

    Je zal instaan voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen brengen Ijs verkopen Meehelpen poetsen

  • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: COOLBLUE

    Type: Studentenjob

    Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

  • Schilder - behanger (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: KP DECO

    Type: Vaste Job

    Binnen onze kleine onderneming zijn we opzoek naar een extra collega schilder-behanger. Na een inloopperiode krijg je de camionette ter beschikking en kan je rechtstreeks naar de werf verplaatsen. Tijdens de inloopperiode kom je eerst iedere ochtend naar Keerbergen. Je werkt iedere dag van 7u30 tot 16u00, afhankelijk van de opdracht kan van deze richturen afgeweken worden. Als schilder / behanger sta je in voor volgende taken: De ruimte klaar maken om de verf- en behangwerken uit te voeren. De te bekleden ondergrond klaarmaken en plamuur, grondverf, ... aanbrengen. De verf klaarmaken. De muurbekleding voorbereiden en lijmen. ...

  • Werfleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

    Type: Vaste Job

    Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Lerares mode (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: CVO MEISE-JETTE

    Type: Werfreserve

    Je bent een enthousiaste en inspirerende leraar, die graag met volwassenen werkt. Deze vacature is bedoeld voor de werfreserve.

Zoek naar antwoorden van LEBERG BRONNEN NV MINAK in sociale netwerken
Look for responds of LEBERG BRONNEN NV MINAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEBERG BRONNEN NV MINAK. Laat een reactie achter voor LEBERG BRONNEN NV MINAK. LEBERG BRONNEN NV MINAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEBERG BRONNEN NV MINAK. Leave a respond for LEBERG BRONNEN NV MINAK. LEBERG BRONNEN NV MINAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEBERG BRONNEN NV MINAK op de google maps. Adres en contacten LEBERG BRONNEN NV MINAK
Location of LEBERG BRONNEN NV MINAK on the google maps. Address and contacts of LEBERG BRONNEN NV MINAK

Andere gerelateerde bedrijven als come LEBERG BRONNEN NV MINAK LEBERG BRONNEN NV MINAK: RYCOBEL NV | Claus Tegelimport | Bouzin P | G. Mertens - Koyen Kunstmesthandel N.V. | ITB S.A.

Other related companies as LEBERG BRONNEN NV MINAK: RYCOBEL NV | Claus Tegelimport | Bouzin P | G. Mertens - Koyen Kunstmesthandel N.V. | ITB S.A.

LEBERG BRONNEN NV MINAK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Roosdaal, België. De volledige naam van het bedrijf is LEBERG BRONNEN NV MINAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01573211669. Het bedrijf LEBERG BRONNEN NV MINAK bevindt zich op het adres: Puttenberg 2,1760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 101,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 899,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LEBERG BRONNEN NV MINAK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEBERG BRONNEN NV MINAK is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEBERG BRONNEN NV MINAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEBERG BRONNEN NV MINAK, openstaande posities, locatie van LEBERG BRONNEN NV MINAK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEBERG BRONNEN NV MINAK is a company, that was registered 1992 in Roosdaal region, Belgium. Full name of company is LEBERG BRONNEN NV MINAK, company assigned to the tax number BE01573211669. The company LEBERG BRONNEN NV MINAK is located at the address: Puttenberg 2,1760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 101,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 899,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LEBERG BRONNEN NV MINAK were not found.
The main activity of LEBERG BRONNEN NV MINAK is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LEBERG BRONNEN NV MINAK is not available. You also can look at reviews of LEBERG BRONNEN NV MINAK, open positions, location of LEBERG BRONNEN NV MINAK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEBERG BRONNEN NV MINAK, Roosdaal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEBERG BRONNEN NV MINAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEBERG BRONNEN NV MINAK, Roosdaal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEBERG BRONNEN NV MINAK, employees, financial statistics.