CORONA EXTRA/JET IMPORT

Particuliere bedrijvenWatervervoer • CORONA EXTRA/JET IMPORT
Private companiesWater Transportation • CORONA EXTRA/JET IMPORT

Contactgegevens CORONA EXTRA/JET IMPORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CORONA EXTRA/JET IMPORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CORONA EXTRA/JET IMPORT

Regio (region): Menen (Lauwe), België

Adres (address): Rekkemstraat 58,8930, België

Telefoon (phone): 056 50 97 40 056 50 97 40

Fax (fax): 056 50 12 95 056 50 12 95

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CORONA EXTRA/JET IMPORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CORONA EXTRA/JET IMPORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CORONA EXTRA/JET IMPORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CORONA EXTRA/JET IMPORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CORONA EXTRA/JET IMPORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CORONA EXTRA/JET IMPORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CORONA EXTRA/JET IMPORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CORONA EXTRA/JET IMPORT
Products information CORONA EXTRA/JET IMPORT

BTW identificatienummer (tax): BE04813629150
Ondernemingsnummer: 1814086914
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 858,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CORONA EXTRA/JET IMPORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CORONA EXTRA/JET IMPORT
(Get full report from official database of BE for CORONA EXTRA/JET IMPORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CORONA EXTRA/JET IMPORT
Addition kinds of activities for CORONA EXTRA/JET IMPORT

32950107. Spar, gemalen of anderszins behandeld | Spar, ground or otherwise treated
36919904. Nikkel cadmium batterijen | Nickel cadmium storage batteries
50920207. puzzels | Puzzles
56999906. regenjassen | Raincoats
73199900. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec

Werken bij CORONA EXTRA/JET IMPORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CORONA EXTRA/JET IMPORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CORONA EXTRA/JET IMPORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CORONA EXTRA/JET IMPORT. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Dilsen zijn wij op zoek naar een Laborant. Je takenpakket bestaat uit het volgende: - Je voert op vastgestelde tijden de procescontroles uit vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je registreert deze vastgestelde waardes in de procescontrolebladen; - Je staat in voor de verwerking van deze gegevens middels SPC; - Je corrigeert de baden volgens de wijze vastgelegd in de procesbeschrijvingen; - Je staat in voor het voorraadbeheer van beschikbare chemicaliën op de vloer; - Je geeft elke technische onregelmatigheid door aan Hoofd Labo LNO of aan dienst onderhoud; - Je staat in voor de reinheid van de installatie tijdens productie.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Chauffeur C (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een fysiek sterke chauffeur C. Tot jouw takenpakket behoort: Leveren van materiaal aan zelfstandigen en werven Ontvangen van betalingen Zelfstandig laden en lossen (met en zonder hulp) met laadklep en transpalet Vaste route Je vertrekt tussen 05u en 07u 's ochtends en doet dagen van +/- 11u per dag

  • Winkelbediende M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de winkelbediende (m/v) die we zoeken? Voor een supermarkt gelegen in Bornem zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelbediende. Je zal instaan voor de correcte afrekening aan de kassa. Je vult de winkel aan en de verschillende rekken. Je doet bestellingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoegaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Projectleider Metaalconstructies (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider behoud je het overzicht van jouw projecten. De commerciële contacten met de klant, de technische en de financiële opvolging vallen dan ook onder jouw verantwoordelijkheid. Je volgt de projecten op van A tot Z: offertes opstellen, opmetingen ter plaatse uitvoeren, ontwerp begeleiden, coördinatie naar productie, montage opvolging en facturatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

    Regio: Luxemburg

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van CORONA EXTRA/JET IMPORT in sociale netwerken
Look for responds of CORONA EXTRA/JET IMPORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CORONA EXTRA/JET IMPORT. Laat een reactie achter voor CORONA EXTRA/JET IMPORT. CORONA EXTRA/JET IMPORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CORONA EXTRA/JET IMPORT. Leave a respond for CORONA EXTRA/JET IMPORT. CORONA EXTRA/JET IMPORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CORONA EXTRA/JET IMPORT op de google maps. Adres en contacten CORONA EXTRA/JET IMPORT
Location of CORONA EXTRA/JET IMPORT on the google maps. Address and contacts of CORONA EXTRA/JET IMPORT

Andere gerelateerde bedrijven als come CORONA EXTRA/JET IMPORT CORONA EXTRA/JET IMPORT: ASTRID PARK PLAZA **** | Association Indépendante d'Experts Comptables | Grotte Scladina | Silidur Benelux S.A. | Verjans Fils

Other related companies as CORONA EXTRA/JET IMPORT: ASTRID PARK PLAZA **** | Association Indépendante d'Experts Comptables | Grotte Scladina | Silidur Benelux S.A. | Verjans Fils

CORONA EXTRA/JET IMPORT is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Menen (Lauwe), België. De volledige naam van het bedrijf is CORONA EXTRA/JET IMPORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04813629150. Het bedrijf CORONA EXTRA/JET IMPORT bevindt zich op het adres: Rekkemstraat 58,8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 858,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CORONA EXTRA/JET IMPORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CORONA EXTRA/JET IMPORT is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CORONA EXTRA/JET IMPORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CORONA EXTRA/JET IMPORT, openstaande posities, locatie van CORONA EXTRA/JET IMPORT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CORONA EXTRA/JET IMPORT is a company, that was registered 2000 in Menen (Lauwe) region, Belgium. Full name of company is CORONA EXTRA/JET IMPORT, company assigned to the tax number BE04813629150. The company CORONA EXTRA/JET IMPORT is located at the address: Rekkemstraat 58,8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 858,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CORONA EXTRA/JET IMPORT were not found.
The main activity of CORONA EXTRA/JET IMPORT is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CORONA EXTRA/JET IMPORT is not available. You also can look at reviews of CORONA EXTRA/JET IMPORT, open positions, location of CORONA EXTRA/JET IMPORT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CORONA EXTRA/JET IMPORT, Menen (Lauwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CORONA EXTRA/JET IMPORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CORONA EXTRA/JET IMPORT, Menen (Lauwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CORONA EXTRA/JET IMPORT, employees, financial statistics.