Grotte Scladina

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Grotte Scladina
Private companiesWater Transportation • Grotte Scladina

Contactgegevens Grotte Scladina: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Grotte Scladina: address, phone, fax, email, website, opening hours

Grotte Scladina

Regio (region): Andenne (Sclayn), België

Adres (address): Rue Fond des Vaux 339D,5300, België

Telefoon (phone): 081 58 29 58 081 58 29 58

Fax (fax): 081 58 29 60 081 58 29 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Grotte Scladina: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Grotte Scladina"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Grotte Scladina"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Grotte Scladina, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Grotte Scladina. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Grotte Scladina, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Grotte Scladina. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Grotte Scladina
Products information Grotte Scladina

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Grotte Scladina zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Grotte Scladina
(Get full report from official database of BE for Grotte Scladina)

Aanvulling soorten activiteiten voor Grotte Scladina
Addition kinds of activities for Grotte Scladina

07210404. Gewasafdunning (mechanische) diensten | Crop thinning (mechanical) services
28360401. Agarkultuurmedia | Agar culture media
35559902. Electrotyping machines | Electrotyping machines
51990504. Lederwaren, met uitzondering van schoeisel, handschoenen, bagage, riemen | Leather goods, except footwear, gloves, luggage, belting
79220100. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies

Werken bij Grotte Scladina: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Grotte Scladina: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Grotte Scladina. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Grotte Scladina. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

 • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

 • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

 • Automecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Bree

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

  Regio: MINDERHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp te Ieper 17 uren per week (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 17 u per week voor een gastgezin wonende te Ieper.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag een halve dag , woensdagnamiddag vanaf 11.30-17.30 u u en vrijdag een volle dag(7 u ) in dit gastgezin. U staat in voor het onderhoud van het huis , daarnaast kookt u een potje op woensdag en doet u de boodschappen. U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons dynamisch en jong drukbezet gastgezin kijkt uit naar uw komst en verwachten dat u zelf initiatief neemt en werk ziet. Is dit iets voor u? Geef ons dan snel een seintje! De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Eventmedewerker (LOENHOUT)

  Regio: LOENHOUT

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar administratieve eventmedewerkers ( 18+) voor de azencross te Loenhout. Wil jij ook meehelpen aan dit event en er dit jaar weer een succes van maken? - Wat? Eventmedewerker/administratie (in shiften) - Waar? Azencross – Loenhout - Wanneer? 28 december 2018

 • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • METSERS (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: SABBE

  Type: Vaste Job

  Je voert het metselwerk uit bij de constructie van gebouwen in alle fasen van het bouwproces: de grond- en funderingswerken, de constructies in baksteen, in betonblokken, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. Funderingen maken Metselwerk Plaatsen geprefabriceerde elementen Thermische isolatie Dichtingswerken Voegwerken Bekisten en betonneren Wegens uitbreiding van onze West-Vlaamse vestiging die gespecialiseerd is in beton- en metselwerken, netgebonden gebouwen werven wij meerdere metsers aan, deze opstart is voorzien voor na het bouwverlof.

 • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ICREATE

  Type: Zelfstandige activiteit

  DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Oudenaarde. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken.

 • Projectmanager ontwikkeling - bouwcoördinatie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als projectmanager actief in de projectontwikkeling en bouwcoördinatie, bent u betrokken in zowel het voortraject, ontwerp en uitvoering van het residentieel bouwproject. Uw takenpakket bestaat zowel uit verantwoordelijkheden binnen voorbereiding en uitvoering. U begeleidt zowel architect als studiebureau in het opmaken van het aanvraagdossier voor SV en MV. U bestudeert plannen en berekeningen, verzorgt het dossier en maak een verkooplastenboek op. Na het verkrijgen van de SV stelt u het uitvoeringsdossier samen. U contacteert, negotieert en contracteert onderaannemers. In de uitvoeringsfase bewaakt u de kwaliteit, planning en het budget. U staat in voor de werfvergaderingen, het opvolgen van de werken in uitvoering en zoekt oplossingen bij mogelijke problemen. U werkt nauw samen met de zaakvoerder en met de verantwoordelijke voor de verkoop/klantenbegeleiding.

 • Senior .net C# Developer (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Introduction We are looking for a senior .NET C# developer for our client in Brussel. The candidate will be involved in all aspects of the services, including bug finding and resolution, incident management, new developments. Based on detailed analysis (UML), and following guidelines and market best practices the candidate will produce quality code, with unit-testing, code coverage and documentation. The candidate will also participate in the design of the solution in collaboration with the technical architect. Ideally the candidate will have relevant experience in corporate-wide projects. • Job description o Cooperate with Technical Lead and Project Manager to produce functionalities. o Implement new functionalities and maintain existing software. o Testing (unit tests, integration tests). o Collaborate with operations teams to deploy/configure the software. o Realize support and maintenance service by helping in bug finding and resolution, incident management. • Profile o You are a developer o You are stress resistent o You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams o Excellent knowledge of French, English and Dutch (reading, writing and speaking). o Ability to communicate with business analysts for understanding the specifications and designs that form the basis for implementation o Ability to communicate with technical lead to understand the constraints of the architecture that must be followed. • Requirements o Ability to work relatively independently following the priorities and timing of the release plan o Ability to work structured following the procedures (check-in, check-out, time sheet reporting, punctuality) o Ability to work according to rules, standards and guidelines defined in the architecture o Ability to communicate realistic predictions about the development work o Ability to learn a complex business model o Ability to develop on the .Net platform in a structured way according to the coding conventions and rules. o Master the technical stack used for this project: o Angular2 o WebApi o .Net Core & .Net 4.6 o Visual Studio 2017 o SqlServer, Entity Framework o Oracle & ADO.NET o WCF o DDD o TDD o Design patterns • Offer Are you in for a change? We're more than happy to offer you: o interesting projects that boost your experience and spark your interests o follow-up by a Modis Talent Manager who looks after your needs o training and development in your areas of interest o a warm welcome and a fun team that will accompany you to awesome social and business events o gross salary in accordance to your experience • Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van Grotte Scladina in sociale netwerken
Look for responds of Grotte Scladina in social networks

Lees alle opmerkingen voor Grotte Scladina. Laat een reactie achter voor Grotte Scladina. Grotte Scladina bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Grotte Scladina. Leave a respond for Grotte Scladina. Grotte Scladina on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Grotte Scladina op de google maps. Adres en contacten Grotte Scladina
Location of Grotte Scladina on the google maps. Address and contacts of Grotte Scladina

Andere gerelateerde bedrijven als come Grotte Scladina Grotte Scladina: MACROSYSTEM BENELUX NV | Gentry Country Club | Ernst & Young C.V.B. | Immodroom | CHORUS RECRUITMENT GROUP

Other related companies as Grotte Scladina: MACROSYSTEM BENELUX NV | Gentry Country Club | Ernst & Young C.V.B. | Immodroom | CHORUS RECRUITMENT GROUP

Grotte Scladina is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Andenne (Sclayn), België. De volledige naam van het bedrijf is Grotte Scladina, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf Grotte Scladina bevindt zich op het adres: Rue Fond des Vaux 339D,5300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Grotte Scladina zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Grotte Scladina is Watervervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Grotte Scladina is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Grotte Scladina, openstaande posities, locatie van Grotte Scladina op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Grotte Scladina is a company, that was registered 2009 in Andenne (Sclayn) region, Belgium. Full name of company is Grotte Scladina, company assigned to the tax number BE05714508056. The company Grotte Scladina is located at the address: Rue Fond des Vaux 339D,5300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Grotte Scladina were not found.
The main activity of Grotte Scladina is Water Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Grotte Scladina is not available. You also can look at reviews of Grotte Scladina, open positions, location of Grotte Scladina on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Grotte Scladina, Andenne (Sclayn): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Grotte Scladina, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Grotte Scladina, Andenne (Sclayn): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Grotte Scladina, employees, financial statistics.