Vansteeland NV

Contactgegevens Vansteeland NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vansteeland NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vansteeland NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Rijksweg 28-30,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 13 34 051 31 13 34

Fax (fax): 050 31 29 25; 051 31 36 78 050 31 29 25; 051 31 36 78

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vansteeland NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vansteeland NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vansteeland NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vansteeland NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vansteeland NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vansteeland NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vansteeland NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vansteeland NV
Products information Vansteeland NV

BTW identificatienummer (tax): BE07840911865
Ondernemingsnummer: 7897766113
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 545,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vansteeland NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vansteeland NV
(Get full report from official database of BE for Vansteeland NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vansteeland NV
Addition kinds of activities for Vansteeland NV

072302. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
179699. Installatie van bouwapparatuur, nec | Installing building equipment, nec
284200. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
22820301. Vezelgaren van dieren: draaien, wikkelen of spoelen | Animal fiber yarn: twisting, winding, or spooling
35520120. Winders, textielmachines | Winders, textile machinery
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential

Werken bij Vansteeland NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vansteeland NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vansteeland NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vansteeland NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

 • Magazijnier (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: Talentus Tessenderlo

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens Je staat in voor de ontvangst, registratie en correcte opslag van geleverde grondstoffen Je behandelt de stock en uitlevering van de afgewerkte producten Je voert kwaliteitscontroles uit en doet stocktellingen Je zorgt ervoor dat je collega's tijdig de nodige grondstoffen, etiketten en hulpgoederen ter beschikking hebben Bovendien bedien je een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpallet Je verzekert een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid, rekening houdend met de vooropgestelde procedures Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

 • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

 • Productiemedewerker- dagwerk (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker voor in een drukkerij te Deinze: -helpen in productie, dozen plooien,... -laden en lossen van vrachtwagens -logistiek klaarmaken van de bestellingen -leveren van producten bij de klanten -onderhoud: recyclagepark, magazijn,...

 • HVAC-monteur (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij verschillende gezinnen te Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor enkele gastgezinnen te Geel kan runnen. Dit voor 8 uren per week per gezin. te presteren dagen en uren overeen te komen. de gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

 • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ARCADIS

  Type: Vaste Job

  Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

 • hulpkok (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  hulpkok

 • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Vansteeland NV in sociale netwerken
Look for responds of Vansteeland NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vansteeland NV. Laat een reactie achter voor Vansteeland NV. Vansteeland NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vansteeland NV. Leave a respond for Vansteeland NV. Vansteeland NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vansteeland NV op de google maps. Adres en contacten Vansteeland NV
Location of Vansteeland NV on the google maps. Address and contacts of Vansteeland NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vansteeland NV Vansteeland NV: DECAIGNY | Nelissen NV | Seronvalle M | Verhaeghe Chalets & Sauna's NV | Vixy Inc

Other related companies as Vansteeland NV: DECAIGNY | Nelissen NV | Seronvalle M | Verhaeghe Chalets & Sauna's NV | Vixy Inc

Vansteeland NV is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Vansteeland NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07840911865. Het bedrijf Vansteeland NV bevindt zich op het adres: Rijksweg 28-30,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 545,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vansteeland NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vansteeland NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vansteeland NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vansteeland NV, openstaande posities, locatie van Vansteeland NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vansteeland NV is a company, that was registered 2013 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Vansteeland NV, company assigned to the tax number BE07840911865. The company Vansteeland NV is located at the address: Rijksweg 28-30,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 545,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vansteeland NV were not found.
The main activity of Vansteeland NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vansteeland NV is not available. You also can look at reviews of Vansteeland NV, open positions, location of Vansteeland NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vansteeland NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vansteeland NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vansteeland NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vansteeland NV, employees, financial statistics.