Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Contactgegevens Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Regio (region): Harelbeke, België

Adres (address): Oudenaardsestraat 70,8530, België

Telefoon (phone): 056 77 83 33 056 77 83 33

Fax (fax): 056 77 55 68 056 77 55 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verhaeghe Chalets & Sauna's NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verhaeghe Chalets & Sauna's NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Products information Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

BTW identificatienummer (tax): BE03298065185
Ondernemingsnummer: 4414001464
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 255,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
(Get full report from official database of BE for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Addition kinds of activities for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

23690400. Kindertasjes, jassen en jassen | Children's snowsuits, coats, and jackets
25110504. Rekken, boek en tijdschrift: hout | Racks, book and magazine: wood
27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
33150100. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
86610123. Niet-kerkelijke kerk | Non-denominational church
96610400. Ruimteonderzoek en technologie, niveau van overheid | Space research and technology, level of government

Werken bij Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaats sanitaire installaties bij particuliere klanten thuis.

  • Huishoudhulp regio Dilbeek (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Dilbeek (Itterbeek, Vlezenbeek, Lennik,...) Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Zaalmedewerker vakantieverblijf Middelkerke (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de zaal, ontvangt klanten en zorgt voor een kwaliteitsvolle bediening en service.  Indien nodig sta je ook in de keuken, voor de bereiding van gerechten in kleinere aantallen en/of voor de voorbereiding van de service.  Je werkt nauw samen met de coördinator en je collega’s.

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Grafisch vormgever ( m/v ) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Vaste Job

    Deze boeiende functie kent een erg gevarieerd takenpakket. Wij zijn dan ook op zoek naar een creatieve geest met een hands-on mentaliteit. Je houdt er van om concepten te bedenken en gaat hierbij steeds vernieuwend te werk. Je ontwerpt brochures, flyers, productcatalogen, advertenties, websites, ……. In Photoshop werk je foto’s bij en in Illustrator maak je technische tekeningen van onze producten. Dagelijks werk je met het design pakket Adobe CC: Indesign, Illustrator, Photoshop, Acrobat. Daarnaast ook met CMS systemen en sociale media. Daarnaast verzorg je het DTP werk voor onze prijslijsten en handleidingen Alsook volg je administratief de projecten op. Je vraagt offertes aan, negotieert over prijzen, volgt leverdata op en controleert geleverd drukwerk. Enkele keren per jaar organiseer je een fotoshoot. Je maakt samen met je collega foto’s in onze eigen fotostudio of gaat op locatie foto’s nemen.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Confectiemedewerkers (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de productie van zonwering zijn wij op zoek naar machineoperatoren. Na een opleiding van 1 jaar, waar je alles leert van de snijbewerkingen, lasbewerkingen, tot en met eindcontrole, krijg je je post toegewezen. We zoeken dus mensen die heel goed met de handen kunnen werken maar tevens ook metrisch en ruimtelijk kunnen denken. Je zal de “stiel” in het bedrijf zelf leren, zodat je na de opleiding zelfstandig van A tot Z een doek kan confectioneren.

  • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • JUNIOR BUYER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671367-inline.html?cid=Partner_VDAB Junior Buyer Zelfstandig Indirecte aankoop Samen met onze klant, een klinkende naam in de voedingswereld regio Aalst, zijn wij vanuit HAYS Purchasing & Logistics Gent op zoek naar een Junior Buyer. Onze klant omschrijft zich als een cultuur waar klantgerichtheid, integriteit en teamspirit centraal staan. Als Junior Buyer ben je verantwoordelijk voor de indirecte aankoop voor onder andere HR, IT, marketing, enz. Je staat in voor de input van purchase orders, supplier data en facturen. Je verzorgt de opvolging van de facturen waarbij je de verschillende departementen te woord staat bij vragen zoals supplier data, opmaak van facturen, enz. Daarnaast waak je over de betaling van de facturen. Inzake aankoop sta je samen met de Category Buyer in voor de supplier analyse, denk je mee in het kader van centralisatie of partnerships, onderhandel je de beste prijs en beslis je zelfstandig over een bepaald budget. Je rapporteert rechtstreeks aan de Purchase Manager.

  • Barman/Barvrouw (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DEN BUREAU

    Type: Flexijob

    - Klanten bedienen en bestellingen ontvangen in een volkscafé - Vrijdag en zaterdagavond van 18u - 01u00

Zoek naar antwoorden van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV in sociale netwerken
Look for responds of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Laat een reactie achter voor Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Verhaeghe Chalets & Sauna's NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Leave a respond for Verhaeghe Chalets & Sauna's NV. Verhaeghe Chalets & Sauna's NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verhaeghe Chalets & Sauna's NV op de google maps. Adres en contacten Verhaeghe Chalets & Sauna's NV
Location of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV on the google maps. Address and contacts of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Verhaeghe Chalets & Sauna's NV Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: Boniver Entreprise SA | Bouwwest NV | Baete Didier | Flat Résidence Brugmann | SYNTHESE

Other related companies as Verhaeghe Chalets & Sauna's NV: Boniver Entreprise SA | Bouwwest NV | Baete Didier | Flat Résidence Brugmann | SYNTHESE

Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Harelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298065185. Het bedrijf Verhaeghe Chalets & Sauna's NV bevindt zich op het adres: Oudenaardsestraat 70,8530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 255,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, openstaande posities, locatie van Verhaeghe Chalets & Sauna's NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is a company, that was registered 1997 in Harelbeke region, Belgium. Full name of company is Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, company assigned to the tax number BE03298065185. The company Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is located at the address: Oudenaardsestraat 70,8530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 255,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Verhaeghe Chalets & Sauna's NV were not found.
The main activity of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV is not available. You also can look at reviews of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, open positions, location of Verhaeghe Chalets & Sauna's NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, Harelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, Harelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verhaeghe Chalets & Sauna's NV, employees, financial statistics.