Aankoop Antiek Desmet Pol

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Aankoop Antiek Desmet Pol
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Aankoop Antiek Desmet Pol

Contactgegevens Aankoop Antiek Desmet Pol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aankoop Antiek Desmet Pol: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aankoop Antiek Desmet Pol

Regio (region): Oostkamp, België

Adres (address): Walstraat 25,8020, België

Telefoon (phone): 050 39 00 84; 0475 50 09 19 050 39 00 84; 0475 50 09 19

Fax (fax): +32 (86) 763-35-46 +32 (86) 763-35-46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aankoop Antiek Desmet Pol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aankoop Antiek Desmet Pol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aankoop Antiek Desmet Pol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aankoop Antiek Desmet Pol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aankoop Antiek Desmet Pol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aankoop Antiek Desmet Pol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aankoop Antiek Desmet Pol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aankoop Antiek Desmet Pol
Products information Aankoop Antiek Desmet Pol

BTW identificatienummer (tax): BE07047149658
Ondernemingsnummer: 9993408203
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 608,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aankoop Antiek Desmet Pol zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aankoop Antiek Desmet Pol
(Get full report from official database of BE for Aankoop Antiek Desmet Pol)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aankoop Antiek Desmet Pol
Addition kinds of activities for Aankoop Antiek Desmet Pol

335500. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
29520000. Asfaltvelden en coatings | Asphalt felts and coatings
37140124. Stokstangen, motorvoertuig | Tie rods, motor vehicle
83619904. Rehabilitatiecentrum, residentieel: incidentele gezondheidszorg | Rehabilitation center, residential: health care incidental

Werken bij Aankoop Antiek Desmet Pol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aankoop Antiek Desmet Pol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aankoop Antiek Desmet Pol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aankoop Antiek Desmet Pol. Looking for open vacancies in other companies

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Torenkraanbestuurder bovendraaier met afstandsbediening (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn dringend op zoek naar een torenkraanbestuurder met attest voor een bovendraaier met afstandsbediening. Wanneer je niet aan het kranen bent help je vooral mee met het bekisten en metselen. (50%-50%)

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

  • Huishoudhulp M/V regio Roeselare PT OF FT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vorselaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Aankoop Antiek Desmet Pol in sociale netwerken
Look for responds of Aankoop Antiek Desmet Pol in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aankoop Antiek Desmet Pol. Laat een reactie achter voor Aankoop Antiek Desmet Pol. Aankoop Antiek Desmet Pol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aankoop Antiek Desmet Pol. Leave a respond for Aankoop Antiek Desmet Pol. Aankoop Antiek Desmet Pol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aankoop Antiek Desmet Pol op de google maps. Adres en contacten Aankoop Antiek Desmet Pol
Location of Aankoop Antiek Desmet Pol on the google maps. Address and contacts of Aankoop Antiek Desmet Pol

Andere gerelateerde bedrijven als come Aankoop Antiek Desmet Pol Aankoop Antiek Desmet Pol: Leroy Zeefdruk | Logstat Belgium NV | Articom | Nijs L | Astronef Studio

Other related companies as Aankoop Antiek Desmet Pol: Leroy Zeefdruk | Logstat Belgium NV | Articom | Nijs L | Astronef Studio

Aankoop Antiek Desmet Pol is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Oostkamp, België. De volledige naam van het bedrijf is Aankoop Antiek Desmet Pol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047149658. Het bedrijf Aankoop Antiek Desmet Pol bevindt zich op het adres: Walstraat 25,8020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 608,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aankoop Antiek Desmet Pol zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aankoop Antiek Desmet Pol is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aankoop Antiek Desmet Pol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aankoop Antiek Desmet Pol, openstaande posities, locatie van Aankoop Antiek Desmet Pol op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aankoop Antiek Desmet Pol is a company, that was registered 2002 in Oostkamp region, Belgium. Full name of company is Aankoop Antiek Desmet Pol, company assigned to the tax number BE07047149658. The company Aankoop Antiek Desmet Pol is located at the address: Walstraat 25,8020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 608,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aankoop Antiek Desmet Pol were not found.
The main activity of Aankoop Antiek Desmet Pol is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aankoop Antiek Desmet Pol is not available. You also can look at reviews of Aankoop Antiek Desmet Pol, open positions, location of Aankoop Antiek Desmet Pol on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aankoop Antiek Desmet Pol, Oostkamp: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aankoop Antiek Desmet Pol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aankoop Antiek Desmet Pol, Oostkamp: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aankoop Antiek Desmet Pol, employees, financial statistics.