Van Looy & Zonen BVBA

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Van Looy & Zonen BVBA
Private companiesEducational Services • Van Looy & Zonen BVBA

Contactgegevens Van Looy & Zonen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Looy & Zonen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Looy & Zonen BVBA

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Hagenbroeksesteenweg 203,2500, België

Telefoon (phone): 03 491 04 91 03 491 04 91

Fax (fax): 03 489 03 04 03 489 03 04

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Looy & Zonen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Looy & Zonen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Looy & Zonen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Looy & Zonen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Looy & Zonen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Looy & Zonen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Looy & Zonen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Looy & Zonen BVBA
Products information Van Looy & Zonen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02894317626
Ondernemingsnummer: 1182373046
Hoofdstad (capital): 623,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 833,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Van Looy & Zonen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Looy & Zonen BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Looy & Zonen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Looy & Zonen BVBA
Addition kinds of activities for Van Looy & Zonen BVBA

3353. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
02799903. Insect boerderij | Insect farm
22119920. Romaines | Romaines
23250000. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
26560202. Ijscontainers: gemaakt van gekochte materialen | Ice cream containers: made from purchased material
50849901. Cementmachines | Cement making machinery

Werken bij Van Looy & Zonen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Looy & Zonen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Looy & Zonen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Looy & Zonen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de onderhoud en herstellingen van compressoren, generatoren en bouwmachines.

 • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

 • Magazijnverantwoordelijke (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heusden zijn we op zoek naar een magazijnverantwoordelijke.  Ben jij iemand die nauwgezet en met veel verantwoordelijkheidszin het magazijn coördineert en opvolgt? Kan je zelfstandig aan de slag gaan om alles op de juiste plaats te krijgen? Dan ben jij de persoon die ze zoeken! Functieomschrijving Coördineert de levering van het meubilair en de toestellen bij onze werven Coachend en organiseert de taken tussen de chauffeurs Volgt de volledige regelgeving en wetgeving op mbt transport en voert deze alzo uit Bepaalt het onderhoud en keuringen van de vrachtwagens, Bepaalt de laadschema's van de vrachtwagens Bepaalt de routeschema's van de vrachtwagens Organiseert het magazijn mbt klaarzetten en ontvangen van leveranciers Ontvangt de dagelijkse goederen en zet de dagelijkst bestelorders klaar Controleert volledig de uitgaande goederen ( zowel klanten als plaatsers) Je beheert het klein magazijn mbt hulpgoederen plaatsers en zorgt dat deze afgesloten is Beheert het machinepark van de plaatsers en pleegt overleg mbt aankopen Zorgt voor dagelijkse orde, netheid en structuur in het magazijn Heeft een up to date overzicht van de te leveren goederen en te ontvangen goederen Registreert de in en uitboekingen in het systeem van toepassing Beheert de aankoop van machines en hulpmiddelen ( min stock enz.) Heeft dagelijks overleg met magazijn coördinator  mbt de te ontvangen leveringen en aankopen

 • Jobstudent weekendwerk (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Etudiant(e) Vendeur - vendeuse (M/V), Bruxelles - Rue Fripiers (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SACHA SHOES

  Type: Studentenjob

  Vous avez de l'expérience en vente dans le secteur du commerce de détail et/ou dans le secteur de l'hôtellerie et de la restauration, vous avez une affinité avec le monde de la mode et vous aimez avoir un bon contact relationnel avec les clients? De plus, vous êtes disponible pour travailler du lundi au dimanche inclus? Alors, vous êtes peut-être le nouveau talent que nous cherchons pour la vente! Rejoignez notre équipe et transmettez votre passion pour la mode à nos clients. Sacha est une entreprise de chaussures internationale ayant plus de 70 filiales dans le Benelux et Allemagne + une boutique en ligne internationale. Chez Sacha, vous travaillez au sein d'une équipe solide où vous pouvez compter sur l'honnêteté, la confiance et la reconnaissance. De plus, vous avez la possibilité d'être le/la premier(e) informé(e) des dernières tendances et des développements dans le secteur de la mode. Au sein d'un environnement énergique et en collaboration avec vos collègues Sacha-friends, vous travaillez avec les collections les plus branchées, allant de nos propres bottes tendance aux élégantes chaussures à lacets italiennes. DESCRIPTION DU POSTE Pour ce poste, nous sommes à la recherche d'un(e) étudiant(e) vendeur(-euse) motivé(e) avec une attitude commerciale. Vous êtes passionné(e) de mode et vous aimez conseiller et styler les personnes. Vous veillez à: Représenter l'image de Sacha et du Sacha lifestyle Accueillir les clients et les renseigner de façon professionnelle afin que ceux-ci quittent le magasin avec un véritable sentiment de satisfaction Assurer la vente des chaussures et accessoires Donner des conseils concernant l'entretien des chaussures et des sacs Rendre le magasin attractif Mettre en œuvre des procédures selon les directives de Sacha Effectuer les activités liées à la réserve adresse: Rue Fripiers Bruxelles, Belgique heures: temps partiel

 • Kaaiverantwoordelijke nachtploeg Collect&Go Erpe-Mere (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: E-LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Via Collect&Go kunnen klanten makkelijk online hun boodschappen doen bij Colruyt en Bio-Planet. Als magazijnier haal jij hun boodschappen rond in het distributiecentrum. In een beurtrol ben je ook kaaiverantwoordelijke en coördineer je het laden van de bestellingen. Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker/kaaiverantwoordelijke. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Als magazijnmedewerker doe je de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit: je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Daarnaast ben je kaaiverantwoordelijke en organiseer je het laden van de bestellingen. Je coördineert het onthaal van de chauffeurs en zorgt ervoor dat de planning van de laadopdrachten correct wordt uitgevoerd. Je coördineert het werk en stuurt een team van 3 à 4 lader-lossers aan. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Vijf nachten per week werk je van 22u tot 6u. Op zaterdagnacht ben je altijd vrij en daarnaast heb je nog een wisselende vrije nacht.

 • Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: KLINIEK SINT-JAN

  Type: Vaste Job

  Kliniek Sint-Jan zoekt een Verpleegkundige (m/v)voor de dienst Dialyse

 • CNC-bediener buizenlaser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen van een CNC-lasermachine. Je zorgt voor de aanvoer van de grondstoffen en waakt over de kwaliteit. Je maakt buizen op maat adhv de machine.

 • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

 • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Huyze Gezelle (Kuurne) gaat op zoek naar gemotiveerde medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

 • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

  Type: Flexijob

  bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van Van Looy & Zonen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Looy & Zonen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Looy & Zonen BVBA. Laat een reactie achter voor Van Looy & Zonen BVBA. Van Looy & Zonen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Looy & Zonen BVBA. Leave a respond for Van Looy & Zonen BVBA. Van Looy & Zonen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Looy & Zonen BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Looy & Zonen BVBA
Location of Van Looy & Zonen BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Looy & Zonen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Looy & Zonen BVBA Van Looy & Zonen BVBA: Cewalor | Neopack NV | Selco-Plan BVBA | Ascelec SPRL | Voeders Gotelaere B.V.B.A.

Other related companies as Van Looy & Zonen BVBA: Cewalor | Neopack NV | Selco-Plan BVBA | Ascelec SPRL | Voeders Gotelaere B.V.B.A.

Van Looy & Zonen BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Looy & Zonen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02894317626. Het bedrijf Van Looy & Zonen BVBA bevindt zich op het adres: Hagenbroeksesteenweg 203,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 623,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 833,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Van Looy & Zonen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Looy & Zonen BVBA is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Looy & Zonen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Looy & Zonen BVBA, openstaande posities, locatie van Van Looy & Zonen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Looy & Zonen BVBA is a company, that was registered 2003 in Lier region, Belgium. Full name of company is Van Looy & Zonen BVBA, company assigned to the tax number BE02894317626. The company Van Looy & Zonen BVBA is located at the address: Hagenbroeksesteenweg 203,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 623,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 833,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Van Looy & Zonen BVBA were not found.
The main activity of Van Looy & Zonen BVBA is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Looy & Zonen BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Looy & Zonen BVBA, open positions, location of Van Looy & Zonen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Looy & Zonen BVBA, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Looy & Zonen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Looy & Zonen BVBA, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Looy & Zonen BVBA, employees, financial statistics.