Neopack NV

Contactgegevens Neopack NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Neopack NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Neopack NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Brusselse steenweg 174-176,9300, België

Telefoon (phone): +32 (56) 793-78-30 +32 (56) 793-78-30

Fax (fax): +32 (65) 935-83-77 +32 (65) 935-83-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Neopack NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Neopack NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Neopack NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Neopack NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Neopack NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Neopack NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Neopack NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Neopack NV
Products information Neopack NV

BTW identificatienummer (tax): BE02722106933
Ondernemingsnummer: 9593780517
Hoofdstad (capital): 753,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Neopack NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Neopack NV
(Get full report from official database of BE for Neopack NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Neopack NV
Addition kinds of activities for Neopack NV

01799911. Guava Grove | Guava grove
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
32510105. Plaveisel, klei | Paving brick, clay
36259901. Actuatoren, industriële | Actuators, industrial
39310507. Heads, drum | Heads, drum
50820200. Houthakkers- en bosbouwmachines en -uitrusting | Logging and forestry machinery and equipment
81110206. Schuldinvorderingswet | Debt collection law

Werken bij Neopack NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Neopack NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Neopack NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Neopack NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Coördinator Ruimtelijke Planning (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Je hebt de algemene leiding over de dienst ruimtelijke ontwikkeling voor de gemeente Brecht en je vertaalt de gemeentelijke visie naar een voorstel van beleidsplanning en budget op vlak van ruimtelijke ontwikkeling, milieu, lokale economie, landbouw, duurzaamheid, mobiliteit, integrale veiligheid, GIS en wonen. Daarnaast werk je als ruimtelijke planner in teamverband mee aan professionele en deskundige adviesverlening op vlak van RUP’s, masterplannen, ondersteuning van de omgevingsvergunningen, ruimtelijke beleidsplannen, stedenbouwkundige ontwerpen en verordeningen.

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Student voor atelierwerk (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: UPENDI

    Type: Studentenjob

    Goesting om nog even de handen uit de mouwen te steken alvorens het nieuwe academiejaar in te zetten? Zin om extra zakgeld te verdienen? WoonProject zoekt een student om tijdens de maand september ondersteuning te bieden in hun atelier waar zij dagelijks vormgeven aan keuken- en interieurinrichtingen.

  • PREPRESS-MEDEWERKER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: FEYS

    Type: Vaste Job

    U bent medeverantwoordelijk voor de opmaak, controle en impositie van de verschillende drukwerken, ook het aansturen van de nieuwste CTP via PDF-workflow behoren tot uw verantwoordelijkheden. Kennis van de Agfa Apogee Workflow is een pluspunt. U heeft reeds ervaring of een gezonde interesse.

  • Magazijnier Garage (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor het onderdelenmagazijn, orde en netheid - Het onderhoud van opslagzone en het controleren van de onderdelen - Bijhouden van de stock en de bestellingen uitvoeren - De ontvangst van de bestellingen controleren - Je maakt de informex voor de carrosserie - Je doet ook de verkoop van de wisselstukken uit magazijn aan de toonbank en ontvangt de Factuur

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Commercieel medewerker slaapcomfort (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: INSPIRATIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleid de klanten en informeert hen over de verschillen in kwaliteit over slaapcomfort en het belang van het maken van juiste keuzes. U verleent advies op basis van hun behoeften en begeleid hen zo naar de juiste aankoop Weekendwerk (zaterdag-zondag) schrikt u niet af. U komt terecht in een dynamisch team van zelfstandige ondernemers die elkaar adviseren en helpen tot het realiseren van persoonlijke doelen. U ziet dit als een voltijdse uitdaging of een activiteit in bijberoep ( in bijberoep is een minimum maandelijkse bijverdienste van €3000,- zeker haalbaar )

  • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Neopack NV in sociale netwerken
Look for responds of Neopack NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Neopack NV. Laat een reactie achter voor Neopack NV. Neopack NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Neopack NV. Leave a respond for Neopack NV. Neopack NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Neopack NV op de google maps. Adres en contacten Neopack NV
Location of Neopack NV on the google maps. Address and contacts of Neopack NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Neopack NV Neopack NV: Hermans Gerard | Durand J J sa (Ets) | Stenabo BVBA | FLANDRIA FEESTZAAL | Castle Invest Finance bvba

Other related companies as Neopack NV: Hermans Gerard | Durand J J sa (Ets) | Stenabo BVBA | FLANDRIA FEESTZAAL | Castle Invest Finance bvba

Neopack NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Neopack NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02722106933. Het bedrijf Neopack NV bevindt zich op het adres: Brusselse steenweg 174-176,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 753,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Neopack NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Neopack NV is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Neopack NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Neopack NV, openstaande posities, locatie van Neopack NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Neopack NV is a company, that was registered 2008 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Neopack NV, company assigned to the tax number BE02722106933. The company Neopack NV is located at the address: Brusselse steenweg 174-176,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 753,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Neopack NV were not found.
The main activity of Neopack NV is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Neopack NV is not available. You also can look at reviews of Neopack NV, open positions, location of Neopack NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Neopack NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Neopack NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Neopack NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Neopack NV, employees, financial statistics.