COBECO - DIERRE

Contactgegevens COBECO - DIERRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COBECO - DIERRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COBECO - DIERRE

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Gustaaf Papestraat 51,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 93 22 053 77 93 22

Fax (fax): +32 (61) 251-97-33 +32 (61) 251-97-33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COBECO - DIERRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COBECO - DIERRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COBECO - DIERRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COBECO - DIERRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COBECO - DIERRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COBECO - DIERRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COBECO - DIERRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COBECO - DIERRE
Products information COBECO - DIERRE

BTW identificatienummer (tax): BE01339752197
Ondernemingsnummer: 2515014648
Hoofdstad (capital): 365,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 258,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COBECO - DIERRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COBECO - DIERRE
(Get full report from official database of BE for COBECO - DIERRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COBECO - DIERRE
Addition kinds of activities for COBECO - DIERRE

16299905. Krachtcentrale constructie | Power plant construction
22579900. Weft breien stofmolens, nec | Weft knit fabric mills, nec
28990109. Citroenolie (eetbaar) | Lemon oil (edible)
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
34439906. Hoge vacuümcoaters, metalen plaat | High vacuum coaters, metal plate
37240000. Vliegtuigen motoren en motor onderdelen | Aircraft engines and engine parts
51989900. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec

Werken bij COBECO - DIERRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COBECO - DIERRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COBECO - DIERRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COBECO - DIERRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • JOBSTUDENT ZAALHULP (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA TRATTORIA

    Type: Studentenjob

    U assisteert in de zaal en staat in voor: bediening van de klanten, bestellingen opnemen, tafels opruimen, zaal opruimen.

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

    Type: Vaste Job

    Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: DE LEIDRAAD

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

  • Formateur indépendant de FLE (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CERAN - INSTITUT DES LANGUES ET DE LA COMMUNICATION située à Rue Ravenstein 4, 1000 Bruxelles recherche des formateurs de français indépendants*******Tâches: Comme formateur de français, vous donnez des cours dans nos locaux et en entreprise à des personnes adultes dans un milieu professionnel. A partir du niveau et des besoins du client, vous développez un plan de leçon, vous mettez ce plan en oeuvre, vous enseignez votre langue maternelle suivant une approche pédagogique interactive et communicative. Vous assurez un bon suivi des cours et vous rédigez le bilan de la formation.

  • Check-in bedienden (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Werfreserve

    Takenpakket: * Op een klantvriendelijke en professionele manier passagiers verwelkomen en inchecken. * Zorgen dat de inscheping rustig verloopt zonder de on-time-departure en alle veiligheidsprocedures uit het oog te verliezen. * Alleenreizende kinderen naar of van hun vlucht begeleiden

Zoek naar antwoorden van COBECO - DIERRE in sociale netwerken
Look for responds of COBECO - DIERRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COBECO - DIERRE. Laat een reactie achter voor COBECO - DIERRE. COBECO - DIERRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COBECO - DIERRE. Leave a respond for COBECO - DIERRE. COBECO - DIERRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COBECO - DIERRE op de google maps. Adres en contacten COBECO - DIERRE
Location of COBECO - DIERRE on the google maps. Address and contacts of COBECO - DIERRE

Andere gerelateerde bedrijven als come COBECO - DIERRE COBECO - DIERRE: Aankoop Antiek Show Case BVBA | SDI Consulting | Bopal Products NV | ABM Verzekeringen | CHAPPIN, FRED

Other related companies as COBECO - DIERRE: Aankoop Antiek Show Case BVBA | SDI Consulting | Bopal Products NV | ABM Verzekeringen | CHAPPIN, FRED

COBECO - DIERRE is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is COBECO - DIERRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01339752197. Het bedrijf COBECO - DIERRE bevindt zich op het adres: Gustaaf Papestraat 51,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 365,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 258,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COBECO - DIERRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COBECO - DIERRE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COBECO - DIERRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COBECO - DIERRE, openstaande posities, locatie van COBECO - DIERRE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COBECO - DIERRE is a company, that was registered 1994 in Aalst region, Belgium. Full name of company is COBECO - DIERRE, company assigned to the tax number BE01339752197. The company COBECO - DIERRE is located at the address: Gustaaf Papestraat 51,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 365,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 258,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COBECO - DIERRE were not found.
The main activity of COBECO - DIERRE is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COBECO - DIERRE is not available. You also can look at reviews of COBECO - DIERRE, open positions, location of COBECO - DIERRE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COBECO - DIERRE, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COBECO - DIERRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COBECO - DIERRE, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COBECO - DIERRE, employees, financial statistics.