Van Gysel Firmin BVBA

Contactgegevens Van Gysel Firmin BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gysel Firmin BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gysel Firmin BVBA

Regio (region): Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), België

Adres (address): Molenhoekstraat 75,9170, België

Telefoon (phone): 03 773 40 72 03 773 40 72

Fax (fax): 03 773 32 55 03 773 32 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gysel Firmin BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gysel Firmin BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gysel Firmin BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gysel Firmin BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gysel Firmin BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gysel Firmin BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gysel Firmin BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gysel Firmin BVBA
Products information Van Gysel Firmin BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07626953125
Ondernemingsnummer: 2530120849
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Van Gysel Firmin BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gysel Firmin BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Gysel Firmin BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gysel Firmin BVBA
Addition kinds of activities for Van Gysel Firmin BVBA

764102. Reparatie en onderhoud van meubels | Furniture repair and maintenance
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
27410500. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
28420000. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
33410204. Silver smelting en raffinage (secundair) | Silver smelting and refining (secondary)
38210118. Spiegel spiegels | Pellicle mirrors
83990101. Communautair actiebureau | Community action agency

Werken bij Van Gysel Firmin BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gysel Firmin BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gysel Firmin BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gysel Firmin BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor het opstarten, de bediening en het ombouwen van productiemachines. Je voert uitwendige en inwendige reiniging van machines uit. Je lost kleine storingen op. Je bewaakt de vooruitgang en kwaliteit van het productieproces. Je vult productieformulieren correct in. Je leeft de veiligheids- en hygiënevoorschriften correct na.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Jobstudent(e) / Sales representant(e) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Studentenjob

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Medevennoot Crelan Bank, Genk - Diepenbeek (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afhankelijk van je ervaring, zal je als medevennoot binnen het kantoor een rol opnemen als: Beleggingsspecialist over de twee vestigingen heen, of Kantoordirecteur voor het kantoor te Diepenbeek. In de functie als beleggingsspecialist zal je de eindverantwoordelijkheid binnen de organisatie dragen inzake beleggings- en vermogensadvies. Je bent het centrale aanspreekpunt van de bestaande klanten voor beleggingsadvies, levensverzekeringen zoals tak 21/23 en successie- en vermogensplanning in brede zin. Je voert adviesgesprekken met klanten en je bouwt aan lange termijn relaties. Je neemt gerichte initiatieven om het beleggingsdomein binnen de organisatie verder uit te bouwen. Na je initiële start als beleggingsverantwoordelijke, bouw je je kennis verder op met betrekking tot andere financiële domeinen (kredieten, sparen en betalen, verzekeringen….) en met betrekking tot de algemene interne werking en organisatie van het kantoor. Voel je je klaar om meteen een rol op te nemen als kantoordirecteur? Ook dit is zeker mogelijk. Als kantoordirecteur voor de vestiging te Diepenbeek zal je verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van dit kantoor. Je staat in voor de organisatie en de werking van het kantoor en je geeft als leidinggevende sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: DILLEN GUY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

Zoek naar antwoorden van Van Gysel Firmin BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Gysel Firmin BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gysel Firmin BVBA. Laat een reactie achter voor Van Gysel Firmin BVBA. Van Gysel Firmin BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gysel Firmin BVBA. Leave a respond for Van Gysel Firmin BVBA. Van Gysel Firmin BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gysel Firmin BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Gysel Firmin BVBA
Location of Van Gysel Firmin BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Gysel Firmin BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gysel Firmin BVBA Van Gysel Firmin BVBA: Act in Time | Webpool Multimedia Productions | FLAMAR BVBA | Dekeyser Cleaning N.V. | DENCO BVBA

Other related companies as Van Gysel Firmin BVBA: Act in Time | Webpool Multimedia Productions | FLAMAR BVBA | Dekeyser Cleaning N.V. | DENCO BVBA

Van Gysel Firmin BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Sint-Gillis-Waas (Meerdonk), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gysel Firmin BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07626953125. Het bedrijf Van Gysel Firmin BVBA bevindt zich op het adres: Molenhoekstraat 75,9170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 290,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Van Gysel Firmin BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gysel Firmin BVBA is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gysel Firmin BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gysel Firmin BVBA, openstaande posities, locatie van Van Gysel Firmin BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Gysel Firmin BVBA is a company, that was registered 2018 in Sint-Gillis-Waas (Meerdonk) region, Belgium. Full name of company is Van Gysel Firmin BVBA, company assigned to the tax number BE07626953125. The company Van Gysel Firmin BVBA is located at the address: Molenhoekstraat 75,9170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 290,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Van Gysel Firmin BVBA were not found.
The main activity of Van Gysel Firmin BVBA is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gysel Firmin BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Gysel Firmin BVBA, open positions, location of Van Gysel Firmin BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gysel Firmin BVBA, Sint-Gillis-Waas (Meerdonk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gysel Firmin BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gysel Firmin BVBA, Sint-Gillis-Waas (Meerdonk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gysel Firmin BVBA, employees, financial statistics.