Act in Time

Contactgegevens Act in Time: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Act in Time: address, phone, fax, email, website, opening hours

Act in Time

Regio (region): BRAINE-L'ALLEUD, België

Adres (address): RUE DU VALCQ 47,1420, België

Telefoon (phone): 02 366 06 06 02 366 06 06

Fax (fax): +32 (59) 994-12-10 +32 (59) 994-12-10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Act in Time: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Act in Time"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Act in Time"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Act in Time, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Act in Time. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Act in Time, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Act in Time. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Act in Time
Products information Act in Time

BTW identificatienummer (tax): BE07509674072
Ondernemingsnummer: 9177124023
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 382,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Act in Time zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Act in Time
(Get full report from official database of BE for Act in Time)

Aanvulling soorten activiteiten voor Act in Time
Addition kinds of activities for Act in Time

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
233903. Vrouwen en missen atletische kleding en sportkleding | Women's and misses' athletic clothing and sportswear
24919906. Houtproducten, gecreosoteerd | Wood products, creosoted
26319903. Newsboard | Newsboard
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
59999928. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
84220200. Arboreta en botanische tuinen | Arboreta and botanical gardens

Werken bij Act in Time: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Act in Time: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Act in Time. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Act in Time. Looking for open vacancies in other companies

 • Baanharde wegenwerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst: - Boordstenen - Rioleringen - Straatkolken - Funderingen - ...

 • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Productiemedewerker (m/v) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het is je taak om de goederen in te pakken, te etiketteren en bestellingen klaar te zetten. Je bent bereid om in een koudere omgeving te werken.

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Go4jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

 • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (voltijds) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

 • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

 • JOBSTUDENT MEDEWERKER ZONNEBANKCENTRUM EN SCHOONHEIDSSALON (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: FM SECURE

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het begeleiden van mensen naar de zonnebank en naar het schoonheidssalon. Je legt afspraken vast. Je krijgt van ons een opleiding om de verschillende huidtypes te leren kennen.

 • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

 • Fiscaal jurist (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673223-inline.html?cid=Partner_VDAB Le Grand and Associates, financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een Fiscaal Jurist die stevig in de schoenen staat. Onze klant is een internationale speler met meerdere vestigingen in België. Het kantoor streeft ernaar om zowel de werknemers als de klanten zich thuis te laten voelen. Ze geloven in teamwork en een persoonlijke aanpak. Voor hun kantoor in Gent wensen ze hun groep van vrolijke medewerkers aan te sterken! Jouw toekomstige takenpakket Je wordt verantwoordelijk voor de volgende uiteenlopende taken: Je geeft fiscaal advies inzake optimalisaties Je stelt bezwaarschriften inzake personen- en vennootschapsbelasting op Je maakt aktes, contracten, overeenkomsten en de nodige verslaggeving op Je staat de klanten bij tijdens overnames, fusies, splitsingen, herstructureringen en vereffeningen Je klanten liggen je nauw aan het hart. Je zorgt dan ook steeds voor een op maat gemaakt advies.

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van Act in Time in sociale netwerken
Look for responds of Act in Time in social networks

Lees alle opmerkingen voor Act in Time. Laat een reactie achter voor Act in Time. Act in Time bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Act in Time. Leave a respond for Act in Time. Act in Time on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Act in Time op de google maps. Adres en contacten Act in Time
Location of Act in Time on the google maps. Address and contacts of Act in Time

Andere gerelateerde bedrijven als come Act in Time Act in Time: Balens Winkelcentrum NV | Metastore NV | Sothys S.A. | COMITE BELGE POUR L'UNICEF | SCANDIC HOTEL NV

Other related companies as Act in Time: Balens Winkelcentrum NV | Metastore NV | Sothys S.A. | COMITE BELGE POUR L'UNICEF | SCANDIC HOTEL NV

Act in Time is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRAINE-L'ALLEUD, België. De volledige naam van het bedrijf is Act in Time, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07509674072. Het bedrijf Act in Time bevindt zich op het adres: RUE DU VALCQ 47,1420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 382,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Act in Time zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Act in Time is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Act in Time is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Act in Time, openstaande posities, locatie van Act in Time op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Act in Time is a company, that was registered 2003 in BRAINE-L'ALLEUD region, Belgium. Full name of company is Act in Time, company assigned to the tax number BE07509674072. The company Act in Time is located at the address: RUE DU VALCQ 47,1420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 382,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Act in Time were not found.
The main activity of Act in Time is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Act in Time is not available. You also can look at reviews of Act in Time, open positions, location of Act in Time on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Act in Time, BRAINE-L'ALLEUD: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Act in Time, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Act in Time, BRAINE-L'ALLEUD: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Act in Time, employees, financial statistics.