A.B.C. BEVEILIGING

Contactgegevens A.B.C. BEVEILIGING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.C. BEVEILIGING: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.C. BEVEILIGING

Regio (region): Zedelgem, België

Adres (address): Brugsestraat 272,8210, België

Telefoon (phone): 050 24 12 77 050 24 12 77

Fax (fax): 050 20 02 54 050 20 02 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.C. BEVEILIGING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.C. BEVEILIGING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.C. BEVEILIGING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.C. BEVEILIGING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.C. BEVEILIGING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.C. BEVEILIGING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.C. BEVEILIGING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.C. BEVEILIGING
Products information A.B.C. BEVEILIGING

BTW identificatienummer (tax): BE02048095703
Ondernemingsnummer: 1003021240
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.B.C. BEVEILIGING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.C. BEVEILIGING
(Get full report from official database of BE for A.B.C. BEVEILIGING)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.C. BEVEILIGING
Addition kinds of activities for A.B.C. BEVEILIGING

284405. Cosmetische preparaten | Cosmetic preparations
24990811. Landmakers stakes, hout | Surveyors' stakes, wood
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
50889902. katrollen | Pulleys
51439900. Zuivelproducten, uitgezonderd gedroogd of ingeblikt, nec | Dairy products, except dried or canned, nec
86990203. Poëzie associatie | Poetry association
92230401. Correctionele instellingen, federale overheid | Correctional institutions, federal government

Werken bij A.B.C. BEVEILIGING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.C. BEVEILIGING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.C. BEVEILIGING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.C. BEVEILIGING. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Schoonmaker(ster) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een schoonmaker (M/V) met talent. Je werkt elke dag van 6u tot 10u. Je bent in het bezit van een rijbewijs B + eigen wagen

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Metser (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor onze klant in Beringen zijn we op zoek naar een metser / bouwarbeider  Onze klant is actief in nieuwbouw: woningen en appartementen Je zal instaan voor ruwbouwwerken: metsen, bekisten, ... 

  • Transportplanner (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als transportplanner ga je actief op zoek naar orders Je bent verantwoordelijk voor het aannemen en bevestigen van orders Je staat in voor het inplannen van aangenomen vrachten Je plant het onderhoud van de eigen vrachtwagens in Je bent bereid om dagelijks te overleggen met collega’s en de planningsverantwoordelijke Je bent flexibel ingesteld waardoor je meewerkt aan een beurtrol om op zaterdagvoormiddag te werken.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

  • MEDEWERKER ANDERS ONTSPANNEN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: NOOZ

    Type: Vaste Job

    Interesse om deel te zijn van een team dat met passie werkt? Een team dat alles in het werk stelt om de hoogste klantentevredenheid te bekomen? Erkend als beste in Europa? Deel uitmaken van het NOOZ-team staat garant voor een heel afwisselende job met massages en horecavaardigheden in de pure natuur. NOOZ Grobbendonk staat voor luxe en exclusieve privé wellness op 1,5 Ha puur natuur middenin de bossen van de Antwerpse kempen. De kernwoorden volstrekte rust, bijzonder, anders, uniek, exclusief, altijd samen en geheel privé, volledig tijdloos zonder uurwerk staan hierbij centraal. Nooz biedt dan ook nooit geziene ervaringen aan zoals Duo massage lounge, Mysticwater, outdoor privé sauna, water oasis, bijzonder overnachten, massage-a-trois, privé jacuzzi ervaring, enz.. Ter versterking van ons team is NOOZ Grobbendonk dringend op zoek naar een medewerker anders ontspannen... Kom je uit de horeca maar heb je geen zin meer om nog na 21.00 uur te moeten werken? Heb je interesse om te leren masseren en dit af te wisselen met je horeca ervaring? Wij leren jou de massages aan en je geeft maximaal 3 massages per dag. Wil je een gevarieerde job midden in 1 Ha puur natuur? Bij Nooz heb je een heel afwisselende job, zowel binnen als buiten. Je wisselt de massages af met taken van een goede gastvrouw/heer, warme gastvrijheid en het klaarmaken van alles nooz ervaringen zoals buitenervaringen, anders eten, bijzonder overnachtingen, sfeervolle genieters, ... . Wil je niet s'avonds staan masseren maar ten laatste om 20.00-21.00 uur gedaan hebben? Bij Nooz werk je maximum tot 21.00 uur. De laatste massages starten ten laatste om 19.00-19.30 uur. Heb je liever teamwerk en persoonlijke gastvrijheid dan de hele dag in een behandelingsruimte zitten of enkel op te dienen en af te ruimen? Bij Nooz werk je nooit alleen maar altijd samen met je collega's. Zelf de massages geef je nooit alleen maar altijd perfect synchroon met je collega. Hierbij behoud je steeds persoonlijk contact met onze gasten en de natuur tijdens je job. De massages geef je altijd in een privé design paviljoen of privé cocon van meer dan 30m2. Dit wissel je af met taken binnen de minimalistische villa en buiten. Hierbij behoud je steeds contact met de natuur tijdens je job.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

Zoek naar antwoorden van A.B.C. BEVEILIGING in sociale netwerken
Look for responds of A.B.C. BEVEILIGING in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.C. BEVEILIGING. Laat een reactie achter voor A.B.C. BEVEILIGING. A.B.C. BEVEILIGING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.C. BEVEILIGING. Leave a respond for A.B.C. BEVEILIGING. A.B.C. BEVEILIGING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.C. BEVEILIGING op de google maps. Adres en contacten A.B.C. BEVEILIGING
Location of A.B.C. BEVEILIGING on the google maps. Address and contacts of A.B.C. BEVEILIGING

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.C. BEVEILIGING A.B.C. BEVEILIGING: Load Dock Company NV | HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT | Daue | De Koninck nv/sa | Ingali.com

Other related companies as A.B.C. BEVEILIGING: Load Dock Company NV | HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT | Daue | De Koninck nv/sa | Ingali.com

A.B.C. BEVEILIGING is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Zedelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.C. BEVEILIGING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02048095703. Het bedrijf A.B.C. BEVEILIGING bevindt zich op het adres: Brugsestraat 272,8210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.B.C. BEVEILIGING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.C. BEVEILIGING is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.C. BEVEILIGING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.C. BEVEILIGING, openstaande posities, locatie van A.B.C. BEVEILIGING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.C. BEVEILIGING is a company, that was registered 2008 in Zedelgem region, Belgium. Full name of company is A.B.C. BEVEILIGING, company assigned to the tax number BE02048095703. The company A.B.C. BEVEILIGING is located at the address: Brugsestraat 272,8210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 410,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.B.C. BEVEILIGING were not found.
The main activity of A.B.C. BEVEILIGING is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.C. BEVEILIGING is not available. You also can look at reviews of A.B.C. BEVEILIGING, open positions, location of A.B.C. BEVEILIGING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.C. BEVEILIGING, Zedelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.C. BEVEILIGING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.C. BEVEILIGING, Zedelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.C. BEVEILIGING, employees, financial statistics.