HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

Contactgegevens HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Troonstraat 30A,1000, België

Telefoon (phone): 02 229 35 00 02 229 35 00

Fax (fax): +32 (4) 802-84-32 +32 (4) 802-84-32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
Products information HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

BTW identificatienummer (tax): BE01263122558
Ondernemingsnummer: 1736358642
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 286,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
(Get full report from official database of BE for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
Addition kinds of activities for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

179905. Exterieurreiniging, inclusief zandstralen | Exterior cleaning, including sandblasting
363100. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
23960104. Bagage voering | Luggage linings
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
36519901. Elektronische kits voor thuis montage: radio, tv, fonograaf | Electronic kits for home assembly: radio, tv, phonograph
38230307. Primaire elementen voor processtroommeting | Primary elements for process flow measurement
70110202. Toeristische kampen, hutten, huisjes en rechtbanken | Tourist camps, cabins, cottages, and courts
82490200. Business training services | Business training services
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Looking for open vacancies in other companies

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Finacieel Analist - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Financieel Analist (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Financieel Analist zijn: * Je analyseert de balans en de resultatenrekening van concessiehouders; * Je analyseert de kredietlijnen in functie van de verkopen van de concessiehouders; * Je neemt beslissingen en argumenteert deze ten opzichte van de bevoegde personen; * Je communiceert jouw beslissingen ten opzichte van de contactpersonen; * Je adviseert en assisteert het netwerk bij investeringsbeslissingen; * Je bezoekt de concessiehouders op regelmatige basis voor het opvolgen van de financiële situatie; * Je neemt deel aan verschillende projecten; * Je verzorgt de dagelijkse opvolging op operationeel vlak; * Je volgt procedures op en voert controles uit op het eerste niveau. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Operator chocolade M/V (357/17740) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator een boontje voor chocolade? Onze klant, is een succesvolle groeiende producent van unieke chocolade en confiserie, met export over de hele wereld. Dit bedrijf biedt seizoensgebonden assortimenten aan met unieke designs en behouden een ambachtelijk karakter door handmatige afwerking. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde operatoren met een passie voor voeding/ chocolade. Als operator ben je verantwoordelijk voor: het bedienen van de productiemachine volgens de vooropgestelde planning je bereidt de lijn voor en helpt met het opstarten ervan je bedient, bewaakt de kwaliteit van de chocolade en stelt de verschillende onderdelen in je voert testen uit en houdt productiegegevens bij op het einde van de productiedag, reinig je de productielijn

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Studenten Horeca Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de Gentse Winterfeesten en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met horeca-ervaring die kunnen worden ingeschakeld voor zowel barwerk, verkoop als schaatsverhuur. Ben jij veel dagen vrij in de periode van de Gentse Winterfeesten? En heb je nog voldoende uren over om als student te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • KAPPER / KAPSTER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ANNA BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT in sociale netwerken
Look for responds of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Laat een reactie achter voor HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. Leave a respond for HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT. HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT op de google maps. Adres en contacten HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT
Location of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT on the google maps. Address and contacts of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT

Andere gerelateerde bedrijven als come HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA | ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT | Luc Rentmeesters SPRL | Abbeloos Molens N.V. | YPOS S.A

Other related companies as HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT: AANNEMERSBEDRIJF SAMYN & ZOON BVBA | ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT | Luc Rentmeesters SPRL | Abbeloos Molens N.V. | YPOS S.A

HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263122558. Het bedrijf HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT bevindt zich op het adres: Troonstraat 30A,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 286,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, openstaande posities, locatie van HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is a company, that was registered 2016 in Brussel region, Belgium. Full name of company is HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, company assigned to the tax number BE01263122558. The company HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is located at the address: Troonstraat 30A,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 286,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT were not found.
The main activity of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT is not available. You also can look at reviews of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, open positions, location of HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HULPKAS VR ZIEKTE EN INVALIDIT, employees, financial statistics.