ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT

Contactgegevens ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Kuringersteenweg 220,3500, België

Telefoon (phone): 011 87 28 53 011 87 28 53

Fax (fax): 011 87 28 54 011 87 28 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT
Products information ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT

BTW identificatienummer (tax): BE06097656250
Ondernemingsnummer: 5571136474
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT
(Get full report from official database of BE for ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT
Addition kinds of activities for ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT

333100. Primaire koper | Primary copper
27599913. Menu's: Afdrukken, NK | Menus: printing, nsk
34120000. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
86410504. Huurdervereniging | Tenant association
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. Looking for open vacancies in other companies

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Administratief bediende * tijdelijk (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht? Adecco Experts is op zoek naar een administratief commercieel bediende voor een bedrijf uit Brugge. Een tijdelijke opdracht voor telecom registraties, activaties en uitbetalingen. Telefonische begeleiding aanbieden om de winkels te helpen om de registraties te vervolledigen. Voor de uitbetalingen moeten de bedragen opgelijst worden, afgepunt worden en vervolgens in excel uitbetaald worden.

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Jabbeke (M/V) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: DE KAAI

    Type: Leercontract

    Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

  • keukenmedewerkers McDonald's Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILY DRIVE

    Type: Flexijob

    Je werkt in een tof team en je staat in voor het bereiden van hamburgers, je maakt ook wraps en slaatjes, allemaal volgens de Mcdonald's standaard! Je zorgt ook dat de keuken netjes en proper is, dus ook het onderhoud van de keuken behoort tot je takenpakket

Zoek naar antwoorden van ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT in sociale netwerken
Look for responds of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. Laat een reactie achter voor ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. Leave a respond for ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT. ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT op de google maps. Adres en contacten ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT
Location of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT on the google maps. Address and contacts of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT: Gi Van Aalst Productions | Tumi SPRL | Keep It Clean BVBA | BdK Company | JP Pauwels

Other related companies as ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT: Gi Van Aalst Productions | Tumi SPRL | Keep It Clean BVBA | BdK Company | JP Pauwels

ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06097656250. Het bedrijf ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT bevindt zich op het adres: Kuringersteenweg 220,3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, openstaande posities, locatie van ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT is a company, that was registered 2003 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, company assigned to the tax number BE06097656250. The company ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT is located at the address: Kuringersteenweg 220,3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT were not found.
The main activity of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT is not available. You also can look at reviews of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, open positions, location of ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLE BORDUURWERKEN BOMANS HASSELT, employees, financial statistics.