AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV

Contactgegevens AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV

Regio (region): Aartselaar, België

Adres (address): Ingberthoeveweg 3G,2630, België

Telefoon (phone): 03 829 00 99 03 829 00 99

Fax (fax): 03 829 13 69 03 829 13 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV
Products information AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV

BTW identificatienummer (tax): BE06244323730
Ondernemingsnummer: 5900177001
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV
(Get full report from official database of BE for AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV
Addition kinds of activities for AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV

275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
28160105. Titaandioxide, anatase of rutiel (pigmenten) | Titanium dioxide, anatase or rutile (pigments)
38299908. Instrumentatie voor reactorcontroles, hulp | Instrumentation for reactor controls, auxiliary
50650409. Videoutrusting, elektronisch | Video equipment, electronic

Werken bij AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator productie beton (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In onze fabriek produceren we elementen die dienen voor de opvang, transport en behandeling van afvalwater. Ook bestratingselementen en boordingen produceren we samen met onze mensen. Je bent handig, werkt geconcentreerd en nauwkeurig en je bent gemotiveerd om je collega's te helpen in het uitvoeren van de verschillende werkzaamheden. We zoeken een polyvalent persoon die kan fungeren als productie operator.

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Service technieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een Service technieker. Tot je takenpakket behoren het aanpassen en regelen van de werking van onze verpakkingslijnen volgens de instructies van de projectleider. Dit gebeurt volgens een bepaald stappenplan: interne afregeling in nauwe samenwerking met de afstellers van de machines. Vervolgens een afnametest van de machines in de fabriek samen met de projectleider en de klant en tenslotte de afregeling van de machines ter plekke bij de klant waarop dan nog een afnametest volgt. Na deze stappen volg je de machines verder op tijdens eventuele interventies op vlak van onderhoud of herstelling. Dit kan ter plaatse of van op afstand. Verder schrijf je de afregelprocedures uit op mechanisch, elektrisch en pneumatisch vlak en bezorg je de basisinformatie van de door jou behandelde projecten aan je collega service techniekers.

  • Huishoudhulp Puuur Malle/ Westmalle/ Oostmalle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student (+18) | Laden en lossen | Herentals | 14/9 - 19/9 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het laden en lossen van goederen bij een firma in Herentals. Voor dit logistieke bedrijf zal je instaan voor het laden en lossen van de vrachtwagens die toekomen en vertrekken. De magazijniers zetten de goederen voor jou klaar en jij staat in voor alles correct in te laden voor vertrek. Je werkt in daguren vanaf 8.00 - 15.30 uur, in de periode van vrijdag 14/9 tot en met woensdag 19/9. Je kan enkele lossen dagen laden en lossen en een extra centje bijverdienen.

  • HOST/ HOSTESSEN- KLANTENEVENT 18 NOVEMBER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een evenementenbureau, zijn we op zoek naar host/hostessen. Dit om mee te helpen tijdens een klantenevent. Je werkt op zondag 18 november van 9u tot 19u in Ophasselt. Taken: gasten verwelkomen en een drankje of snacks aanbieden gasten begeleiden naar de container waar ze de werkkledij van snickers kunnen bekijken foto’s nemen met een polaroidcamera

  • Dispatcher/Planner (m/v) regio Gent (1282812) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Vaste Job

    Als dispatcher (lees: professioneel puzzelaar) zorg jij voor een perfecte voorbereiding en vlekkeloos verloop van evenementen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? - Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers; - Je kent de medewerkers en weet perfect waarvoor je hen kan inschakelen; - De transportplanning: je huurt de wagens en iedereen weet wanneer hij welke wagen ter beschikking heeft; - Je checkt en dubbelcheckt alle afspraken, zodat alles tijdens het evenement zeker in orde is; - Lastminutewijzigingen vang jij probleemloos op; - Is social media jouw ding? Dan laat onze klant dit met plezier aan jou over!

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES LATIJN REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht LATIJN, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren.

  • Loopbaancoach (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV in sociale netwerken
Look for responds of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. Laat een reactie achter voor AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. Leave a respond for AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV. AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV op de google maps. Adres en contacten AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV
Location of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV on the google maps. Address and contacts of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV

Andere gerelateerde bedrijven als come AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV: Hanquart Brothers scrl | ALSTOM Belgium | Timmerman H | Planet Travel | KWJ S.P.R.L.

Other related companies as AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV: Hanquart Brothers scrl | ALSTOM Belgium | Timmerman H | Planet Travel | KWJ S.P.R.L.

AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Aartselaar, België. De volledige naam van het bedrijf is AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06244323730. Het bedrijf AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV bevindt zich op het adres: Ingberthoeveweg 3G,2630. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, openstaande posities, locatie van AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV is a company, that was registered 2005 in Aartselaar region, Belgium. Full name of company is AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, company assigned to the tax number BE06244323730. The company AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV is located at the address: Ingberthoeveweg 3G,2630. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV were not found.
The main activity of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV is not available. You also can look at reviews of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, open positions, location of AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, Aartselaar: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, Aartselaar: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AJAX FIRE PROTECTION SYSTEMS BV, employees, financial statistics.