Hanquart Brothers scrl

Contactgegevens Hanquart Brothers scrl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hanquart Brothers scrl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hanquart Brothers scrl

Regio (region): Moeskroen, België

Adres (address): Roeselarestraat 74,7700, België

Telefoon (phone): 056 48 79 21 056 48 79 21

Fax (fax): 056 48 55 81 056 48 55 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hanquart Brothers scrl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hanquart Brothers scrl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hanquart Brothers scrl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hanquart Brothers scrl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hanquart Brothers scrl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hanquart Brothers scrl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hanquart Brothers scrl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hanquart Brothers scrl
Products information Hanquart Brothers scrl

BTW identificatienummer (tax): BE09031280517
Ondernemingsnummer: 1703125000
Hoofdstad (capital): 708,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Hanquart Brothers scrl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hanquart Brothers scrl
(Get full report from official database of BE for Hanquart Brothers scrl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hanquart Brothers scrl
Addition kinds of activities for Hanquart Brothers scrl

363405. Persoonlijke elektrische apparaten | Personal electrical appliances
514999. Levensmiddelen en aanverwante producten, nec, nec | Groceries and related products, nec, nec
874803. Communicatieadvies | Communications consulting
23960101. Collar voering, mannen jassen | Collar linings, men's coats
24260402. Blokken, hout: accessoires voor textielmachines | Blocks, wood: textile machinery accessories
27590301. Reclame literatuur: drukwerk, nsk | Advertising literature: printing, nsk

Werken bij Hanquart Brothers scrl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hanquart Brothers scrl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hanquart Brothers scrl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hanquart Brothers scrl. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Magazijnier 2 ploegen regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een magazijnier dit in 2 ploegen, eerst start je op in de productie om dan zo het magazijn aan te leren. En met tijd moet je ook bereidt zijn om af en toe bij te springen in de productie.

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • B2B & Groups Internal Sales account (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en de administratieve opvolging van de Internationale B2B klanten en groepsboekingen (zowel telefonisch contact, prijsberekeningen, uitwerken en opvolgen van offertes). - Je onderhoudt contacten met de B2B klanten naar bestaande en eventuele nieuwe boekingen (telefonisch, schriftelijk, afspraken). - Je prospecteert op zelfstandige basis op bestaande klanten en op nieuwe klanten. - Je legt en onderhoudt contacten met bedrijven en verenigingen met als doelstelling de periodes buiten de vakanties op te vullen met groepen. - Je biedt verschillende formules aan, naargelang de doelgroep, dit kan bestaan uit zowel teambuildings, seminaries, verblijven voor sportverenigingen als individuele verblijven. - Je kan goed overweg met verschillende systemen (reserveringssysteem, word, excel, powerpoint, hubspot, trello, …). - Je geeft administratieve ondersteuning aan de B2B Sales representatives (opvolging offertes, inboeken afspraken, …).

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • kassier / kassierster Supermarkt regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier / kassierster voor een supermarkt regio Zeebrugge ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de kassa. Verder zal je ook rekken aanvullen, maar dat is in de minderheid.

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • metselaar (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING HOFMAN

    Type: Vaste Job

    uitvoeren van metselwerken uitvoeren van tal van andere bouwkundige taken (grond- en funderingswerken, rioleringswerken en vloeren) de werkpost voorzien van materiaal en producten bevoorrading controleren producten aanmaken

  • vakman loodgieter - zinkwerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: BEVEREN GEMEENTEBESTUUR

    Type: Vaste Job

    Als vakman ben je tewerkgesteld bij de dienst gebouwen. In het organogram valt deze dienst binnen de afdeling grondgebiedzaken. Algemeen is de dienst gebouwen verantwoordelijk voor het onderhoud, de uitwerking en de realisatie van diverse werkzaamheden in de gemeentelijke gebouwen. In deze functie voer je diverse saneringen en renovaties uit in en rond de gemeentelijke gebouwen vanuit jouw specifieke vakkennis en ervaring. Je zorgt hierbij dat de werkzaamheden op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd en nauwgezet worden opgevolgd. Tevens leef je de wettelijke voorschriften inzake kwaliteit, veiligheid en milieu na. Tot slot bied je logistieke en technische ondersteuning bij o.a. interne verhuizingen en gemeentelijke activiteiten.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Hanquart Brothers scrl in sociale netwerken
Look for responds of Hanquart Brothers scrl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hanquart Brothers scrl. Laat een reactie achter voor Hanquart Brothers scrl. Hanquart Brothers scrl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hanquart Brothers scrl. Leave a respond for Hanquart Brothers scrl. Hanquart Brothers scrl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hanquart Brothers scrl op de google maps. Adres en contacten Hanquart Brothers scrl
Location of Hanquart Brothers scrl on the google maps. Address and contacts of Hanquart Brothers scrl

Andere gerelateerde bedrijven als come Hanquart Brothers scrl Hanquart Brothers scrl: BROWN LELOUP AYWAILLE | Immo Swennen & Boonen | MIRORLUX INDUSTRIE | Promonta N.V. | Stijn Ghesquiere

Other related companies as Hanquart Brothers scrl: BROWN LELOUP AYWAILLE | Immo Swennen & Boonen | MIRORLUX INDUSTRIE | Promonta N.V. | Stijn Ghesquiere

Hanquart Brothers scrl is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Moeskroen, België. De volledige naam van het bedrijf is Hanquart Brothers scrl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09031280517. Het bedrijf Hanquart Brothers scrl bevindt zich op het adres: Roeselarestraat 74,7700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 708,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 856,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Hanquart Brothers scrl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hanquart Brothers scrl is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hanquart Brothers scrl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hanquart Brothers scrl, openstaande posities, locatie van Hanquart Brothers scrl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hanquart Brothers scrl is a company, that was registered 1997 in Moeskroen region, Belgium. Full name of company is Hanquart Brothers scrl, company assigned to the tax number BE09031280517. The company Hanquart Brothers scrl is located at the address: Roeselarestraat 74,7700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 708,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 856,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Hanquart Brothers scrl were not found.
The main activity of Hanquart Brothers scrl is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hanquart Brothers scrl is not available. You also can look at reviews of Hanquart Brothers scrl, open positions, location of Hanquart Brothers scrl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hanquart Brothers scrl, Moeskroen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hanquart Brothers scrl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hanquart Brothers scrl, Moeskroen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hanquart Brothers scrl, employees, financial statistics.