De Brandt Dairy International

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • De Brandt Dairy International
Private companiesRubber and Miscellaneous Plastic Products • De Brandt Dairy International

Contactgegevens De Brandt Dairy International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Brandt Dairy International: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Brandt Dairy International

Regio (region): Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Adres (address): Hoogveld 89,9200, België

Telefoon (phone): 052 22 47 99 052 22 47 99

Fax (fax): 052 22 37 39 052 22 37 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Brandt Dairy International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Brandt Dairy International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Brandt Dairy International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Brandt Dairy International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Brandt Dairy International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Brandt Dairy International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Brandt Dairy International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Brandt Dairy International
Products information De Brandt Dairy International

BTW identificatienummer (tax): BE01363647460
Ondernemingsnummer: 2467498779
Hoofdstad (capital): 454,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 551,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Brandt Dairy International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Brandt Dairy International
(Get full report from official database of BE for De Brandt Dairy International)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Brandt Dairy International
Addition kinds of activities for De Brandt Dairy International

873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
02130000. Hogs | Hogs
26780203. Tabletten en pads, boek en schrijven: van aangekochte materialen | Tablets and pads, book and writing: from purchased materials
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
51120000. Kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden | Stationery and office supplies
54999904. Gourmet food stores | Gourmet food stores

Werken bij De Brandt Dairy International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Brandt Dairy International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Brandt Dairy International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Brandt Dairy International. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector bij Carglass® Carrosserie in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Inhouse Carglass - Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de versterking van onze Finance afdeling van Carglass Carrosserie te Zaventem en in de toekomst in Hasselt, zijn we op zoek naar een gedreven Credit Collector. De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan totbetaling. Je bezorgt de klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Begeleider, OC Alsemberg (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Rode Kruis-Vlaanderen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Rode Kruis-Vlaanderen biedt asielzoekers een tijdelijke thuis. Een dynamisch team houdt het opvangcentrum draaiend. Onderdak, maaltijden, begeleiding en veiligheid vormen de spil van de werking. Functieomschrijving: Je staat mee in voor de praktische organisatie van het centrum; Je bent aanspreekpunt voor praktische vragen van bewoners; Je onthaalt en oriënteert nieuwe bewoners; Je staat in voor de psychosociale begeleiding van de asielzoekers; Je vervult ad hoc administratieve opdrachten; Je houdt toezicht op de naleving van het huishoudelijk reglement; Je organiseert activiteiten; Je staat mee in voor een goede informatiedoorstroming in het opvangcentrum; Jouw profiel: Je beschikt over een bachelor in een menswetenschappelijke richting; Je hebt reeds ervaring met psychosociale begeleiding en/of crisishulpverlening. Indien je reeds werkte met personen uit verschillende culturen eventueel met migratieachtergrond, is dit een stevige troef; Gezien je deeltaak binnen digitalisering heb je een zeer goede kennis van MS Office en ben je gewend om met meerdere toepassingen aan de slag te gaan. Je slaagt er daarenboven in om anderen voor dit project enthousiast te maken; Je werkt vlot en efficiënt met verschillende toepassingen binnen MS Office: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. Tegelijk heb je ervaring met elektronische opvolging van bewonersdossiers. Kennis en/of ervaring met SharePoint is een stevige plus; Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel; Je communiceert vlot in meerdere talen naast het Nederlands (o.a. Frans, Engels, ...); Je bent een echte groepsspeler; Je bent bereid in een wisselend ploegenstelsel (vroege, late en dagdienst) te werken met regelmatige weekendprestaties; Je bent gemotiveerd en bereid om samen met het team te zorgen voor een goede opvang en organisatie. Ons aanbod: Voltijdse functie (38u/week); Shiftprestaties (vroeg, dag en late shift + weekendprestaties); Vervangingscontract in kader van zwangerschap(srust) - lange looptijd; Startdatum: zo snel mogelijk; Verloning volgens barema 232 in PC 319.00: we nemen de helft van je totaal aantal jaren werkervaring over. Dit barema varieert tussen 2.343,38 euro bruto/maand (0 jaar werkervaring) en 3583,99 euro bruto/maand (31 jaar werkervaring) Maaltijdcheques van 5€/dag; Groeps- en hospitalisatieverzekering; Woon-werkverplaatsing met de trein wordt volledig terugbetaald; fietsvergoeding van 0,23€/km; overige vervoersmiddelen cfr. sectorale en wettelijke vereisten. Plaats van tewerkstelling: Rode Kruis-Vlaanderen, Opvangcentrum Alsemberg - Sanatoriumstraat 165 , 1652 Alsemberg. Interesse Solliciteer online. Stuur samen met je CV een motiverend schrijven mee.   

  • HUISHOUDHULP LANGEMARK (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Langemark zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student verkoop op vrijdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar een jobstudent die elke vrijdag kan werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Jobstudent medewerker snackbar (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: CHIPS & ICE

    Type: Studentenjob

    Je neemt bestellingen op. Je maakt broodjes en snacks. Je bakt wafels en je schept ijsjes.

  • Commercieel Adviseur - Regio Vlaams Brabant (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO LEUVEN INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Zin om vandaag de bank van morgen uit te tekenen? In een bank in een wereld die verandert, maken onze medewerkers van die verandering hun sterkste troef en zetten ze uitdagingen om in opportuniteiten. Ze anticiperen om klanten innovatieve oplossingen aan te bieden die perfect aansluiten bij hun behoeften. BNP Paribas Fortis, de grootste bank van het land, geeft haar medewerkers de kans om zich continu te ontwikkelen in een stimulerende en agile werkomgeving. Voor ons kantorennet zoeken we nieuwe collega's die klaar zijn voor een uitdaging. Onze klantenportefeuille is zeer gevarieerd. En jouw job dus ook! Je toekomstige job: Jouw taken als commercieel medewerker: Je bent in een van onze agentschappen het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt klanten en geeft hen advies in de domeinen daily banking, save & invest, verzekeringen en kredieten. Je rekent daarvoor op je commerciële geest. Je grijpt commerciële kansen met beide handen en zorgt voor situaties waarbij de klant, de bank én de maatschappij winnen. Je deelt spontaan de nieuwste digitale tools met onze klanten. Want innovatie en creativiteit fascineren je.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van De Brandt Dairy International in sociale netwerken
Look for responds of De Brandt Dairy International in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Brandt Dairy International. Laat een reactie achter voor De Brandt Dairy International. De Brandt Dairy International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Brandt Dairy International. Leave a respond for De Brandt Dairy International. De Brandt Dairy International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Brandt Dairy International op de google maps. Adres en contacten De Brandt Dairy International
Location of De Brandt Dairy International on the google maps. Address and contacts of De Brandt Dairy International

Andere gerelateerde bedrijven als come De Brandt Dairy International De Brandt Dairy International: Funérarium d'Uccle | LCI | ATELIER: VAN DE KERKHOVE M | V.D.V. Conseil SPRL | VIEPIE Multimedia

Other related companies as De Brandt Dairy International: Funérarium d'Uccle | LCI | ATELIER: VAN DE KERKHOVE M | V.D.V. Conseil SPRL | VIEPIE Multimedia

De Brandt Dairy International is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België. De volledige naam van het bedrijf is De Brandt Dairy International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01363647460. Het bedrijf De Brandt Dairy International bevindt zich op het adres: Hoogveld 89,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 454,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 551,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Brandt Dairy International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Brandt Dairy International is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Brandt Dairy International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Brandt Dairy International, openstaande posities, locatie van De Brandt Dairy International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Brandt Dairy International is a company, that was registered 1990 in Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde) region, Belgium. Full name of company is De Brandt Dairy International, company assigned to the tax number BE01363647460. The company De Brandt Dairy International is located at the address: Hoogveld 89,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 454,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 551,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Brandt Dairy International were not found.
The main activity of De Brandt Dairy International is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Brandt Dairy International is not available. You also can look at reviews of De Brandt Dairy International, open positions, location of De Brandt Dairy International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Brandt Dairy International, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Brandt Dairy International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Brandt Dairy International, Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Brandt Dairy International, employees, financial statistics.