ATELIER: VAN DE KERKHOVE M

Contactgegevens ATELIER: VAN DE KERKHOVE M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER: VAN DE KERKHOVE M: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER: VAN DE KERKHOVE M

Regio (region): aalfde Liniestraat 2, België

Adres (address): 'T GOED TER PLAETSE III,,, België

Telefoon (phone): 8520 8520

Fax (fax): Kuurne Kuurne

E-Mail: 056 72 31 73

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER: VAN DE KERKHOVE M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER: VAN DE KERKHOVE M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER: VAN DE KERKHOVE M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER: VAN DE KERKHOVE M
Products information ATELIER: VAN DE KERKHOVE M

BTW identificatienummer (tax): BE02692718505
Ondernemingsnummer: 2617736816
Hoofdstad (capital): 405,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 315,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ATELIER: VAN DE KERKHOVE M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER: VAN DE KERKHOVE M
(Get full report from official database of BE for ATELIER: VAN DE KERKHOVE M)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER: VAN DE KERKHOVE M
Addition kinds of activities for ATELIER: VAN DE KERKHOVE M

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
39990202. Kombinaties, behalve hard rubber | Combs, except hard rubber
57220202. Elektrische huishoudelijke apparaten, grote | Electric household appliances, major

Werken bij ATELIER: VAN DE KERKHOVE M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER: VAN DE KERKHOVE M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Elektromechanieker voor outsourcing! (m/v) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Assistent projectmanager (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een Assistent projectmanager- werkvoorbereider (m/v): Je zorgt voor de tekeningen, de verwerkingen, de aankopen en de opvolging van verschillende projecten; Je vormt de brug tussen de productie en de project manager en onderhoudt goede contacten met leveranciers; Je maakt bewerkings- en materiaallijsten in de projectsoftware en staat in voor de aankopen die hieruit volgen; Je stelt de detail- en productie-tekeningen voor de betrokken afdelingen op.

  • chauffeur C (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je beschikt over een rijbewijs C en over de nodige vakbekwaamheidsattesten. Je bent bereid om te werken tussen 06.00 en 16.00 de rijtijden kunnen variëren in functie van de route het volume en het tijdstip van ophalen. Je bent een werker en bent betrokken in wat je doet. Je toont respect voor klanten en collega's en het materiaal dat jou is toevertrouwd. Je bent het uithangbord van de firma.

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Studierelevante bijbaan in Sint-Denijs-Westrem - zeer gevarieerde job - min 3 dagen per week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag studeren en ondertussen werken en dus geld verdienen? Wil je graag een studierelevante bijbaan doen en je CV een boost geven? Ben je op zoek naar een zeer ruime gevarieerde job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een student die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, Opmaken invorderingsrapporten, Opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), Versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, Organiseren Well being personeel, Opvolging van bestellingen, ... Contractkennis, zoals Beheer doorrekening kosten, Opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, Opstellen jaarverslagen, Kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches Financieel, zoals Controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, Beheer van debiteuren, Invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, Voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), Geven van financiële opleiding van Field supervisors Commercieel zoals Opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, Voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, Opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering, zoals Deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ¿), Informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

Zoek naar antwoorden van ATELIER: VAN DE KERKHOVE M in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. Laat een reactie achter voor ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. ATELIER: VAN DE KERKHOVE M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. Leave a respond for ATELIER: VAN DE KERKHOVE M. ATELIER: VAN DE KERKHOVE M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER: VAN DE KERKHOVE M op de google maps. Adres en contacten ATELIER: VAN DE KERKHOVE M
Location of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M on the google maps. Address and contacts of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER: VAN DE KERKHOVE M ATELIER: VAN DE KERKHOVE M: ADVOCATENKANTOOR DE MUYNCK-LE FEVERE DE TEN HOVE-DE DECKER | A.C. Sirio Belgium SA | Quad Unlimited.com | Dewinter SA | De Gregorio & Partners Architectenbureau N.V.

Other related companies as ATELIER: VAN DE KERKHOVE M: ADVOCATENKANTOOR DE MUYNCK-LE FEVERE DE TEN HOVE-DE DECKER | A.C. Sirio Belgium SA | Quad Unlimited.com | Dewinter SA | De Gregorio & Partners Architectenbureau N.V.

ATELIER: VAN DE KERKHOVE M is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio aalfde Liniestraat 2, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02692718505. Het bedrijf ATELIER: VAN DE KERKHOVE M bevindt zich op het adres: 'T GOED TER PLAETSE III,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 405,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 315,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ATELIER: VAN DE KERKHOVE M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER: VAN DE KERKHOVE M is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER: VAN DE KERKHOVE M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, openstaande posities, locatie van ATELIER: VAN DE KERKHOVE M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 056 72 31 73

ATELIER: VAN DE KERKHOVE M is a company, that was registered 1988 in aalfde Liniestraat 2 region, Belgium. Full name of company is ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, company assigned to the tax number BE02692718505. The company ATELIER: VAN DE KERKHOVE M is located at the address: 'T GOED TER PLAETSE III,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 405,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 315,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ATELIER: VAN DE KERKHOVE M were not found.
The main activity of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M is not available. You also can look at reviews of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, open positions, location of ATELIER: VAN DE KERKHOVE M on the map. For more information, write us to email 056 72 31 73

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, aalfde Liniestraat 2: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, aalfde Liniestraat 2: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER: VAN DE KERKHOVE M, employees, financial statistics.