PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA
Private companiesTransportation Services • PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA

Contactgegevens PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA

Regio (region): Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde), België

Adres (address): Kortrijkstraat 13,9790, België

Telefoon (phone): 055 31 32 45 055 31 32 45

Fax (fax): 055 30 04 02 055 30 04 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA
Products information PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02710571289
Ondernemingsnummer: 7444305419
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 736,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA
(Get full report from official database of BE for PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA
Addition kinds of activities for PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA

735906. Party levert huurdiensten | Party supplies rental services
22110306. Basten | Washcloths
24110303. Pulpwood aannemers die zich bezighouden met het snijden | Pulpwood contractors engaged in cutting
28340100. Drugs die neoplasma's en endrocriene systemen beïnvloeden | Drugs affecting neoplasms and endrocrine systems
50830310. Plantmachines en apparatuur | Planting machinery and equipment
72190401. Chinese handwas | Chinese hand laundry

Werken bij PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Lader/Lossers Luchthaven (m/v) - buiten (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar nieuwe mensen voor het lossen en laden van vliegtuigen op het tarmac. Ben je geïnteresseerd in een afwisselende job op de luchthaven? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Je komt in contact met de vliegtuigen en werkt voornamelijk buiten.

  • Poetshulp Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Bilzen/Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: BAKKERIJ LUKA

    Type: Flexijob

    Je bedient de klanten in de bakkerij.

Zoek naar antwoorden van PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA in sociale netwerken
Look for responds of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. Laat een reactie achter voor PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. Leave a respond for PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA. PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA op de google maps. Adres en contacten PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA
Location of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA on the google maps. Address and contacts of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA: ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV | J.K. Travel SPRL | Smekens N.V. | Webservice Aerts | oasis plongee SCRL

Other related companies as PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA: ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV | J.K. Travel SPRL | Smekens N.V. | Webservice Aerts | oasis plongee SCRL

PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde), België. De volledige naam van het bedrijf is PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02710571289. Het bedrijf PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA bevindt zich op het adres: Kortrijkstraat 13,9790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 736,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, openstaande posities, locatie van PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA is a company, that was registered 1993 in Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde) region, Belgium. Full name of company is PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, company assigned to the tax number BE02710571289. The company PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA is located at the address: Kortrijkstraat 13,9790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 736,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA were not found.
The main activity of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA is not available. You also can look at reviews of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, open positions, location of PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, Wortegem-Petegem (Petegem-aan-de-Schelde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PLISSAGE EURO-PLI HOEVELINCK B BVBA, employees, financial statistics.