ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV
Private companiesTransportation Services • ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV

Contactgegevens ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Goudbloemstraat 2,2060, België

Telefoon (phone): 03 232 85 15 03 232 85 15

Fax (fax): 03 232 85 15; 03 232 31 54 03 232 85 15; 03 232 31 54

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV
Products information ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV

BTW identificatienummer (tax): BE01980804443
Ondernemingsnummer: 4964416503
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV
(Get full report from official database of BE for ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV
Addition kinds of activities for ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV

503206. Lime bouwproducten | Lime building products
28190600. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
34890104. Mortars, meer dan 30 mm. | Mortars, over 30 mm.
37619902. Geleide raketten en ruimtevaartuigen, onderzoek en ontwikkeling | Guided missiles and space vehicles, research and development
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
50399910. Kluisjes, constructie | Lockers, construction
75329900. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U kookt elke dag en doet daartoe de nodige boodschappen, het gaat om grotere hoeveelheden dus een wagen is aangewezen.U werkt op maandag, dinsdag en donderdag telkens van 16-19 u of van 15-18 u, op woensdag werkt u van 11 u tot 18 uur. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student (M/V) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een job als werkstudent en kan je elke week 1 volledige of 2 halve dagen vrijmaken? Lees dan zeker even verder! Voor onze klant regio Haacht zijn we op zoek naar een enthousiaste student met een goede technische aanleg. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van allerhande opmetingen binnen het bedrijf.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Operator - dagwerk - Eeklo (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een gekend familiebedrijf in de regio van Eeklo, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Je zal meehelpen om de ambachtelijke producten te produceren. Takenpakket: controleren van de machine parameters/ machine instellen netjes houden van de werkpost  oplossen van storingen, indien nodig kan u terugvallen op de hulp van een technieker de operator moet zelf geen bereidingen maken, de kok neemt dit voor zijn/haar rekening

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

  • Clinical research associate (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Werfreserve

    For our clients we are constantly looking for CRA - Belgium (m/f): job description: - Follow up of international trials from fase I till fase IV - Focus on trial management and administration as a specialist activity - Ensures adequacy of clinical research staff/facilities in accordance with defined general (GCP/Sops) and protocol-specific requirements - Assures delivery of high quality, clean CRFs by adherence to Good Clinical Practices and ensuring investigator compliance with protocol and study procedures - Ensures timely (submission)/initiation/ monitoring and close-out - Ensures investigator completion and compilation of all necessary pre-trial documentation from the investigator site (e.g. signed protocol, Cvs, patient information and consent form, ethics committee approval documents etc.) - Good communication with internal and external customers

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. Laat een reactie achter voor ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. Leave a respond for ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV. ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV op de google maps. Adres en contacten ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV
Location of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV on the google maps. Address and contacts of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV: Ford-Van Den Eynde BVBA | Actionet | Guliano d'Aleo | Ketele NV | La Maison Des Auteurs

Other related companies as ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV: Ford-Van Den Eynde BVBA | Actionet | Guliano d'Aleo | Ketele NV | La Maison Des Auteurs

ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01980804443. Het bedrijf ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV bevindt zich op het adres: Goudbloemstraat 2,2060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, openstaande posities, locatie van ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV is a company, that was registered 2014 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, company assigned to the tax number BE01980804443. The company ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV is located at the address: Goudbloemstraat 2,2060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV were not found.
The main activity of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV is not available. You also can look at reviews of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, open positions, location of ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP CITY REAL ESTATE ACENCY NV, employees, financial statistics.