Willaert Boomkwekerij NV

Contactgegevens Willaert Boomkwekerij NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willaert Boomkwekerij NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willaert Boomkwekerij NV

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Kleine Weg 329,8800, België

Telefoon (phone): 051 24 13 44 051 24 13 44

Fax (fax): 051 24 11 40; 051 22 53 61 051 24 11 40; 051 22 53 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willaert Boomkwekerij NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willaert Boomkwekerij NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willaert Boomkwekerij NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willaert Boomkwekerij NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willaert Boomkwekerij NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willaert Boomkwekerij NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willaert Boomkwekerij NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willaert Boomkwekerij NV
Products information Willaert Boomkwekerij NV

BTW identificatienummer (tax): BE01043395996
Ondernemingsnummer: 8793975830
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Willaert Boomkwekerij NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willaert Boomkwekerij NV
(Get full report from official database of BE for Willaert Boomkwekerij NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willaert Boomkwekerij NV
Addition kinds of activities for Willaert Boomkwekerij NV

3087. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
22610103. Zeefdruk van katoenen breedgeweven stoffen | Screen printing of cotton broadwoven fabrics
28190801. Silicagel | Silica gel
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
50740201. Ketels, warm water verwarming | Boilers, hot water heating

Werken bij Willaert Boomkwekerij NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willaert Boomkwekerij NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willaert Boomkwekerij NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willaert Boomkwekerij NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal bedrijf. Het bedrijf is gelegen in de regio van Zaventem. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van bestellingen. Indien nodig neem je contact op met de klanten en behandel je ook eventuele klachten; - Het verstrekken van informatie aan (potentiële) klanten; - Het adviseren van klanten over de materialen en toepassingen; - Opmaak van offertes en orderbevestigingen in samenwerking met externe sales collega's. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht.. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Junior Monteur alarmsystemen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, actief in de sector beveiliging, zijn wij op zoek naar een technische werkkrachten met een achtergrond in elektriciteit of elektronica. Je hebt een passie voor techniek en bent steeds op zoek naar nieuwe technische uitdagingen. Je wordt ingeschakeld voor het monteren en installeren van bewakingscamera's en alarmsystemen. In een klein team vertrek je vanuit de firma naar de verschillende klanten over gans België.

  • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

  • Magazijnmedewerker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

    Type: Studentenjob

    -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • KELNER FLEXIJOB (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET ZWARTE HUIS

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten, rekent af en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van Willaert Boomkwekerij NV in sociale netwerken
Look for responds of Willaert Boomkwekerij NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willaert Boomkwekerij NV. Laat een reactie achter voor Willaert Boomkwekerij NV. Willaert Boomkwekerij NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willaert Boomkwekerij NV. Leave a respond for Willaert Boomkwekerij NV. Willaert Boomkwekerij NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willaert Boomkwekerij NV op de google maps. Adres en contacten Willaert Boomkwekerij NV
Location of Willaert Boomkwekerij NV on the google maps. Address and contacts of Willaert Boomkwekerij NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Willaert Boomkwekerij NV Willaert Boomkwekerij NV: MAES SPORTCENTRUM NV | METAALCONSTRUCTIES VERHOFSTE NV | Fraikin J-L | Chauffage Claisse SPRL | Balzers nv

Other related companies as Willaert Boomkwekerij NV: MAES SPORTCENTRUM NV | METAALCONSTRUCTIES VERHOFSTE NV | Fraikin J-L | Chauffage Claisse SPRL | Balzers nv

Willaert Boomkwekerij NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Willaert Boomkwekerij NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01043395996. Het bedrijf Willaert Boomkwekerij NV bevindt zich op het adres: Kleine Weg 329,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 154,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Willaert Boomkwekerij NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Willaert Boomkwekerij NV is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willaert Boomkwekerij NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willaert Boomkwekerij NV, openstaande posities, locatie van Willaert Boomkwekerij NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Willaert Boomkwekerij NV is a company, that was registered 1996 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Willaert Boomkwekerij NV, company assigned to the tax number BE01043395996. The company Willaert Boomkwekerij NV is located at the address: Kleine Weg 329,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 154,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Willaert Boomkwekerij NV were not found.
The main activity of Willaert Boomkwekerij NV is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Willaert Boomkwekerij NV is not available. You also can look at reviews of Willaert Boomkwekerij NV, open positions, location of Willaert Boomkwekerij NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willaert Boomkwekerij NV, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willaert Boomkwekerij NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willaert Boomkwekerij NV, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willaert Boomkwekerij NV, employees, financial statistics.