Van Hauwaert Tuincentrum

Contactgegevens Van Hauwaert Tuincentrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hauwaert Tuincentrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hauwaert Tuincentrum

Regio (region): Brugge (Sint-Andries), België

Adres (address): Hogeweg 419,8200, België

Telefoon (phone): 050 32 00 70 050 32 00 70

Fax (fax): 050 31 83 73 050 31 83 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hauwaert Tuincentrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hauwaert Tuincentrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hauwaert Tuincentrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hauwaert Tuincentrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hauwaert Tuincentrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hauwaert Tuincentrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hauwaert Tuincentrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hauwaert Tuincentrum
Products information Van Hauwaert Tuincentrum

BTW identificatienummer (tax): BE01013458251
Ondernemingsnummer: 4715576171
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Van Hauwaert Tuincentrum zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hauwaert Tuincentrum
(Get full report from official database of BE for Van Hauwaert Tuincentrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hauwaert Tuincentrum
Addition kinds of activities for Van Hauwaert Tuincentrum

2671. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
3533. Olie- en gasveldmachines | Oil and gas field machinery
3826. Analytische instrumenten | Analytical instruments
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
38420413. Hosiery, support | Hosiery, support
50130204. Testapparatuur, motor | Testing equipment, engine
51990900. Schuim en rubber | Foams and rubber
75149901. Hoor- of limousineverhuur, zonder chauffeurs | Hearse or limousine rental, without drivers

Werken bij Van Hauwaert Tuincentrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hauwaert Tuincentrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hauwaert Tuincentrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hauwaert Tuincentrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

  • Natuursteenbewerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiale onderneming uit Tielt zijn we op zoek naar een natuursteenbewerker. Je komt terecht binnen een kleinschalig bedrijf waar kwaliteit belangrijk.

  • Planner technische dienst ( verdeler Kookfornuizen Falcon / AGA) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een echt familiebedrijf  dat vandaag als enige in België en Luxemburg toestellen van AGA, Falcon & La Cornue mag verdelen, is dringend op zoek naar een nieuwe collega. Dit topbedrijf werkt dan ook nauw samen met alle keukenbouwers en architecten. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoek naar een planner voor de technische dienst. Jouw taken / verantwoordelijkheden: - Plannen van alle onderhoudsbeurten, herstellingen en plaatsingen - Bestelling van de nodige materialen/wisselstukken, en het opvolgen ervan - Voorraadbeheer van de wisselstukken - Maken van de planning voor onze techniekers - Verwerken van verslagen van de techniekers - Analyseren en bijsturen van de werkmethodes - Opvolgen van garantie gevallen Je rapporteert aan de Manager dienst na verkoop.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • Huishoudhulpen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: HHH

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het schoonmaken en vervullen van andere huishoudelijke taken bij onze particuliere klanten in de regio Mol - Balen - Dessel - Geel - Retie.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Zwijnaarde 8u/week (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Zwijnaarde.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op vrijdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Stadstour begeleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Dendermonde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • BAKKERSGAST brood&pistolets&gebak - FLEXIJOB (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: SCHEPERS - CELS

    Type: Flexijob

    In de bakkerij te ZELEM sta je in voor de bereiding en afwerking van Gebak, Taarten en Koeken Je helpt af en toe mee in de patisserie met de afwerking met slagroomgebak Je neemt deel aan de productie van Brood , Pistolets en Sandwiches Je staat in voor de voorbereidende productie van koeken Klaarzetten van afgewerkte produkten per klant Je helpt mee aan het onderhoud van de bakkerij en machines Eventueel ook belevering van een winkel met de camionette , indien mogelijk.

Zoek naar antwoorden van Van Hauwaert Tuincentrum in sociale netwerken
Look for responds of Van Hauwaert Tuincentrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hauwaert Tuincentrum. Laat een reactie achter voor Van Hauwaert Tuincentrum. Van Hauwaert Tuincentrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hauwaert Tuincentrum. Leave a respond for Van Hauwaert Tuincentrum. Van Hauwaert Tuincentrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hauwaert Tuincentrum op de google maps. Adres en contacten Van Hauwaert Tuincentrum
Location of Van Hauwaert Tuincentrum on the google maps. Address and contacts of Van Hauwaert Tuincentrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hauwaert Tuincentrum Van Hauwaert Tuincentrum: Leuris NV | Beeckman E | Van Egdom Lifting | EUROPE PRODUCTIONS | ajouta

Other related companies as Van Hauwaert Tuincentrum: Leuris NV | Beeckman E | Van Egdom Lifting | EUROPE PRODUCTIONS | ajouta

Van Hauwaert Tuincentrum is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Andries), België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hauwaert Tuincentrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01013458251. Het bedrijf Van Hauwaert Tuincentrum bevindt zich op het adres: Hogeweg 419,8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Van Hauwaert Tuincentrum zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hauwaert Tuincentrum is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hauwaert Tuincentrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hauwaert Tuincentrum, openstaande posities, locatie van Van Hauwaert Tuincentrum op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Hauwaert Tuincentrum is a company, that was registered 2011 in Brugge (Sint-Andries) region, Belgium. Full name of company is Van Hauwaert Tuincentrum, company assigned to the tax number BE01013458251. The company Van Hauwaert Tuincentrum is located at the address: Hogeweg 419,8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Van Hauwaert Tuincentrum were not found.
The main activity of Van Hauwaert Tuincentrum is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hauwaert Tuincentrum is not available. You also can look at reviews of Van Hauwaert Tuincentrum, open positions, location of Van Hauwaert Tuincentrum on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hauwaert Tuincentrum, Brugge (Sint-Andries): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hauwaert Tuincentrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hauwaert Tuincentrum, Brugge (Sint-Andries): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hauwaert Tuincentrum, employees, financial statistics.