PONCIN D PEPINIERES

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • PONCIN D PEPINIERES

Contactgegevens PONCIN D PEPINIERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PONCIN D PEPINIERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

PONCIN D PEPINIERES

Regio (region): Bertrix (Jehonville), België

Adres (address): Rue du Nouvely 27,6880, België

Telefoon (phone): 061 53 32 77 061 53 32 77

Fax (fax): 061 53 49 80 061 53 49 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PONCIN D PEPINIERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PONCIN D PEPINIERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PONCIN D PEPINIERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PONCIN D PEPINIERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PONCIN D PEPINIERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PONCIN D PEPINIERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PONCIN D PEPINIERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PONCIN D PEPINIERES
Products information PONCIN D PEPINIERES

BTW identificatienummer (tax): BE03326629638
Ondernemingsnummer: 6736511230
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in PONCIN D PEPINIERES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PONCIN D PEPINIERES
(Get full report from official database of BE for PONCIN D PEPINIERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor PONCIN D PEPINIERES
Addition kinds of activities for PONCIN D PEPINIERES

22419907. Labels, geweven | Labels, woven
22990503. Crash, linnen | Crash, linen
31420000. Huis slippers | House slippers
35320105. Boren, kern | Drills, core
35460101. Boor bijlagen, draagbaar | Drill attachments, portable

Werken bij PONCIN D PEPINIERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PONCIN D PEPINIERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PONCIN D PEPINIERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PONCIN D PEPINIERES. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

  • Tijdelijke verkoper/verkoopster chocoladewinkel (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een pralinewinkel regio Menen zijn we op zoek naar een tijdelijke verkoopster. Je zal meehelpen in de winkel, de klanten bedienen, de winkel proper houden. Dit betreft een tijdelijke, fulltime functie vanaf 5 november tot 7 januari.

  • TIG Lasser te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een metaalbewerker uit Temse, de referentie op vlak van plaatwerk en met een zeer uitgebreid machinepark, zijn wij op zoek naar TIG-Lassers! Als TIG Lasser ben jij voornamelijk werkzaam met inox, en dit voor eerlijk en kwaliteitsvol maatwerk te kunnen leveren aan de klanten.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Containerparkmedewerker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Vilvoorde gespecialiseerd in de recyclage van afvalstromen. We hebben een eigen containerdienst voor het plaatsen van afvalcontainers, zowel rolcontainers als afzetcontainers. Het afval verzamelen we in het recyclagecenter te Vilvoorde om het daar te verwerken. Hiervoor zoeken we een voltijdse containerparkmedewerker. Je staat de klanten bij met advies en hulp. Je bent verantwoordelijk voor de controle van binnenkomende afvalstoffen. Je voert beperkte controletesten uit en stelt niet-conformiteiten op. Je bent mede verantwoordelijk voor een veilige en ordelijke werkomgeving. Je wordt mee ingeschakeld in de brandinterventieploeg. Je werkt in een veranderend uurrooster De nodige opleidingen worden intern verzorgd.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Poetshulp / Huishoudhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij Agilitas Home Services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Lier, Berlaar, Kessel Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Zin in een job als poetshulp met dienstencheques? Kom langs en we bespreken jouw opties!

  • orderpicker jobstudent (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SHOPWEDO

    Type: Studentenjob

    Shopwedo is gespecialiseerd in het verlenen van e-fulfilment diensten voor webshops. Wij zorgen ervoor dat de afhandeling van webshop bestellingen snel, goedkoop en efficiënt gebeuren. Wij stockeren de goederen in ons magazijn, wij controleren de kwaliteit en kwantiteit van de geleverde goederen, wij picken en packen de goederen waarna deze verzonden worden binnen heel Europa.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Calculator Divisie Tunnelling (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: SMET-TUNNELLING

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een professioneel boor- en rioolrenovatiebedrijf met een sterk kwaliteitsimago. De werven liggen voornamelijk in België, Nederland en Duitsland met een occasionele uitbreiding naar gans Europa. Vanuit onze vestiging te Dessel zorg jij voor de kostprijsberekening, het contacteren van onderaannemers en leveranciers en het samenstellen van offertedossiers. Hiervoor doorgrond je de aanbestedingsdossiers en ga je met je collega’s (projectingenieurs, ontwerpers, aankopers, tekenaars, …) op zoek naar de juiste kostprijs en eventuele alternatieven. Interesse in de door ons uitgevoerde technieken is een noodzakelijke voorwaarde. Het doorgronden van deze technieken maakt deel uit van het opleidingsprogramma dat voorzien is. Werf- en klantbezoeken maken hier eveneens deel van uit.

  • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van PONCIN D PEPINIERES in sociale netwerken
Look for responds of PONCIN D PEPINIERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor PONCIN D PEPINIERES. Laat een reactie achter voor PONCIN D PEPINIERES. PONCIN D PEPINIERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PONCIN D PEPINIERES. Leave a respond for PONCIN D PEPINIERES. PONCIN D PEPINIERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PONCIN D PEPINIERES op de google maps. Adres en contacten PONCIN D PEPINIERES
Location of PONCIN D PEPINIERES on the google maps. Address and contacts of PONCIN D PEPINIERES

Andere gerelateerde bedrijven als come PONCIN D PEPINIERES PONCIN D PEPINIERES: Camerman P | Bouwwest NV | SMEDERIJ VOET | I, OK | Philip Andreae & Associates

Other related companies as PONCIN D PEPINIERES: Camerman P | Bouwwest NV | SMEDERIJ VOET | I, OK | Philip Andreae & Associates

PONCIN D PEPINIERES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Bertrix (Jehonville), België. De volledige naam van het bedrijf is PONCIN D PEPINIERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03326629638. Het bedrijf PONCIN D PEPINIERES bevindt zich op het adres: Rue du Nouvely 27,6880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 448,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in PONCIN D PEPINIERES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PONCIN D PEPINIERES is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PONCIN D PEPINIERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PONCIN D PEPINIERES, openstaande posities, locatie van PONCIN D PEPINIERES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PONCIN D PEPINIERES is a company, that was registered 1985 in Bertrix (Jehonville) region, Belgium. Full name of company is PONCIN D PEPINIERES, company assigned to the tax number BE03326629638. The company PONCIN D PEPINIERES is located at the address: Rue du Nouvely 27,6880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 448,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in PONCIN D PEPINIERES were not found.
The main activity of PONCIN D PEPINIERES is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PONCIN D PEPINIERES is not available. You also can look at reviews of PONCIN D PEPINIERES, open positions, location of PONCIN D PEPINIERES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PONCIN D PEPINIERES, Bertrix (Jehonville): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PONCIN D PEPINIERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PONCIN D PEPINIERES, Bertrix (Jehonville): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PONCIN D PEPINIERES, employees, financial statistics.