Labyrint

Contactgegevens Labyrint: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Labyrint: address, phone, fax, email, website, opening hours

Labyrint

Regio (region): Merelbeke, België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 49,9820, België

Telefoon (phone): 09 230 70 11 09 230 70 11

Fax (fax): 09 230 70 11 09 230 70 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Labyrint: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Labyrint"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Labyrint"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Labyrint, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Labyrint. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Labyrint, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Labyrint. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Labyrint
Products information Labyrint

BTW identificatienummer (tax): BE04048431396
Ondernemingsnummer: 6232238769
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Labyrint zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Labyrint
(Get full report from official database of BE for Labyrint)

Aanvulling soorten activiteiten voor Labyrint
Addition kinds of activities for Labyrint

373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
24310207. Venster schermen, houten frame | Window screens, wood frame
35569901. Bakkerijmachines | Bakery machinery
35569902. Kauwgommachines | Chewing gum machinery
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
63990101. Bank deposito verzekering | Bank deposit insurance
91110403. Uitvoerende kantoren, provincie overheid | Executive offices, county government

Werken bij Labyrint: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Labyrint: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Labyrint. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Labyrint. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Sint-Andries (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Kassawerk, aanvullen van goederen, op termijn maken van bestellingen, ontvangst goederen. Zelfstandig taken afwerken. Enthousiast zijn, willen werken, ook in het weekend In een klein team kunnen functioneren

  • Redder (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als redder? Lees dan zeker verder! Voor een subtropisch zwembad in regio Gent zoeken we gemotiveerde redders met een brevet 'Hoger Redder'. Je zal instaan voor de veiligheid van de zwembadbezoeker en de optimale klantentevredenheid. Bedrijfsprofiel: Een toonaangevend sport -en recreatiecentrum in Gent

  • Ervaren ploegbaas lasser/monteur (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een ervaren lasser/monteur die goed met mensen kan omgaan? Wil je als ploegbaas een vast en bekwaam team leiden en meewerken aan bouwprojecten in de industriële, nucleaire en petrochemische sector? Je kan plannen en instructies lezen en interpreteren. Je stuurt de las-en montagewerken op de werf aan en volgt deze op. Je ondersteunt je team bij het lassen en monteren van stalen constructies, loopvloeren, leuningen,... Je helpt bij het samenstellen van wapeningskorven, staal, aluminium en inox. Je controleert alle laswerk en assemblages. Je zorgt dat de orde en de veiligheid goed nageleefd worden tijdens de werken. Je overloopt de werkzaamheden met de projectleider.

  • Werfleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een WERFLEIDER (M/V). TAKEN:  Je beheert gelijklopende werven in uitvoering;  Je staat in voor een vlotte praktische werforganisatie; Je stuurt onze werfploegen en onderaannemers aan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Beernem 16u/week (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Beernem, telkens 8u. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken, ev. ook wassen maar is geen must. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • winkelmedewerker - student (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

  • Embedded Software Engineer (C, C++ of C#) regio Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SIOUX EMBEDDED SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Voor langere termijn projecten bij onze klanten regio Herentals zoeken we ervaren embedded software ingenieurs. Je werkt samen met andere teamleden aan de ontwikkeling van embedded software voor complexe hightech producten in het domein van consumenten elektronica, telecommunicatie, automotive of machinebouw. Je bent betrokken bij elke stap van de software ontwikkeling en met je team medeverantwoordelijk voor de requirements, analyse, design, implementatie, review, testen en documentatie.

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Labyrint in sociale netwerken
Look for responds of Labyrint in social networks

Lees alle opmerkingen voor Labyrint. Laat een reactie achter voor Labyrint. Labyrint bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Labyrint. Leave a respond for Labyrint. Labyrint on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Labyrint op de google maps. Adres en contacten Labyrint
Location of Labyrint on the google maps. Address and contacts of Labyrint

Andere gerelateerde bedrijven als come Labyrint Labyrint: Claessen-ELGB | Best Western/Richmond Thonnon **** Hotel | Bipass SCRL | Kuppens Jo NV | COGAM SA

Other related companies as Labyrint: Claessen-ELGB | Best Western/Richmond Thonnon **** Hotel | Bipass SCRL | Kuppens Jo NV | COGAM SA

Labyrint is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Merelbeke, België. De volledige naam van het bedrijf is Labyrint, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04048431396. Het bedrijf Labyrint bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 49,9820. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Labyrint zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Labyrint is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Labyrint is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Labyrint, openstaande posities, locatie van Labyrint op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Labyrint is a company, that was registered 2011 in Merelbeke region, Belgium. Full name of company is Labyrint, company assigned to the tax number BE04048431396. The company Labyrint is located at the address: Hundelgemsesteenweg 49,9820. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Labyrint were not found.
The main activity of Labyrint is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Labyrint is not available. You also can look at reviews of Labyrint, open positions, location of Labyrint on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Labyrint, Merelbeke: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Labyrint, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Labyrint, Merelbeke: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Labyrint, employees, financial statistics.