DELBOVE DIFFUSION

Contactgegevens DELBOVE DIFFUSION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELBOVE DIFFUSION: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELBOVE DIFFUSION

Regio (region): Charleroi, België

Adres (address): Boulevard Joseph Tirou 121,6000, België

Telefoon (phone): 071 30 40 83; 071 31 55 62; 071 32 28 16 071 30 40 83; 071 31 55 62; 071 32 28 16

Fax (fax): 071 30 40 83 071 30 40 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELBOVE DIFFUSION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELBOVE DIFFUSION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELBOVE DIFFUSION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELBOVE DIFFUSION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELBOVE DIFFUSION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELBOVE DIFFUSION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELBOVE DIFFUSION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELBOVE DIFFUSION
Products information DELBOVE DIFFUSION

BTW identificatienummer (tax): BE07002929687
Ondernemingsnummer: 9253753662
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 747,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DELBOVE DIFFUSION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELBOVE DIFFUSION
(Get full report from official database of BE for DELBOVE DIFFUSION)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELBOVE DIFFUSION
Addition kinds of activities for DELBOVE DIFFUSION

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
02530000. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
20239913. Yoghurtmix | Yogurt mix
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
22110604. Casement doek, katoen | Casement cloth, cotton
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
59619919. Religieuze goederen, postorder | Religious merchandise, mail order
73199900. Reclame, nec, nec | Advertising, nec, nec
80119905. Chirurg | Surgeon

Werken bij DELBOVE DIFFUSION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELBOVE DIFFUSION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELBOVE DIFFUSION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELBOVE DIFFUSION. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator CNC plooimachine (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator CNC plooimachine. U zal in ploegen werken en op eenCNC gestuurde machine buizen plooien. Onze klant is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • Administratief bediende scheepsbevoorrading (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Asap Maritiem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Verrichten van de nodige werkzaamheden ten einde schepen tijdig met de vereiste goederen (voeding & drank) te bevoorraden. - Opstellen van prijsoffertes. - Uitvoeren van de bestellingen. - Verifiëren van de levering.

  • Poetshulp Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Meise - Merchtem (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • TWEETALIGE STUDENT- HERFSTVAKANTIE (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Ervaren Architect - VAST CONTRACT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je zal meewerken aan diverse projecten van nieuwbouw en renovatie. Je volgt deze op van A-Z : voorbereiding van het project ontwerp uitvoeringsstudie opvolgen uitvoering zelf

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

Zoek naar antwoorden van DELBOVE DIFFUSION in sociale netwerken
Look for responds of DELBOVE DIFFUSION in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELBOVE DIFFUSION. Laat een reactie achter voor DELBOVE DIFFUSION. DELBOVE DIFFUSION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELBOVE DIFFUSION. Leave a respond for DELBOVE DIFFUSION. DELBOVE DIFFUSION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELBOVE DIFFUSION op de google maps. Adres en contacten DELBOVE DIFFUSION
Location of DELBOVE DIFFUSION on the google maps. Address and contacts of DELBOVE DIFFUSION

Andere gerelateerde bedrijven als come DELBOVE DIFFUSION DELBOVE DIFFUSION: BOSCH/IMPENS ELEKTRO | STULZ-ALTAIR | Jamboree | A. Trenco | Staels-Borco N.V.

Other related companies as DELBOVE DIFFUSION: BOSCH/IMPENS ELEKTRO | STULZ-ALTAIR | Jamboree | A. Trenco | Staels-Borco N.V.

DELBOVE DIFFUSION is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Charleroi, België. De volledige naam van het bedrijf is DELBOVE DIFFUSION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07002929687. Het bedrijf DELBOVE DIFFUSION bevindt zich op het adres: Boulevard Joseph Tirou 121,6000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 747,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DELBOVE DIFFUSION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELBOVE DIFFUSION is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELBOVE DIFFUSION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELBOVE DIFFUSION, openstaande posities, locatie van DELBOVE DIFFUSION op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELBOVE DIFFUSION is a company, that was registered 2005 in Charleroi region, Belgium. Full name of company is DELBOVE DIFFUSION, company assigned to the tax number BE07002929687. The company DELBOVE DIFFUSION is located at the address: Boulevard Joseph Tirou 121,6000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 747,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DELBOVE DIFFUSION were not found.
The main activity of DELBOVE DIFFUSION is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELBOVE DIFFUSION is not available. You also can look at reviews of DELBOVE DIFFUSION, open positions, location of DELBOVE DIFFUSION on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELBOVE DIFFUSION, Charleroi: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELBOVE DIFFUSION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELBOVE DIFFUSION, Charleroi: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELBOVE DIFFUSION, employees, financial statistics.