Staels-Borco N.V.

Contactgegevens Staels-Borco N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Staels-Borco N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Staels-Borco N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rijksweg 60, B-2880 Bornem, België

Telefoon (phone): (03) 8891791 (03) 8891791

Fax (fax): (03) 8894287 (03) 8894287

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Staels-Borco N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Staels-Borco N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Staels-Borco N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Staels-Borco N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Staels-Borco N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Staels-Borco N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Staels-Borco N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Staels-Borco N.V.
Products information Staels-Borco N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06538482666
Ondernemingsnummer: 2211791992
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Staels-Borco N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Staels-Borco N.V.
(Get full report from official database of BE for Staels-Borco N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Staels-Borco N.V.
Addition kinds of activities for Staels-Borco N.V.

287300. Stikstofmeststoffen | Nitrogenous fertilizers
482202. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
14790401. Arseen minerale mijnbouw | Arsenic mineral mining
26530203. Hempen, solide vezel: gemaakt van aangekochte materialen | Hampers, solid fiber: made from purchased materials
76990900. Reparatie van recreatieve sportuitrusting | Recreational sporting equipment repair services

Werken bij Staels-Borco N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Staels-Borco N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Staels-Borco N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Staels-Borco N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaakmedewerker te Lokeren - VOLTIJDS (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakmedewerker. Je staat als schoonmaakmedewerker in voor het onderhoud van de vergaderzalen, burelen, sanitaire gedeelte, refter, bepaalde delen in productie.. Aan de hand van een weekschema voer je de taken uit, tevens ben je ook bereid bijkomende taken aan te nemen. Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

  • Chauffeur CE (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een ervaren chauffeur CE voor een bedrijf regio Oostende. Je vervoert voornamelijk grondstoffen zoals asfalt, puin en granulaten. Je vertrekt steeds vanuit het depot

  • Operator - elektricien (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

  • Traffic Officers (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de luchthaven in Zaventem zijn wij op zoek naar traffic officers (m/v). Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhaneling van de vracht op de vluchten. Dit houdt ondermeer in: - Invoer van gegevens in bedrijfsspecifiek datasysteem - Controleren van documenten (inclusief douane-gerelateerde) - Verwerken van documenten volgens de vastgelegde procedures - Uitwisselen van gegevens met douane, klanten en andere diensten omtrent de kenmerken van de vracht (aard, kwantiteit,...)

  • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

  • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Freelance/Tijdelijke Payroll Officer (6m) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674433-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een onderneming gevestigd in de regio Antwerpen. Je werkt mee aan de optimalisatie van diverse administratieve HR-processen  Je neemt actief deel aan uiteenlopende HR-projecten. Je staat samen met de overige teamleden in voor een correcte loonverwerking.  Je verstrekt aan de medewerkers op een gestructureerde, proactieve en klantgerichte manier de nodige informatie en advies m.b.t. sociale wetgeving. Je staat mee in voor de rapporteringen en voorbereiding van de budgetoefening 

  • Kinder- en Jeugdpsychiater (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychiatrische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders Je zal ons multidisciplinair team vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden

Zoek naar antwoorden van Staels-Borco N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Staels-Borco N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Staels-Borco N.V.. Laat een reactie achter voor Staels-Borco N.V.. Staels-Borco N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Staels-Borco N.V.. Leave a respond for Staels-Borco N.V.. Staels-Borco N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Staels-Borco N.V. op de google maps. Adres en contacten Staels-Borco N.V.
Location of Staels-Borco N.V. on the google maps. Address and contacts of Staels-Borco N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Staels-Borco N.V. Staels-Borco N.V.: GILIS ANDRE BVBA | SCULPTA | Servico Computer Systems BVBA | ARV BVBA | DENEF, PHILIPPE

Other related companies as Staels-Borco N.V.: GILIS ANDRE BVBA | SCULPTA | Servico Computer Systems BVBA | ARV BVBA | DENEF, PHILIPPE

Staels-Borco N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Staels-Borco N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06538482666. Het bedrijf Staels-Borco N.V. bevindt zich op het adres: Rijksweg 60, B-2880 Bornem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Staels-Borco N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Staels-Borco N.V. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Staels-Borco N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Staels-Borco N.V., openstaande posities, locatie van Staels-Borco N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Staels-Borco N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Staels-Borco N.V., company assigned to the tax number BE06538482666. The company Staels-Borco N.V. is located at the address: Rijksweg 60, B-2880 Bornem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Staels-Borco N.V. were not found.
The main activity of Staels-Borco N.V. is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Staels-Borco N.V. is not available. You also can look at reviews of Staels-Borco N.V., open positions, location of Staels-Borco N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Staels-Borco N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Staels-Borco N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Staels-Borco N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Staels-Borco N.V., employees, financial statistics.