Boekhoudkantoor Aerts BVBA

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Boekhoudkantoor Aerts BVBA
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Boekhoudkantoor Aerts BVBA

Contactgegevens Boekhoudkantoor Aerts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boekhoudkantoor Aerts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boekhoudkantoor Aerts BVBA

Regio (region): Ternat (Wambeek), België

Adres (address): Assesteenweg 463,1741, België

Telefoon (phone): 02 582 65 76 02 582 65 76

Fax (fax): 02 582 69 39 02 582 69 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boekhoudkantoor Aerts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boekhoudkantoor Aerts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boekhoudkantoor Aerts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boekhoudkantoor Aerts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boekhoudkantoor Aerts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boekhoudkantoor Aerts BVBA
Products information Boekhoudkantoor Aerts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05024017333
Ondernemingsnummer: 8016418457
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 388,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Boekhoudkantoor Aerts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boekhoudkantoor Aerts BVBA
(Get full report from official database of BE for Boekhoudkantoor Aerts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boekhoudkantoor Aerts BVBA
Addition kinds of activities for Boekhoudkantoor Aerts BVBA

2067. Kauwgom | Chewing gum
3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
209905. Saus, Sous, dressing, en dip mixen | Sauce, gravy, dressing, and dip mixes
519800. Verf, vernis en benodigdheden | Paints, varnishes, and supplies
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
27590802. Poster, inclusief billboards: drukwerk, NSK | Posters, including billboards: printing, nsk
32950106. Pyrophylliet, gemalen of anderszins behandeld | Pyrophyllite, ground or otherwise treated
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
35440108. Papiersnijden sterven | Paper cutting dies

Werken bij Boekhoudkantoor Aerts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boekhoudkantoor Aerts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • schoonmaker/ster (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Jobfixers Tielt Industry

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf regio Pittem zijn wij op zoek naar een poetsdame. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan opstarten om 6.00 uur. Er wordt een bedrijfswagen ter beschikking gesteld waarmee je naar de verschillende posten kunt rijden.

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Sint-amandsberg - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Medewerker Klantendienst bij een Bank - Parttime (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    -Je komt terecht in het outbound customer care center bij 24+ en zal uitgaande telefoongesprekken doen, waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten. -Je informeert de klant omtrent bepaalde diensten van KBC, waaronder de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving op de omgang met zijn persoonlijke gegevens. -Je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen. -Je doet niet aan televerkoop; je zal nooit per telefoon concrete informatie moeten geven over producten of diensten, hiervoor verwijs je steeds door naar het kantoor van de klant. Het is dus ook niet nodig om bancaire voorkennis te hebben. -Omdat we kwalitatief bellen ontzettend belangrijk vinden, krijg je een degelijke beltraining en technische opleiding, en word je continu begeleid en gecoacht bij het uitoefenen van je job.

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Medisch Pedicure (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: GREELIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Healthpoint Haacht, zoekt enthousiaste medische pedicure om het team te versterken. Functieomschrijving: -Wij zoeken een professional om een BESTAAND klienteel de juiste zorgen toe te dienen. - je bent zelfstandige in hoofd of bijberoep. - je bepaalt je eigen agenda in samenspraak. Jouw profiel: - Je bent een gediplomeerde medisch pedicure. - Je bent enthousiast en positief ingesteld. - Je bent geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Graag in team samenwerken en contactvaardig zijn is een must.

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • Zelfstandige Promotors en Verdelers M/V (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Boekhoudkantoor Aerts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Boekhoudkantoor Aerts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Laat een reactie achter voor Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Boekhoudkantoor Aerts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Leave a respond for Boekhoudkantoor Aerts BVBA. Boekhoudkantoor Aerts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boekhoudkantoor Aerts BVBA op de google maps. Adres en contacten Boekhoudkantoor Aerts BVBA
Location of Boekhoudkantoor Aerts BVBA on the google maps. Address and contacts of Boekhoudkantoor Aerts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Boekhoudkantoor Aerts BVBA Boekhoudkantoor Aerts BVBA: Inter-Fast NV | Mandeco NV | Seegers Natuursteen | WSM Motorhomes NV | VDB-Modern N.V.

Other related companies as Boekhoudkantoor Aerts BVBA: Inter-Fast NV | Mandeco NV | Seegers Natuursteen | WSM Motorhomes NV | VDB-Modern N.V.

Boekhoudkantoor Aerts BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Ternat (Wambeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Boekhoudkantoor Aerts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05024017333. Het bedrijf Boekhoudkantoor Aerts BVBA bevindt zich op het adres: Assesteenweg 463,1741. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 388,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Boekhoudkantoor Aerts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boekhoudkantoor Aerts BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boekhoudkantoor Aerts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boekhoudkantoor Aerts BVBA, openstaande posities, locatie van Boekhoudkantoor Aerts BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boekhoudkantoor Aerts BVBA is a company, that was registered 2001 in Ternat (Wambeek) region, Belgium. Full name of company is Boekhoudkantoor Aerts BVBA, company assigned to the tax number BE05024017333. The company Boekhoudkantoor Aerts BVBA is located at the address: Assesteenweg 463,1741. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 388,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Boekhoudkantoor Aerts BVBA were not found.
The main activity of Boekhoudkantoor Aerts BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boekhoudkantoor Aerts BVBA is not available. You also can look at reviews of Boekhoudkantoor Aerts BVBA, open positions, location of Boekhoudkantoor Aerts BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boekhoudkantoor Aerts BVBA, Ternat (Wambeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boekhoudkantoor Aerts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boekhoudkantoor Aerts BVBA, Ternat (Wambeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boekhoudkantoor Aerts BVBA, employees, financial statistics.