Seegers Natuursteen

Contactgegevens Seegers Natuursteen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Seegers Natuursteen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Seegers Natuursteen

Regio (region): Dilsen-Stokkem (Dilsen), België

Adres (address): Pannenhuisstraat 42,3650, België

Telefoon (phone): 089 75 72 80 089 75 72 80

Fax (fax): 089 75 36 80 089 75 36 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Seegers Natuursteen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Seegers Natuursteen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Seegers Natuursteen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Seegers Natuursteen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Seegers Natuursteen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Seegers Natuursteen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Seegers Natuursteen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Seegers Natuursteen
Products information Seegers Natuursteen

BTW identificatienummer (tax): BE06075408935
Ondernemingsnummer: 5925720214
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Seegers Natuursteen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Seegers Natuursteen
(Get full report from official database of BE for Seegers Natuursteen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Seegers Natuursteen
Addition kinds of activities for Seegers Natuursteen

319903. Leren riem en strapping | Leather belting and strapping
27890205. Gouden stempelen op boeken | Gold stamping on books
37320206. Reddingsvlotten, niet-opblaasbaar: rubber of plastic | Life rafts, noninflatable: rubber or plastic
50520200. Steenkool en Coke | Coal and coke
73590705. Televisieverhuur | Television rental
83310100. Job training services | Job training services

Werken bij Seegers Natuursteen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Seegers Natuursteen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Seegers Natuursteen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Seegers Natuursteen. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENT POETSTEAM (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: S&R Olympia

    Type: Studentenjob

    Eerst en vooral ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en het onderhoud van het centrum om de netheid en veiligheid van de bezoekers te garanderen. Na het volgen van diverse opleidingen ben je verantwoordelijk voor het juiste gebruik van producten, onderhoudsmachines en poetsschema’s en procedures. Je past de (nood)procedures, indien nodig, toe en je neemt regelmatig deel aan georganiseerde oefenmomenten Verder zet je in op veiligheid door suggesties te geven aan de zwembadcoördinator om de netheid en veiligheid van het centrum te verhogen. Verder rapporteer je aan de centrumcoördinator, die op haar beurt rapporteert aan de centrummanager. Je neemt regelmatig deel aan teamvergaderingen om de werking van het centrum te optimaliseren. Een 6-dagen werkweek en een variabel uurrooster vormen geen problemen voor jou. Je altijd in het bezit van een loper die toegang geeft tot alle ruimtes binnen het gebouw en de diverse lockers. Jij bent dan ook diegene die het centrum mee uitbouwt tot een zalige ontspanningsplek voor al onze bezoekers!

  • JOBSTUDENTEN +18 TIJDENS HET SCHOOLJAAR/ SCHOOLVAKANTIES - UITSTEKENDE VERDIENSTE! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende productiefirma, zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die tijdens het jaar regelmatig willen werken. Ook mogelijk om tijdens de schoolvakanties te werken. Op basis van je eigen beschikbaarheid kan je zo veel mogelijk ingepland worden! Jouw takenpakket: - Inpakken van voedingswaren - Kwaliteitscontrole - reinigen van je werkplek Er wordt steeds gewerkt in 2-ploegen of vaste nacht: 2-ploegen: maandag tot en met vrijdag van 06u- 14u of 14u - 22u Vaste nacht: zondagnacht tot en met donderdagnacht van 22u tot 06u Je kan zelf doorgeven welke dagen/uren voor jou het beste uitkomen.

  • Dossierbeheerder Carrosserie (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: TAC

    Type: Vaste Job

    Je maakt afspraken met de klanten en ontvangt hen. Je zorgt voor een zorgvuldig opgebouwd dossier, waar je de communicatie verzorgt tussen de verzekeringsmaatschappij, verzekeringsmakelaar, klant en carrosserie. Je volgt elk dossier op, maakt afspraken voor de herstellingen, zorgt voor foto's en schadeopname, volgt betalingen op en behoud het overzicht over de lopende herstellingen.

  • Ontwikkelaar- Opleidingsmanager Fiscaliteit en Accountancy (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Syntra West

    Type: Vaste Job

    -Je volgt de wettelijke actualiteit op de voet en vertaalt dit naar korte relevante opleidingen voor onze doelgroepen (bedrijven en kantoren) -Je gaat actief op zoek naar docenten en vakspecialisten -Je maakt halfjaarlijks een realistische en uitdagende planning op -Je bent verantwoordelijk voor zowel het opbrengsten- als het kostenbudget -Je werkt maatoplossingen uit voor onze klanten -Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze database op vlak van kantoren en financiële functies -Je zoekt voortdurend naar nieuwe opleidingsmethodieken waarmee je het verschil kunt maken voor jouw klanten -Je volgt het aanbod van de concurrentie nauwgezet op -Je integreert jouw eigen functioneren met dat van het team

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Seegers Natuursteen in sociale netwerken
Look for responds of Seegers Natuursteen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Seegers Natuursteen. Laat een reactie achter voor Seegers Natuursteen. Seegers Natuursteen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Seegers Natuursteen. Leave a respond for Seegers Natuursteen. Seegers Natuursteen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Seegers Natuursteen op de google maps. Adres en contacten Seegers Natuursteen
Location of Seegers Natuursteen on the google maps. Address and contacts of Seegers Natuursteen

Andere gerelateerde bedrijven als come Seegers Natuursteen Seegers Natuursteen: Piet Luys & Prts NV | Cloet Nikolas | Horowitz Marcel BVBA | Michiels N.V. | Videotheques Images

Other related companies as Seegers Natuursteen: Piet Luys & Prts NV | Cloet Nikolas | Horowitz Marcel BVBA | Michiels N.V. | Videotheques Images

Seegers Natuursteen is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Dilsen-Stokkem (Dilsen), België. De volledige naam van het bedrijf is Seegers Natuursteen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075408935. Het bedrijf Seegers Natuursteen bevindt zich op het adres: Pannenhuisstraat 42,3650. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Seegers Natuursteen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Seegers Natuursteen is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Seegers Natuursteen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Seegers Natuursteen, openstaande posities, locatie van Seegers Natuursteen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Seegers Natuursteen is a company, that was registered 2005 in Dilsen-Stokkem (Dilsen) region, Belgium. Full name of company is Seegers Natuursteen, company assigned to the tax number BE06075408935. The company Seegers Natuursteen is located at the address: Pannenhuisstraat 42,3650. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Seegers Natuursteen were not found.
The main activity of Seegers Natuursteen is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Seegers Natuursteen is not available. You also can look at reviews of Seegers Natuursteen, open positions, location of Seegers Natuursteen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Seegers Natuursteen, Dilsen-Stokkem (Dilsen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Seegers Natuursteen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Seegers Natuursteen, Dilsen-Stokkem (Dilsen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Seegers Natuursteen, employees, financial statistics.