A.B.F.bvba BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • A.B.F.bvba BVBA
Private companiesBusiness Services • A.B.F.bvba BVBA

Contactgegevens A.B.F.bvba BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.F.bvba BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.F.bvba BVBA

Regio (region): Leopoldsburg (Heppen), België

Adres (address): Markt 5,3971, België

Telefoon (phone): 011 39 31 11 011 39 31 11

Fax (fax): 011 39 31 12 011 39 31 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.F.bvba BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.F.bvba BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.F.bvba BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.F.bvba BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.F.bvba BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.F.bvba BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.F.bvba BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.F.bvba BVBA
Products information A.B.F.bvba BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01173583984
Ondernemingsnummer: 6052337646
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.B.F.bvba BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.F.bvba BVBA
(Get full report from official database of BE for A.B.F.bvba BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.F.bvba BVBA
Addition kinds of activities for A.B.F.bvba BVBA

26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance
70339901. campings | Campgrounds
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij A.B.F.bvba BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.F.bvba BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.F.bvba BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.F.bvba BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je staat in voor volgende taken: montage en demontage machienonderdelen, afregelen van machines, onderhoud van pompen... Je staat ook voor preventief onderhoud en revisies.

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • Tractorchauffeur (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tractorchauffeur in de bouwsector heb je een afwisselend takenpakket. Onderstaand vind je hiervan een kort overzicht terug: 80% van de tijd sta je in voor transport. Zo zal je oa. zand wegvoeren bij grondwerken en puin wegvoeren bij afbraakwerken. Daarnaast zal je mee werken met de arbeiders. Je zal mee schuppen leidingen leggen puin ruimen...

  • metser-diender (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Hasselt zijn we op zoek naar een metser.

  • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • JOBSTDENT om balustrades/leuningen/trappen te installeren. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Jobstudent om te helpen bij de installatie van balustrades, leuninigen ne trappen.

  • Calculator (Tielt) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT4PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een veelzijdige bouwgroep, gespecialiseerd in de constructie van kantoorruimtes, toonzalen, winkelruimtes, werkplaatsen, productieruimtes, enzovoort. Ze werken vanuit verschillende sites in België en steken hierbij ook regelmatig de landsgrenzen over. Voor hun vestiging in Tielt, zijn ze op zoek naar Calculator

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Onderhoudstechnieker in ploegen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Vaste Job

    Gezocht: onderhoudstechnieker (m/v) voor tweeploegendienst voor een bedrijf regio Grobbendonk. Als onderhoud/storingstechnieker kom je terecht in een geautomatiseerde werkomgeving waar je verantwoordelijk bent voor de goede werking en het onderhoud van de verschillende productiemachines. Samen met je collega's verhelp je storingen en voer je preventieve en curatieve onderhoudstaken uit. In samenspraak met het technisch team verricht je optimalisaties zodat het machinepark zijn maximaal rendement haalt. Je zal werken in twee ploegen.

Zoek naar antwoorden van A.B.F.bvba BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.B.F.bvba BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.F.bvba BVBA. Laat een reactie achter voor A.B.F.bvba BVBA. A.B.F.bvba BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.F.bvba BVBA. Leave a respond for A.B.F.bvba BVBA. A.B.F.bvba BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.F.bvba BVBA op de google maps. Adres en contacten A.B.F.bvba BVBA
Location of A.B.F.bvba BVBA on the google maps. Address and contacts of A.B.F.bvba BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.F.bvba BVBA A.B.F.bvba BVBA: Assistance Serrures | T.I.S. BVBA | Hilma NV | Altra | DM Development BVBA

Other related companies as A.B.F.bvba BVBA: Assistance Serrures | T.I.S. BVBA | Hilma NV | Altra | DM Development BVBA

A.B.F.bvba BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Leopoldsburg (Heppen), België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.F.bvba BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01173583984. Het bedrijf A.B.F.bvba BVBA bevindt zich op het adres: Markt 5,3971. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 588,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.B.F.bvba BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.F.bvba BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.F.bvba BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.F.bvba BVBA, openstaande posities, locatie van A.B.F.bvba BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.B.F.bvba BVBA is a company, that was registered 1990 in Leopoldsburg (Heppen) region, Belgium. Full name of company is A.B.F.bvba BVBA, company assigned to the tax number BE01173583984. The company A.B.F.bvba BVBA is located at the address: Markt 5,3971. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 588,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.B.F.bvba BVBA were not found.
The main activity of A.B.F.bvba BVBA is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.F.bvba BVBA is not available. You also can look at reviews of A.B.F.bvba BVBA, open positions, location of A.B.F.bvba BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.F.bvba BVBA, Leopoldsburg (Heppen): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.F.bvba BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.F.bvba BVBA, Leopoldsburg (Heppen): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.F.bvba BVBA, employees, financial statistics.