DELVAUX ANNE-MARIE

Contactgegevens DELVAUX ANNE-MARIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELVAUX ANNE-MARIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELVAUX ANNE-MARIE

Regio (region): Theux (Polleur), België

Adres (address): Rue Filanneux 49,4910, België

Telefoon (phone): 087 22 52 85 087 22 52 85

Fax (fax): 087 23 05 02 087 23 05 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELVAUX ANNE-MARIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELVAUX ANNE-MARIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELVAUX ANNE-MARIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELVAUX ANNE-MARIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELVAUX ANNE-MARIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELVAUX ANNE-MARIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELVAUX ANNE-MARIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELVAUX ANNE-MARIE
Products information DELVAUX ANNE-MARIE

BTW identificatienummer (tax): BE04381591796
Ondernemingsnummer: 3811126708
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DELVAUX ANNE-MARIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELVAUX ANNE-MARIE
(Get full report from official database of BE for DELVAUX ANNE-MARIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELVAUX ANNE-MARIE
Addition kinds of activities for DELVAUX ANNE-MARIE

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
27210000. periodieken | Periodicals
34440509. Machinewachten, plaatmetaal | Machine guards, sheet metal
36799901. Antennes, ontvangen | Antennas, receiving
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
38250211. Functiegeneratoren | Function generators
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
97110000. nationale veiligheid | National security

Werken bij DELVAUX ANNE-MARIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELVAUX ANNE-MARIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELVAUX ANNE-MARIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELVAUX ANNE-MARIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpelektricien (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf in Elewijt, zijn we op zoek naar een hulpelectricien voor een opdracht tot eind juni, met mogelijkheid tot verlenging. - Algemene elektriciteitswerken - Cableren van kasten - Montage van klemmen op rails aan de hand van een plan - Mogelijkheid om mee naar werven te gaan (in samenspraak)

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Telesecretaresse Nederlands (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Telescretaresse (m/v) zal je de volgende taken voor jouw rekening nemen: Opbellen van klanten en prospecten vanuit het databestand met als doel het maken van een afspraak (90% telefonie); Updaten van het databestand: controle en aanpassen van de juiste gegevens; Administratieve verwerking van de documenten van de salesafdeling; Ondersteuning bieden aan de salesafdeling; Bijhouden van een kwalitatieve agenda.

  • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Jobstudent (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Account Manager Zaventem (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: SYMPL

    Type: Vaste Job

    Wil jij graag jouw sales ervaring verder uitbouwen in een internationale omgeving? Formidabel, voor Lyreco in Zaventem zoeken wij een Account Manager! Lyreco is een multinational die alles levert voor de werkplek – gaande van meubelen tot drankautomaten. Bovendien zijn ze marktleider in de Benelux (met zo’n 213 miljoen euro omzet in 2017)! Als Account Manager ga jij een bestaand klantenbestand van KMO’s pamperen en uitbreiden. Wat doet een Account Manager bij Lyreco? Je doet je ronde van reeds gekende klanten, daarbuiten gaat jouw focus vooral liggen op hunting van nieuwe potentiële klanten Je switcht tussen farming & hunting waardoor het behalen van je omzet & targets volledig van jezelf afhangt Je bent volledig zelf verantwoordelijk voor je administratie en je weekplanning

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • BIS-stage Winkel medewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ECOSO

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Werkstage in een therapie- en opleidingscentrum (M/V) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Leercontract

    Over ACT Academie De ACT Academie is een instituut dat als missie heeft zoveel mogelijk mensen, particulieren en hulpverleners, te helpen een zo rijk en waardevol mogelijk leven op te bouwen. Particulieren worden hierbij ondersteund aan de hand van individuele ACT-therapie en groepstherapie. Hulpverleners kunnen een uitgebreid parcours volgen van basisopleiding en een verdiepingstraject. We bieden open opleiding aan en in-huis trainingen. (ziekenhuizen, CGG’s, OCMW’s). Ons team bestaat uit gepassioneerde hulpverleners en administratieve krachten die allen ACT integreren in hun leven. Een nieuw domein waar de ACT Academie zich mee bezig houdt is nutritionele psychologie, gecombineerd met ACT-technieken. Dit domein gaat over de invloed van voeding op het psychisch welzijn. Kijk voor meer info op https://act-academie.be/cvp/ De werkstage Een werkstage is ook een ideale formule voor psychologen die later hun diploma hebben behaald of gedurende lange tijd niet als klinisch psycholoog hebben gewerkt. Indien je uitkeringsgerechtigd bent kan je navragen of je je uitkering kan behouden gedurende je stageperiode. Opdracht: Assisteren bij de opleidingen voor hulpverleners en (groeps-) therapie voor particulieren Ondersteunende taken in het kader van opleiding en therapie Achter de schermen werken in een opleidingscentrum Geven van individuele ACT-begeleiding onder supervisie

Zoek naar antwoorden van DELVAUX ANNE-MARIE in sociale netwerken
Look for responds of DELVAUX ANNE-MARIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELVAUX ANNE-MARIE. Laat een reactie achter voor DELVAUX ANNE-MARIE. DELVAUX ANNE-MARIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELVAUX ANNE-MARIE. Leave a respond for DELVAUX ANNE-MARIE. DELVAUX ANNE-MARIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELVAUX ANNE-MARIE op de google maps. Adres en contacten DELVAUX ANNE-MARIE
Location of DELVAUX ANNE-MARIE on the google maps. Address and contacts of DELVAUX ANNE-MARIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DELVAUX ANNE-MARIE DELVAUX ANNE-MARIE: Thermosystems NV | De Ryck NV | Chêne S.A. | ASBL A.D.P.M | Sinvaco

Other related companies as DELVAUX ANNE-MARIE: Thermosystems NV | De Ryck NV | Chêne S.A. | ASBL A.D.P.M | Sinvaco

DELVAUX ANNE-MARIE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Theux (Polleur), België. De volledige naam van het bedrijf is DELVAUX ANNE-MARIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381591796. Het bedrijf DELVAUX ANNE-MARIE bevindt zich op het adres: Rue Filanneux 49,4910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DELVAUX ANNE-MARIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELVAUX ANNE-MARIE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELVAUX ANNE-MARIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELVAUX ANNE-MARIE, openstaande posities, locatie van DELVAUX ANNE-MARIE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DELVAUX ANNE-MARIE is a company, that was registered 2017 in Theux (Polleur) region, Belgium. Full name of company is DELVAUX ANNE-MARIE, company assigned to the tax number BE04381591796. The company DELVAUX ANNE-MARIE is located at the address: Rue Filanneux 49,4910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DELVAUX ANNE-MARIE were not found.
The main activity of DELVAUX ANNE-MARIE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELVAUX ANNE-MARIE is not available. You also can look at reviews of DELVAUX ANNE-MARIE, open positions, location of DELVAUX ANNE-MARIE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELVAUX ANNE-MARIE, Theux (Polleur): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELVAUX ANNE-MARIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELVAUX ANNE-MARIE, Theux (Polleur): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELVAUX ANNE-MARIE, employees, financial statistics.