ASBL A.D.P.M

Contactgegevens ASBL A.D.P.M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASBL A.D.P.M: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASBL A.D.P.M

Regio (region): MAREDSOUS, NAMUR 5537 - BE, België

Adres (address): RUE DU CHESSELET 1, België

Telefoon (phone): 003282698461 003282698461

Fax (fax): 003282699047 003282699047

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASBL A.D.P.M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASBL A.D.P.M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASBL A.D.P.M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASBL A.D.P.M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASBL A.D.P.M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASBL A.D.P.M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASBL A.D.P.M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASBL A.D.P.M
Products information ASBL A.D.P.M

BTW identificatienummer (tax): BE09134552001
Ondernemingsnummer: 5946044921
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 262,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in ASBL A.D.P.M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASBL A.D.P.M
(Get full report from official database of BE for ASBL A.D.P.M)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASBL A.D.P.M
Addition kinds of activities for ASBL A.D.P.M

339900. Primaire metalen producten | Primary metal products
28340604. zalven | Ointments
35590204. Schoenen maken en repareren van machines | Shoe making and repairing machinery
36130209. Stroomschakelapparatuur | Power switching equipment
38739905. Klokken, behalve klokken | Clocks, except timeclocks
96510204. Looncontrolebureau, overheid | Wage control agency, government
96619902. Ruimteonderzoek en -ontwikkeling, overheid | Space research and development, government

Werken bij ASBL A.D.P.M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASBL A.D.P.M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASBL A.D.P.M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASBL A.D.P.M. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • PIJPFITTER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio EEKLO zijn wij op zoek naar een PIJPFITTERS. Je komt terecht in een firma met een ijzersterke reputatie als bouwer van drukapparaten en piping projecten. De firma staat voor garant voor hun open sfeer en communicatie. Er wordt gewerkt in firma\\\'s in de chemie-, energie- en voedingssector. Als pijpfitter sta je in voor het samenstellen en plaatsen van pijpleidingsystemen. Het maken van supports, alsook het monteren en demonteren van flensverbindingen behoort tot je takenpakket. Een eerste relevante ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Moest je in het bezit zijn van een VCA-attest is dit een extra troef.

  • Lasoperator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij LASOPERATOR (M/V) Functie : Je takenpakket bestaat vooral uit: het programma inladen in de machine de correcte grondstof klaarleggen correcte parameters, gereedschappen gebruiken het invullen van de kwaliteitsdocumenten stukken correct verpakken en etiketteren preventief onderhoud

  • poetshulp dienstencheques regio Kontich - Rumst (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Kontich-Rumst. Een bedrijfswagen is voorzien.

  • Strijk(st)er te Astene (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: TRIXXO HOME ASTENE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Astene. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Weekendjob Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Voor de halloweenperiode zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde medewerkers die alle weekends in september/oktober en in de herfstvakantie beschikbaar zijn. We hebben tal van vacatures: parkingmedewerker attractiebediener schoonmaker figurant Halloween medewerker onthaal horecamedewerker winkelbediende In de afdeling Operations ben je onder andere verantwoordelijk voor het bedienen van de attracties (18+). Onder de noemer Operations valt ook nog parkingmedewerker. Hierbij moet je de bezoekers wegwijs maken naar hun parkeerplaats en de nodige orde handhaven. Aan de ingang ben je verantwoordelijk voor de ticketverkoop (kassa), de ticketcontrole en het afnemen van enquêtes. Voor onze retail-afdeling werk je in groep in een grote winkel of zelfstandig in één van onze kleinere shops of fotopunten. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat alles tijdig aangevuld wordt. We zoeken ook nog mensen voor in onze Horeca-afdeling. Je bent verantwoordelijk om de bezoekers goed, snel en vriendelijk te helpen bij hun bestelling. Je zorgt ervoor dat alles proper is en ruimt de tafels af, indien nodig. In de keuken help je mee aan het maken van het eten. Aan de kassa reken je de bestelling af en wenst de bezoekers nog een fijne dag.

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

Zoek naar antwoorden van ASBL A.D.P.M in sociale netwerken
Look for responds of ASBL A.D.P.M in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASBL A.D.P.M. Laat een reactie achter voor ASBL A.D.P.M. ASBL A.D.P.M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASBL A.D.P.M. Leave a respond for ASBL A.D.P.M. ASBL A.D.P.M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASBL A.D.P.M op de google maps. Adres en contacten ASBL A.D.P.M
Location of ASBL A.D.P.M on the google maps. Address and contacts of ASBL A.D.P.M

Andere gerelateerde bedrijven als come ASBL A.D.P.M ASBL A.D.P.M: VISION PLUS | Bellekens E & Co | Indupack | MEGAMAX SA | Bedrijfsadvisering A. Krause

Other related companies as ASBL A.D.P.M: VISION PLUS | Bellekens E & Co | Indupack | MEGAMAX SA | Bedrijfsadvisering A. Krause

ASBL A.D.P.M is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio MAREDSOUS, NAMUR 5537 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ASBL A.D.P.M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09134552001. Het bedrijf ASBL A.D.P.M bevindt zich op het adres: RUE DU CHESSELET 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 262,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in ASBL A.D.P.M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASBL A.D.P.M is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASBL A.D.P.M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASBL A.D.P.M, openstaande posities, locatie van ASBL A.D.P.M op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASBL A.D.P.M is a company, that was registered 2000 in MAREDSOUS, NAMUR 5537 - BE region, Belgium. Full name of company is ASBL A.D.P.M, company assigned to the tax number BE09134552001. The company ASBL A.D.P.M is located at the address: RUE DU CHESSELET 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 262,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in ASBL A.D.P.M were not found.
The main activity of ASBL A.D.P.M is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ASBL A.D.P.M is not available. You also can look at reviews of ASBL A.D.P.M, open positions, location of ASBL A.D.P.M on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASBL A.D.P.M, MAREDSOUS, NAMUR 5537 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASBL A.D.P.M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASBL A.D.P.M, MAREDSOUS, NAMUR 5537 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASBL A.D.P.M, employees, financial statistics.