BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER

Particuliere bedrijvenLegale diensten • BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER
Private companiesLegal Services • BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER

Contactgegevens BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Dijver 2,8000, België

Telefoon (phone): 050 33 29 52 050 33 29 52

Fax (fax): 050 34 68 70 050 34 68 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER
Products information BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER

BTW identificatienummer (tax): BE09444091796
Ondernemingsnummer: 2123626708
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER
(Get full report from official database of BE for BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER
Addition kinds of activities for BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
142999. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
34529907. Schroeven, metaal | Screws, metal
38230201. Differentiële drukinstrumenten, industrieel proces type | Differential pressure instruments, industrial process type
38410101. Spieroefeningsapparatuur, oftalmisch | Muscle exercise apparatus, ophthalmic
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
73899926. Handschrift analyse | Handwriting analysis
81110100. Gespecialiseerde juridische dienstverlening | Specialized legal services

Werken bij BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Sales Assistant (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket: Actief meewerken, beheren en opvolgen van verkoopkansen. Begeleiden van aanvragen van klanten en verkopers in het verkoopproces: specifieke behoeften van een klant, juiste oplossing voor klant bepalen, productconfiguratie, prijsberekening, offerte tot bestelbon klant . Aanmaken en onderhouden van klantgegevens, klantafspraken, telefoongesprekken, agenda’s Opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes naar klanten in samenspraak met verkopers en bijkomende correspondentie . Garanderen van een goede samenwerking met de verkopers en een belangrijke interface zijn naar andere afdelingen: product team, after sales team, verhuur/occasie team. Commercieel ondersteunen van verkopers bij alle voorkomende telefonische en administratieve werkzaamheden Optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en meewerken aan verbetertrajecten Ondersteunen promotieacties en organiseren product demo’s Je profiel:

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Tuinarbeider (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hasselt en omgeving.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Calculator / Projectingenieur Industriebouw (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ELEKTI

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur/calculator ben je de spilfiguur tussen de verkoop, onderaannemers, en de projectleider. Je taken en verantwoordelijkheden hierbij zijn: In samenwerking met de verkoop, en op basis van een voorontwerp en/of lastenboek, bereid je prijsoffertes voor. Om een competitieve offerte te bekomen heb je commerciële contacten met de verschillende onderaannemers en leveranciers. In overleg met de projectleider zorg je voor de aankopen van de lopende projecten. Na realisatie en oplevering sta je in voor de nacalculatie. Daarnaast werk je mee aan het uittekenen van voorontwerpen en 3D-ontwerpen, traceren staalstructuur, .. Je geeft ook administratieve ondersteuning aan facturatie, projectopvolging en dienst na verkoop.

  • Verkoper Proximus Center (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Proximus

    Type: Vaste Job

    Wil je graag werken voor een bedrijf in beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Leer onze Proximus groep maar vooral ook het Proximus-merk waar jij op zal werken, hier al wat beter kennen. Als grootste nationale speler op de telecom/ICT-markt is het onze eerste prioriteit om residentiële en professionele klanten altijd en overal met elkaar te laten communiceren, dus ook jou en je omgeving! Onze Consumer Business Unit (CBU) en Enterprise Business Unit (EBU) bieden de residentiële en professionele Proximus klanten een uitstekende service op maat en vormen zo het kloppend hart van ons bedrijf. We staan resoluut achter onze producten: vaste & mobiele telefonie, ICT oplossingen, internetten (3G,4G), cloud computing, FON spot, mobiel betalen, digitale televisie, ... Onze passie? Actief en respectvol luisteren naar onze klanten en hen doeltreffende totaaloplossingen aanbieden op maat van hun specifieke behoeften. In een Proximus Center ben je altijd omringd door een jong, gemotiveerd en professioneel verkoopsteam dat onze klanten ontvangt om hen een uitstekende klantenservice en -ervaring te bieden en de beste oplossing op maat te verkopen. En dat team zoekt nu een nieuwe collega! Je krijgt stimulerende objectieven die je sterke inzet naar verkoop en dienstverlening aan de klanten belonen. Je werkt samen met dynamische collega's die met hun meest uiteenlopende know-how, jouw kennis en ervaring doen groeien. Je werkt graag in een variabel uurrooster en je vindt het niet erg om regelmatig op zaterdag te werken.

  • Allround Administratief Bediende (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Allround Administratief Bediende gezocht voor een internationaal bedrijf gelegen in Hulshout. Ben je administratief sterk en communicatief in het Nederlands, Engels en Frans? Hou je van een gevarieerd takenpakket en werk je graag in een team? Ben je organisatorisch en detailgericht? Solliciteer online via www.adecco.be ! Klik rechtsonder op de knop solliciteren en vergeet niet je sollicitatie te bevestigen. Of stuur uw recente CV door naar [email protected] Je bent verantwoordelijk voor: ondersteuning van de sales- order- en stockadministratie, bestellingen correct en stipt verwerken, opvolging van de vrije voorraad i.f.v. de lopende salescontracten opvolging palletbeheer + stock bij externe opslagplaatsten meewerken aan de implementie van een ERP-systeem op de verkoopafdeling, vermarkten van onze nieuwe producten, offertes uitwerken + opvolgen,

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER in sociale netwerken
Look for responds of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. Laat een reactie achter voor BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. Leave a respond for BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER. BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER op de google maps. Adres en contacten BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER
Location of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER on the google maps. Address and contacts of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER: ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE | BRIA IMPORT-EXPORT | BUYSSE SIERSCHOUWEN | BOMBAY IGUANA STUDIOS | Europe Unlimited

Other related companies as BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER: ALGEMEEN DEPANNAGEBEDRIJF BRUGGE | BRIA IMPORT-EXPORT | BUYSSE SIERSCHOUWEN | BOMBAY IGUANA STUDIOS | Europe Unlimited

BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09444091796. Het bedrijf BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER bevindt zich op het adres: Dijver 2,8000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 887,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, openstaande posities, locatie van BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER is a company, that was registered 2011 in Brugge region, Belgium. Full name of company is BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, company assigned to the tax number BE09444091796. The company BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER is located at the address: Dijver 2,8000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 887,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER were not found.
The main activity of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER is not available. You also can look at reviews of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, open positions, location of BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUGSE BOEKHANDEL K.DE MEESTER, employees, financial statistics.