Budgy-Home.be

Contactgegevens Budgy-Home.be: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Budgy-Home.be: address, phone, fax, email, website, opening hours

Budgy-Home.be

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Joannes Vande Ginstestraat 19,8800, België

Telefoon (phone): 0496 23 11 75 0496 23 11 75

Fax (fax): +32 (87) 867-62-80 +32 (87) 867-62-80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Budgy-Home.be: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Budgy-Home.be"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Budgy-Home.be"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Budgy-Home.be, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Budgy-Home.be. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Budgy-Home.be, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Budgy-Home.be. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Budgy-Home.be
Products information Budgy-Home.be

BTW identificatienummer (tax): BE08849731445
Ondernemingsnummer: 5374481201
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 713,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Budgy-Home.be zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Budgy-Home.be
(Get full report from official database of BE for Budgy-Home.be)

Aanvulling soorten activiteiten voor Budgy-Home.be
Addition kinds of activities for Budgy-Home.be

263105. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
22210309. taffetas | Taffetas
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
34639901. Vliegtuig smeedstukken, nonferrous | Aircraft forgings, nonferrous
39159901. Diamantpunten voor phonograph naalden | Diamond points for phonograph needles
50920100. Hobby benodigdheden | Hobby supplies

Werken bij Budgy-Home.be: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Budgy-Home.be: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Budgy-Home.be. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Budgy-Home.be. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier CNC machine / metaalbewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd is in de productie van op maat gemaakte machines voor de industrie- en agrosector, zoeken wij een CNC draaier/metaalbewerker. Je analyseert de plannen om jouw werk van de verschillende stukken tot een goed einde te brengen. Je bepaalt zelf het nodige materiaal (beitels en gereedschappen) en stelt je de machines in. Andere vaardigheden zoals slijpen, boren en monteren behoren ook tot jouw takenpakket.

  • Chauffeur CE bachéwerk dagritten (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Kortemark zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de baché + kooiaap te rijden. Het werk is van maandag - vrijdag. Je vertrekt dagelijks vanuit Kortemark of Rumbeke en levert voornamelijk isolatiemateriaal naar werven. Je begint dagelijks tussen 4 en 5u in de ochtend, waarbij je gemiddeld tussen 10 en 12u rijdt. Hierdoor ben je rond 18 en 19u klaar. Dit is uiteraard afhankelijk van je beginuur, wat onderling bespreekbaar is. Na een interimperiode is er mogelijkheid tot vast contract. Je komt tevens terecht in een leuke werksfeer!

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk - Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1522635-inline.html?cid=Partner_VDAB House of Talents groepeert 10 bedrijven : Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents, BTS, Next-ICT,  Arcq, Chaintec en Digitalents. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden HR diensten aan zoals: rekrutering & selectie, projectsourcing, interim management, assessment en training. We hebben 110 interne medewerkers en stellen samen 850 mensen tewerk.  We zijn uiterst fier om in de top 10 ranking als "Great Place to Work" van Vlerick te staan en hebben kantoren in Jette, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Luik. Je kan dus zowel een stage lopen in een Nederlandstalige als in een Franstalige omgeving.  Een stage bij House of Talents is dat een aanrader? Luister live naar Charlotte (stagiair marketing) haar aanstekelijk enthousiasme bij Siska en oordeel zelf :-) https://youtu.be/cGEnYnsRyA8 Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants Database beheer en update Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) Advertenties online plaatsen Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Werfleider electriciteit (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: VG ELEC

    Type: Vaste Job

    VGELEC, een ambitieuze KMO gelegen te Diepenbeek, verzorgt reeds 25 jaar met een team van gemotiveerde medewerkers elektrotechnieken in de utiliteitsbouw (scholen, zorgcentra, kantoren, industriehallen, retail). Van databekabeling, bordenbouw, verlichting, domotica, camerabewaking, toegangscontrole tot brand- en inbraakdetectie. VGELEC denkt proactief mee met de klant in functie van behoefte en budget. Functie Verantwoordelijk voor de tijdige opvolging van de werken op de werf in nauw overleg met de projectleider Sturen en controleren van de elektriciens (3-5 personen) en onderaannemers Zorgen voor een tijdige bestelling/levering van courante materialen Periodiek updaten van de grond- en bordenplannen in samenwerking met de tekenaar Bewaken van de veiligheid en kwaliteit op de werf Deelnemen aan de wekelijkse werfvergaderingen

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Zelfstandig consulent voor een relatiebureau. Regio Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Social Connect

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie Brussel/Vlaams-Brabant. U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

Zoek naar antwoorden van Budgy-Home.be in sociale netwerken
Look for responds of Budgy-Home.be in social networks

Lees alle opmerkingen voor Budgy-Home.be. Laat een reactie achter voor Budgy-Home.be. Budgy-Home.be bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Budgy-Home.be. Leave a respond for Budgy-Home.be. Budgy-Home.be on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Budgy-Home.be op de google maps. Adres en contacten Budgy-Home.be
Location of Budgy-Home.be on the google maps. Address and contacts of Budgy-Home.be

Andere gerelateerde bedrijven als come Budgy-Home.be Budgy-Home.be: T.R.A.S. Tielemans R | Gis Europe NV | A.M.B. CONSTRUCT SPRL | Alhambra CV | Rombouts Coffee

Other related companies as Budgy-Home.be: T.R.A.S. Tielemans R | Gis Europe NV | A.M.B. CONSTRUCT SPRL | Alhambra CV | Rombouts Coffee

Budgy-Home.be is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is Budgy-Home.be, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08849731445. Het bedrijf Budgy-Home.be bevindt zich op het adres: Joannes Vande Ginstestraat 19,8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 713,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Budgy-Home.be zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Budgy-Home.be is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Budgy-Home.be is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Budgy-Home.be, openstaande posities, locatie van Budgy-Home.be op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Budgy-Home.be is a company, that was registered 2018 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is Budgy-Home.be, company assigned to the tax number BE08849731445. The company Budgy-Home.be is located at the address: Joannes Vande Ginstestraat 19,8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 713,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Budgy-Home.be were not found.
The main activity of Budgy-Home.be is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Budgy-Home.be is not available. You also can look at reviews of Budgy-Home.be, open positions, location of Budgy-Home.be on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Budgy-Home.be, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Budgy-Home.be, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Budgy-Home.be, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Budgy-Home.be, employees, financial statistics.