Archipel Plantdecoration NV

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • Archipel Plantdecoration NV
Private companiesChemicals and Allied Products • Archipel Plantdecoration NV

Contactgegevens Archipel Plantdecoration NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Archipel Plantdecoration NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Archipel Plantdecoration NV

Regio (region): Destelbergen, België

Adres (address): Dendermondesteenweg 895,9070, België

Telefoon (phone): 09 355 52 57 09 355 52 57

Fax (fax): 09 355 21 46 09 355 21 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Archipel Plantdecoration NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Archipel Plantdecoration NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Archipel Plantdecoration NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Archipel Plantdecoration NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Archipel Plantdecoration NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Archipel Plantdecoration NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Archipel Plantdecoration NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Archipel Plantdecoration NV
Products information Archipel Plantdecoration NV

BTW identificatienummer (tax): BE04355224609
Ondernemingsnummer: 7898040771
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Archipel Plantdecoration NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Archipel Plantdecoration NV
(Get full report from official database of BE for Archipel Plantdecoration NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Archipel Plantdecoration NV
Addition kinds of activities for Archipel Plantdecoration NV

515999. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
899902. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
17999903. Awning installatie | Awning installation
28229903. Gekloreerde rubbers, synthetisch | Chlorinated rubbers, synthetic
28650209. styreen | Styrene
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers

Werken bij Archipel Plantdecoration NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Archipel Plantdecoration NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Archipel Plantdecoration NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Archipel Plantdecoration NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Huishoudhulp regio Westerlo / Laakdal (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Welke taken mag je bij je klanten doen? opruimen en schoonmaken wassen en strijken koken kleine boodschappen doen (te voet)

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Zandstraler - Ontlakker (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb jij een eerste ervaring als zandstraler en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij misschien de vakman die we zoeken. Voor onze klant uit regio Limburg, met kantoor in Beringen, zoeken we een zandstraler - ontlakker. Als zandstraler ga je verschillende metalen constructies zandstralen zodat men die achteraf kan poederlakken. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de straalcabine en de ontlakkingsmachine.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

  • Zelfstandig Logopedist(e) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze multidisciplinaire praktijk zoeken we iemand om ons logopedisch team uit te breiden. Je bouwt volledig autonoom je eigen logopedie praktijk uit, op basis van je eigen expertise en interesse. Je doelgroep en behandelingen zijn vrij te bepalen, maar we zijn met name op zoek naar complementaire specialisaties op ons huidig aanbod (zijnde leer- en ontwikkelingsstoornissen bij kinderen) : bijvoorbeeld logopedische problemen bij volwassenen, stottertherapie, stemproblemen, ... Dagen en uren in overleg te bepalen. Min. 8 uur - zowel dag als avonduren.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , informeren acties naar klanten toe, verzorgen van een unieke pre wash om de kwaliteit van het wassen te verzekeren.

Zoek naar antwoorden van Archipel Plantdecoration NV in sociale netwerken
Look for responds of Archipel Plantdecoration NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Archipel Plantdecoration NV. Laat een reactie achter voor Archipel Plantdecoration NV. Archipel Plantdecoration NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Archipel Plantdecoration NV. Leave a respond for Archipel Plantdecoration NV. Archipel Plantdecoration NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Archipel Plantdecoration NV op de google maps. Adres en contacten Archipel Plantdecoration NV
Location of Archipel Plantdecoration NV on the google maps. Address and contacts of Archipel Plantdecoration NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Archipel Plantdecoration NV Archipel Plantdecoration NV: Carientje & Hugo Verslype | Winning Sails BVBA | Gago-Technics | Posthumus S.A. | OMEGA PHARMA

Other related companies as Archipel Plantdecoration NV: Carientje & Hugo Verslype | Winning Sails BVBA | Gago-Technics | Posthumus S.A. | OMEGA PHARMA

Archipel Plantdecoration NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Destelbergen, België. De volledige naam van het bedrijf is Archipel Plantdecoration NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04355224609. Het bedrijf Archipel Plantdecoration NV bevindt zich op het adres: Dendermondesteenweg 895,9070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 196,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Archipel Plantdecoration NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Archipel Plantdecoration NV is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Archipel Plantdecoration NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Archipel Plantdecoration NV, openstaande posities, locatie van Archipel Plantdecoration NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Archipel Plantdecoration NV is a company, that was registered 1992 in Destelbergen region, Belgium. Full name of company is Archipel Plantdecoration NV, company assigned to the tax number BE04355224609. The company Archipel Plantdecoration NV is located at the address: Dendermondesteenweg 895,9070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 196,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Archipel Plantdecoration NV were not found.
The main activity of Archipel Plantdecoration NV is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Archipel Plantdecoration NV is not available. You also can look at reviews of Archipel Plantdecoration NV, open positions, location of Archipel Plantdecoration NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Archipel Plantdecoration NV, Destelbergen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Archipel Plantdecoration NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Archipel Plantdecoration NV, Destelbergen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Archipel Plantdecoration NV, employees, financial statistics.