Lagae Hout NV

Contactgegevens Lagae Hout NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lagae Hout NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lagae Hout NV

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Graaf Karel de Goedelaan 32,8500, België

Telefoon (phone): 056 22 14 29 056 22 14 29

Fax (fax): 056 20 32 80 056 20 32 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lagae Hout NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lagae Hout NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lagae Hout NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lagae Hout NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lagae Hout NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lagae Hout NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lagae Hout NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lagae Hout NV
Products information Lagae Hout NV

BTW identificatienummer (tax): BE02349121093
Ondernemingsnummer: 6094085693
Hoofdstad (capital): 391,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lagae Hout NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lagae Hout NV
(Get full report from official database of BE for Lagae Hout NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lagae Hout NV
Addition kinds of activities for Lagae Hout NV

20389907. Snacks, incl. | Snacks, incl. onion rings, cheese sticks, etc.
23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
28190204. Zoutzuur | Hydrochloric acid
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
35690401. Gasgeneratoren | Gas generators
37320204. Ijsboten, bouw en reparatie | Iceboats, building and repairing
41110302. Luchthavenvervoer, regelmatige route | Airport transportation services, regular route

Werken bij Lagae Hout NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lagae Hout NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lagae Hout NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lagae Hout NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakker (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma te Komen zijn wij op zoek naar verpakkers, medewerkers in de voeding. Dit gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden voor de eindejaarsperiode.

 • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

 • Chemisch procesoperator volcontinue m/v (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een chemisch bedrijf in Midden-Limburg, zijn wij op zoek naar een proces-operator (m/v). Takenpakket: - Bedienen en bijsturen van de installaties adhv productieparameters - Registreren van de testresultaten, proces-parameters op logsheets en analysebladen - Toezien en instaan voor de orde en netheid van de werkruimte en ketels - Toezien op de goede werking van de installaties en signaleren van afwijkingen - Simpele onderhoudstaken zoals het eenvoudig sleutelwerk aan flensen en leidingen, het controleren van oliepeil en bijvullingen, ….

 • Verpakker 2-pl (zeer aantrekkelijk loon!!) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de firma Renson in Waregem zijn we op zoek naar een medewerk(st)er voor de verpakkingsafdeling. Volgende taken zullen tot je takenpakket behoren: Je voert een laatste kwaliteitscontrole uit vooraleer je de onderdelen verpakt Je wikkelt de onderdelen in beschermende folie en verpakt ze in kisten Je voorziet de verpakte goederen van het juiste etiket De onderdelen die je verpakt kunnen smalle stukken zijn, maar evengoed brede en zware onderdelen. Daarom is een fysiek goede conditie zeer belangrijk voor deze job.

 • Storingstechnieker VASTE NACHT GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een storingstechnieker voor de VASTE NACHT. Voor onze klant gespecialiseerd in onderhoudswerkzaamheden aan installaties gaan wij op zoek naar een storingstechnieker -U zal instaan voor het verhelpen van storingen volgens de opgelegde werkinstructies -U voert de geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig -U draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch aspect van de installaties -U zorgt voor de installatie en instellingen van nieuwe onderdelen -U zorgt voor de continuïteit in de werking van de installaties -U hebt een goede kennis van zowel elektriciteit als mechanica

 • Technisch magazijnier (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

 • dakwerker schuine daken (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De dakdekker staat in voor het uitvoeren onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt plaatst de dakdekker de isolatie van het dak brengt hij het onderdak en de panlatten aan en voorziet eventueel dakvlakvensters zonnepanelen en ventilatiesystemen. Na het dekken verzorgt de dakdekker tenslotte nog de afwerking van de rand de nok en de nodige afvoersystemen voor het regenwater.

 • Jobstudent slagerij weekend (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in de regio Deinze zijn we op zoek naar een jobstudent, je zal in het weekend een dag bijspringen. Je staat in voor: - Helpen in de winkel, verkoop - Meehelpen bij het voorbereiden en verpakken van schotels - Vlees snijden

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: G4S

  Type: Zelfstandige activiteit

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van Lagae Hout NV in sociale netwerken
Look for responds of Lagae Hout NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lagae Hout NV. Laat een reactie achter voor Lagae Hout NV. Lagae Hout NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lagae Hout NV. Leave a respond for Lagae Hout NV. Lagae Hout NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lagae Hout NV op de google maps. Adres en contacten Lagae Hout NV
Location of Lagae Hout NV on the google maps. Address and contacts of Lagae Hout NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Lagae Hout NV Lagae Hout NV: EAGLE CONSTRUCT NV | Orinx | Henri Lemaitre Interim S.A. | Van Eyck Chemie N.V. | Bvba Interactive Systems

Other related companies as Lagae Hout NV: EAGLE CONSTRUCT NV | Orinx | Henri Lemaitre Interim S.A. | Van Eyck Chemie N.V. | Bvba Interactive Systems

Lagae Hout NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is Lagae Hout NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349121093. Het bedrijf Lagae Hout NV bevindt zich op het adres: Graaf Karel de Goedelaan 32,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 391,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lagae Hout NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lagae Hout NV is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lagae Hout NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lagae Hout NV, openstaande posities, locatie van Lagae Hout NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lagae Hout NV is a company, that was registered 1998 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is Lagae Hout NV, company assigned to the tax number BE02349121093. The company Lagae Hout NV is located at the address: Graaf Karel de Goedelaan 32,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 391,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lagae Hout NV were not found.
The main activity of Lagae Hout NV is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lagae Hout NV is not available. You also can look at reviews of Lagae Hout NV, open positions, location of Lagae Hout NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lagae Hout NV, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lagae Hout NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lagae Hout NV, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lagae Hout NV, employees, financial statistics.